Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Leykos

Leykos Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι! (Αστεριξ)

2. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

η βλακεία

3. lina

lina Regular Member

Οι υποσχέσεις...

4. chemical23

chemical23 Regular Member

Έχω απίστευτη υψοφοβία! Ακόμη και σε μπαλκόνια ή βεράντες που είναι από τέταρτο όροφο και πάνω ακόμη και κάγκελα να έχουν, δεν πλησιάζω στην άκρη. Επίσης δεν μπορώ να κοιτάζω τα ψηλά κτήρια, γιατί απευθείας μου έρχεται η σκέψη πως βρίσκομαι στην όροφη και μάλιστα άκρη άκρη! Τι σου είναι το μυαλό ώρες ώρες!!! Το Μανχάταν δεν είναι για μένα (γμτ!!!   ) ούτε και τα αεροπλάνα βεβαίως!

Το 1994 είχε γίνει ένας σφοδρός σεισμός 6.3 ρίχτερ στο βόρειο-ανατολικό Αιγαίο θυμάμαι ξημερώματα. Δέκα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το κούνημα άνοιξα τα μάτια μου. Και αμέσως άρχισε το κρεβάτι να πηγαίνει πέρα δώθε σαν τρελό, τα φύλλα της ντουλάπας να ανοιγοκλείνουν με δύναμη. Δεν αντέδρασα καν, έμεινα κουκουλωμένος, ξέροντας πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή. Με τον καιρό οι σεισμοί συνηθίζονται άμα τους νιώθεις ανά δύο χρόνια και δεν τους φοβάσαι όταν διαπιστώσεις τα μέτρα που λαμβάνονται και οι θεωρήσεις που γίνονται, για να μην υπάρχουν επιπτώσεις.

5. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ενδιαφερων ο γνωστος σου!!!!!!!! 

6. folha

folha deja vu

Με τρομάζει (αιφνιδιάζει) χωρίς να με φοβίζει το μπαμ των φωτοβολίδων, βεγγαλικών.
    Φοβάμαι κι εγώ τις βουτιές από ύψος αλλά ξεπερνάω το φόβο μου μέσω εγωισμού. "Αφού το κάνει αυτός δεν γίνεται να μην μπορώ κι εγώ" ή "αφού ανέβηκα στο βράχο για να βουτήξω, δεν γίνεται να με δει τόσος κόσμος να γυρίζω πίσω"

7. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Το "μπαμ" των φωτοβολιδων με εκνευριζει απελπιστικα γιατι πεταγομαι!
    Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει αυτο σπασιμο νευρων και η χρησιμοποιηση υλικων που ακρωτηριαζουν τοσον κοσμο!
    Καταλαβαινω, ανασταση, ημερα χαρας, γιορτης, ολοι ψοφανε για ζητω, ε ας κανουν κατι πιο λογικο!
    Ας ανεβουν οι Αφεντρες με τους σκλαβους στα καμπαναρια να χτυπουν με τις κεφαλες των σκλαβων τις καμπανες, οσων η κεφαλα ειναι τζουφια ας τους πετουν απο ψηλα στο κοινο απο κατω, η ας τους βαζουν ενα φυτιλι στον κωλο να τους κανουν ανθρωπινες ρουκετες!
    Να εχει κατι το θεαματικο το ολο σκηνικο!
    (Αστειευομαι ασφαλως, μονο κακουργα δεν ειμαι). 

8. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

lina
    μη σε καταλαμβάνει άγχος!
    Απλώς, σπάνια γίνεται έκφυλη περιωπής, πανσεξουαλική χωρίς καμιά αναστολή - αυτά τουλάχιστον μου αποκάλυψε η γιαγιά μου που το κάτεχε το ζήτημα. Νεώτερες επιστημονικές έρευνες του Ινστιτούτου Γονιδίων των Ευνούχων την επιβεβαίωσαν στατιστικώς.

9. Geisha

Geisha Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Σεξ στο κέντρο του πελάγους;;;
    Μα στο κέντρο; Είναι ανάγκη να είναι η άβυσσος από κάτω μας;
    Δεν γίνεται λίίίίίίίγο πιο έξω, ή τέλος πάντων σε διαυγή νερά πχ
    Καραϊβική, Πουκέτ, Μαυρίκιος, Χαβάη κλπ;  

Όλα τα σημάδια "δείχνουν" πως είναι μάλλον σοφό να αλλάξετε το άβατάρ σας φίλτατε  

10. lina

lina Regular Member

πλάκα πλάκα έχεις κι ένα δίκιο ο δρόμος για την τσουλοποιηση είναι άγνωστος εντελωωωωωωωωως

11. Lolita

Lolita Regular Member

οι πολεμοι
    οι σεισμοι
    η μοναξια
    τα γειρατια

12. Puma

Puma Regular Member

Η σκέψη του να έχει κάποιος δικός μου άνθρωπος σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα τροχαία από το οποίο πηγάζει και το πρώτο που ανέφερα, απλά ήταν πιο γενικευμένο. Να μη χτυπήσει δηλαδή κάποιος δικός μου άνθρωπος.