Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. titslapper

titslapper New Member

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγω φοβαμαι την μοναξια...
    Αν συνεχισω ετσι δεν θα μου μιλαει κανενας 

3. libra

libra Regular Member

ο καρκίνος

4. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Το ανεπανόρθωτο.

5. sierratango

sierratango New Member

Ο ίδιος ο φόβος...
    Ο φόβος κρατάει τα κεφάλια σκυμμένα, τα στόματα κλειστά, την ψυχή σε ψύχος και το πνεύμα σε λήθαργο.
    Μικρή είχα την απορία όταν έβλεπα ανθρωπάκια να "δαμάζουν" "θηρία" πώς γινόταν...τώρα ξέρω.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αναφορικά με τον καρκίνο που ελέχθη, δεν κρατιέμαι και θα το κάνω ολίγον τι μαμόθρεφτη μελούρα μιας και δεν τα λέω στην ενδιαφερόμενη μην με καβαλήσει τελείως κι έκανα τόσο κόπο ν'απογαλακτιστώ.

Προχθές εχειρουργήθη ούσα διαγνωσμένη με καρκίνο στο στήθος. Λίγες ώρες μετά, την παίρνω τηλέφωνο να μάθω νέα για την υγεία της (βρίσκομαι αρκετά χιλιόμετρα μακρυά της) και με ακούει μπουκωμένη.
    "Παιδί μου, χάλια είσαι. Κρύωσες;
    Να ντύνεσαι καλά. Να πίνεις ζεστά. Να ελέγχεις τον πυρετό. Αντιπυρετικά έχεις; Μην παίρνεις το ίδιο κάθε φορά, να τα εναλλάσεις.
    Μήπως έχεις όμως και ακροαστικά; Αν συνεχίσει, πήγαινε αύριο κιόλας στο γιατρό. Μην το αφήσεις."
    Και όλα αυτά με μία καταπονημένη, εξαντλημένη φωνή και να της λέω ότι πήρα για εκείνη αλλά να συνεχίζει τα δικά της.

Και σμέσως σκέφτηκα, τι θα κάνω δίχως αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο; Που αύριο θα γίνει πάλι σπαστικιά και μεθαύριο πάλι ένας υπέροχος άνθρωπος και πάει λέγοντας...

7. libra

libra Regular Member

Να σου πω τι θα εκανα εγω παντως . Θα της ελεγα ποσο την αγαπω οςο την εβλεπα κ θα ευχομουν να μη τη δω να λιωνει ζωντανη.
    Αν "φυγει" απλως.. θα συνεχισεις κ το μονο που θα παρακαλας μετα ειναι, να ειναι καλα εκει που πηγε.
    Η απαντηση μου εχει να κανει αποκλειστικα με το ερωτημα του νηματος. Ολα τα αλλα παλευονται. Αυτο οχι.

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εμενα αυτο το εμο  με τσακιζει
    Μεσα στον χλευασμο.... 

9. brenda

brenda FU very much

γι αυτό κάνε ότι μπορείς, όσο μπορείς...

10. Maze_

Maze_ Maze

Το προσπαθώ,δεν τα καταφέρνω πάντα...αλλά όταν κάνω τον απολογισμό μου δεν θα ήθελα να μετανίωσω για κατι,αυτό φοβάμαι!

11. brenda

brenda FU very much

πίστεψέ με μόνο για όσα δεν έκανες θα μετανιώσεις, όχι για ότι έκανες, αυτά τα ξεχνάς, άλλα σου στοιχειώνουν το μυαλό.... 

12. Περαστικά να είναι. Ο καρκίνος για μ ένα είναι ψυχολογία πάνω απ όλα. Εμείς τον γεννάμε με όλες αυτές τις ψυχολογικές σαβουρες που κουβαλάμε μέσα μας. Να είσαι δίπλα της με θετική ενέργεια.