Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Lacrima

Lacrima Regular Member

Συμφωνώ και να προσθέσω οτι κάποιες συμπεριφορές οφείλονται και στα δικά τους βιώματα, και οι οποίες δεν γίνονται απαραίτητα ενσυνείδητα  

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

η αγραμματοσύνη....

3. Dapom

Dapom Contributor

το ψεμα

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Ο ξαφνικός θάνατος. Χτες παίζατε τάβλι μαζί, σήμερα χαιρέτησε τον πλανήτη.
    Και αυτό δημιουργεί μια ακόμα φοβία. Να φύγω ανικανοποιήτος πριν πραγματικά κάνω όσα έχω σχεδιάσει και επιθυμώ να κάνω σήμερα, αύριο, μεθαύριο και στο μέλλον        
    Και αυτό δημιουργεί μια διαπίστωση. 24 ωρες της ημέρας είναι για μένα λίγες  

5. whisperer

whisperer Regular Member

συμφωνω για το θανατο...οχι το δικο μου,των αλλων...καποιων αγαπημενων.
    το δευτερο κομματι του ποστ σου ειναι σχετικο με το φοβο που εχω για πεινασμενους ανθρωπους...αλιμονο...μακρια τους.
    Οτι και πεινα να εχουν,για εξουσια,χρημα,σεξ,διασκεδαση...οτιδηποτε.
    Ζηζε παλλικαρι μου οπως το λες....
    Επισης αυτο που με φοβιζει ειναι να χανω τον ελεγχο...το απεχθανομαι και στοιχιζει.

6. XnX

XnX Love Through Discipline

οι εφιάλτες γιατί καθοριζουν μεγάλο μέρος της διαθεσής μου μέσα στην μέρα και η βροχή γιατί είμαι ζαχαρενιος

7. Wolverine

Wolverine Wolvie

Ένα ακόμα επιχείρημα να ζούμε την κάθε ημέρα ωσάν τελευταία (δίχως να χαθεί το μέτρο) και με θετικότητα (όσο μπορεί να επιτευχθεί αυτό).

8. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Στην τελική τι έγινε αν χαθεί και μία φορά το μέτρο από τη στιγμή που δεν θα ενοχλήσεις τον άλλον;
    Μία φορά ζούμε.
    Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν κάνουμε και κάποιες τρέλες πότε -πότε;!

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Με τρομαζει να γυρναω σπιτι μου το βραδυ και να μην βρισκω καποιον...
    Καλο και το βδσμ αλλα σαν την αντρικη αγκαλια οταν κοιμαμαι δεν εχει.....
    (Το θελω και το ρομαντζο μου)

10. η κενότητα. μετά τον τελευταίο ηλιόσπορο.

11. Όσοι ταυτίζουν τις φαντασιώσεις με τσόντες πασατέμπο

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ολ' αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα