Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

εκτιμω οτι για ολους μα ισχυει το ιδιο γιαυτο και πασχιζουμε(εγω τουλαχιστο το εχω πραξει αυτο) να δειχνουμε κατι διαφορετικο απ αυτο που ειμαστε.αλλα και τουτο δεν ειναι πολυ ψυχοφθορο?και εντελη δεν εχει κανα σοβαρο αποτελεσμα!

εγω παλι φοβαμαι μην μεγαλωνοντας και ερχομενης της στιγμης να φυγω απ το ματαιο τουτο κοσμο μη μεινω με την αισθηση οτι δεν εζησα αρκετα(δε μιλω για χρονικη διαρκεια) παρα εμεινα προσκολλημενος στους φοβους μου και στο τι θα ηθελαν οι αλλοι απο μενα !

2. koralenia

koralenia Regular Member

Έχω σταματήσει να φοβάμαι και δέχομαι ότι συμβαίνει σα να το περίμενα

3. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

αυτο ειναι πρσωπικη πεποιθηση?κατι που εχεις πετυχει καλλιεργωντας το χαρακτηρα σου?

4. koralenia

koralenia Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Άμυνα

5. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

δεν. 

6. mprou

mprou Regular Member

Το γνωριζω το συναισθημα και ξερω πως μπορει να σε εγκλωβισει. Φοβασαι δικαιολογημενα. Και εγω το φοβαμαι. Αλλα περισοτερο φοβαμαι κατι αλλο τωρα πια. Αν θα γνωρισω πραγματικα τον εαυτο του ανθρωπου που νοιαζομαι.  

7. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει κάποιος να προσπαθεί να κρύψει αυτό που πραγματικά είναι. Πέρα από το ότι είναι ψυχοφθόρο και ακατόρθωτο, το θεωρώ και ανούσιο. Αν θεωρεί πως έχει κάποια αρνητικά στοιχεία, καλύτερα να σπαταλήσει χρόνο και ψυχικές δυνάμεις για να τα αλλάξει, παρά για να τα κρύψει από τους άλλους.

8. Aribecy

Aribecy Regular Member

Τι σε κανει να νομιζεις πως δεν τον εχεις γνωρισει ηδη? Μερικες φορες παρασυρομαστε απ'τους φοβους μας,με αποτελεσμα να μην βλεπουμε αθελα μας αυτο που πραγματικα ειναι.Η ουσια ειναι να δουμε περα απ'το φοβο αυτο ομως   Ασχετα απ'το γεγονος οτι ο φοβος μας να μας γνωρισουν οι αλλοι πραγματικα,μας 'στοιχειωνει' μερικες φορες..προσπαθουμε κ τον ξεπερναμε οσο μπορουμε  

9. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

αν και ειναι ψυχοφθόρο και ακατόρθωτο και ανουσιο λιγο πολυ το κανουμε ολοι-οι εστω πολλοι ανθρωποι!
    αραγε ποσοι απο μας το ξερουμε και προσπαθουμε να το αφησουμε στην ακρη.

"αν θεωρει πως έχει κάποια αρνητικά στοιχεία" αραγε υπαρχει καποιος που δεν θεωρει?

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, πάντως εγώ δεν προσπαθώ να προσποιηθώ πως είμαι κάποιος άλλος. Ίσως να προτιμώ να βγάζω προς τα έξω τα θετικά μου στοιχεία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δείχνω κάτι άλλο απ' αυτό που είμαι. Αν προσποιηθώ, το πιο πιθανό είναι να φανώ απλά καραγκιόζης.

Όσο για τα αρνητικά στοιχεία, όλοι μας έχουμε.  

11. Nonsense

Nonsense New Member

12. annpep

annpep New Member

φοβαμαι οτι καποιος θα με καταφερει να ξεπερασω τα ορια μου και αυτο θα μου αρεσει..