Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

και οτι εκανα παιδι μεγαλος και δεν θα εχω κουραγιο να κυνηγαω τα κωλοπαιδα που θα την γυροφερνουν 

2. Always_yours

Always_yours Kopf über Herz

οτι το μυαλο μου δεν εχει on/off 

3. Ο εαυτός μου. Δεν υπάρχει κανένα τέρας εκεί έξω. Όλα γεννιούνται μέσα μας, όλα τα γεννάει αυτό το μυαλό. Ναι το δικό ΣΟΥ.

4. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Οι κατσαρίδες (all time classic) και οι μεταλλικες σκάλες που αποτελούνται από λωρίδες (και σου επιτρέπουν να βλέπεις το κενό κάτω από τα πόδια σου)!!!  

5. Nαί αλλά εάν είσαι από κάτω βλέπεις ωραία πράγματα καμιά φορά. 

6. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Πιάνω την οπτική σου αλλά εγώ βλέπω το κενό κάτω από το πόδι μου και φοβάμαι!! Τώρα γιατί δεν φοβάμαι το ύψος γενικότερα, δεν έχω ιδέα.... Τρελή περίπτωση!

7. Από το να φοβάσαι το κενό μέσα σου ( γενικά μιλάω) καλύτερα το κενό της σκάλας.    

8. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Την αδυναμία.Γιατί εξαιτίας της ενδεχομένως να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε,να υπομένουμε ή να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις.Αλλά δεν είναι πάντα αρνητικό και μονόπλευρο.
    Ο φόβος μπορεί να σε παραλύσει ....όμως μπορεί και να σου ξυπνήσει το ένστικτο της αντίδρασης και να σε κάνει πιο δυνατό!

9. RottenApple

RottenApple New Member

Οτι δεν θα καταφερω να ερωτευτω τρελα .  

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

1) Ο εαυτός μου.
    Είμαι ικανή για πολλά πραγματα που δεν μου αρέσουν.
    Κατά συνέπεια για να τα αποφυγω έχω κοντό χαλινάρι στον εαυτό μου. Μα νομίζω πως απλως με κοροιδευω.

2) τα υψη ενώ ταυτόχρονα τα λατρεύω. Το πολεμαω.
    3) το πως θα εγκαταλείψω αυτό τον κόσμο. Ούτε το πότε ούτε το που ούτε τον ίδιο τον θάνατο ,είναι ακόμη ενα στάδιο.

11. Joy_division

Joy_division Guest

Οι ανεξέλεγκτοι καμμένοι

12. Να απουσιάζω από τη ζωή μου.