Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. enlighten

enlighten Στα ποδια του Drytomos...!!! Για ταξίδια ερωτικά

Μαλλον το έθεσα πολυ γενικα ... Ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός να απαλύνει τον πονο .... Το αίσθημα ομως που γεννιέται απο την πρωτη απώλεια αγαπημένου προσώπου κ δή γονιου που σου δημιουργεί την μόνιμη φοβία ως προς το τετελεσμένο της απώλειας... Το απαλύνει ο χρόνος ;

2. Wolverine

Wolverine Wolvie

Ναι. Τον απαλύνει. Θα κλάψεις, θα θρηνήσεις, θα κολλήσεις ενδεχομένως με το παρελθόν στη θύμηση του νεκρού και τις ευχάριστες στιγμές που είχες μαζί του/της, αλλά η κατάσταση με το πέρασμα του Χρόνου ομαλοποιείται. Ειδάλλως, θα μπεις στη διαδικασία να δηλητηριάζεις το παρόν σου. Άλλο πράγμα να τιμούμε τους νεκρούς μας, άλλο πράγμα να μη δύνασαι να ξεχωρίσεις το επίγειο βασίλειο από αυτό των νεκρών. Όπως λέω, οι νεκροί με τους νεκρούς και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς...

3. brenda

brenda FU very much

Ο χρόνος απαλύνει όντως τα πάντα, η απώλεια είναι κατά βάση εγωιστική, γιατί η αγάπη δεν χάνεται με τον θάνατο, όσους αγαπήσαμε τους κουβαλάμε μέσα μας για πάντα, ο θάνατος δεν είναι σε θέση να το ακυρώσει αυτό, αρκεί να τους θυμόμαστε με αγάπη, από κει και πέρα είναι μία διαδικασία ωρίμανσης, όταν χάνεις τον γονιό σου ''ενηλικιώνεσαι'' αναπόφευκτα απέναντι στην ζωή, νιώθεις σαν να διαλύονται οι ρίζες της ύπαρξής σου, αλλά επαναπροσδιορίζεσαι στην πορεία με μεγαλύτερη ωριμότητα, (στην καλύτερη των περιπτώσεων)....

4. enlighten

Η συνέδρια γινεται μεγαλη .... 
    Ας μην μονοπωλησουμε το νήμα με κατι τοςο ιδιαίτερο για τον καθένα ...   σημασία εχει στο τελος να βρίσκεις να αντλείς δύναμη κ απο εκει που νομίζεις οτι δεν υπαρχει... Κ στην καλυτερη κ στην χειρότερη των περιπτώσεων   

5. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Ευτυχως τη φοβια αυτη την εχω σε μικρο βαθμο και προς το παρον ειναι ελεγχομενη. Ευχαριστω παντως για τη συμβουλη, θα την εχω υποψη μου.  

6. brenda

brenda FU very much

αυτό με το διττό το κάππα, (κεφαλαίο, μικρό αντί για και) που μπορεί να αναγνωστεί και ως πηγή άντλησης δύναμης από κ ή Κ (με μία εσάνς χιούμορ), τρελός συνειρμός, τώρα μου ήρθε...μήπως τελικά είμαι ΠΟΛΥ αρρωστάκι? (Σόρυ @enlighten αν σου διακόρευσα την απάντηση....mea culpa!!!) 

7. enlighten

Η αληθεια ειναι πως βγάζει κι ετςι νόημα     που μ αρεςει κι εμενα ....

8. danos

danos Regular Member

απ οτι άκουσα ο τραχανάς γίνετε με τυρί

9. Joy_division

Joy_division Guest

Η φτώχεια που είναι πιο φρονιμη αν νοιώθει ότι φταίει..

10. Wolverine

Wolverine Wolvie

Διατί να το κρύψω; Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, η μη ανταπόκριση σε ένα πολύ βαθύ και έντονο συναίσθημα και το aftermath, δηλαδή η μοναξιά, η κατάθλιψη, η στεναχώρια, το να μπαίνεις στη διαδικασία να ξανα-μαζεύεις τα κομμάτια σου...