Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Maze_

Maze_ Maze

Δεν φοβάμαι αν είναι μαλάκας ή γκέυ,ψυχικά άρρωστος αν είναι ανησυχώ...... 

2. Ουφ  

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

τι με φοβίζει ε;

χμμ... ο παππούς μου είχε Αλτσχάιμερ, ο πατέρας μου άνοια, και γω ολοένα ψάχνω τα κλειδιά μου τελευταία...

5. alexsot78

alexsot78 New Member

Απλά κλαίω!! Έπινα νερό και παραλίγο να πνιγω! Χαχαχα

6. CplGalore

CplGalore Real Pic 1

Μπορεί να είναι παλαιό το Thread αλλά υπάρχει μια φοβία που θα ήθελα να μοιραστώ εδώ.

Κος Galore: Με λόγια απλά και κοφτά έχω φοβία και παράλληλα λαγνεια με το σπέρμα. Έτυχαν κάποια περιστατικά στα οποία έκοψα τον εαυτό μου απότομα στο ενδεχόμενο κάποιου ΣΜΝ. Μετά από μεγάλη μελέτη επί του θέματος ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν πολλα περιστατικά κατά τα οποία να κόλλησε κάποιος κάτι από χυσιμο στο στόμα και αποφάσισα ότι καλη ιδέα θα ήταν να το κάνω με μέτρο σε ανθρώπους που παίζω σε ποιο σταθερή βάση. Η Κα.Galore φάνηκε ποιο τολμηρή στο θέμα και πρότεινε να είμαι τόσο διστακτικός επ αυτού.

Μερικές εμπειρίες παρακάτω ο δισταγμός παραμένει.Ναι κοιμάμαι καλα τα βράδια, αλλά αναρωτιέμαι αν θα κοιμόμουν καλύτερα χωρίς αυτή τη φοβία για το σπέρμα και ίσως με κάποιες ζουμερές εμπειρίες παραπάνω. Στατιστικά και βάση των μελετών που έπεσαν στα χέρια μου ,κατά την έρευνά μου, είναι πιθανότερο να πάω από αεροπλάνο! Παρόλα αυτά οι κόκκινες γραμμές αυτές δύσκολα πέφτουν στο μυαλό μου.

Ευχαριστώ για την υπομονή

7. astarti

astarti Love beyond Reason

Οι λυκοφιλίες και η μοναξιά...

8. Η παγερή σιωπή της αδιαφορίας...

9. gazza

gazza Regular Member

να ειμαι στο ιδιο τραπεζι με Kωνσταντοπουλου και Aδωνη... 

10. Πρόσθεσε το Μεϊμαράκη.
    Και ένα ζευγάρι ωτοασπίδες...

11. Εδώ (και αλλού) ... ολούθε!

12. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Ψευδής καταγγελία για κακοποίηση..