Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Η ελπιδα που τη σκιζουν την ποδοπατουν καθε μερα και αυτη δε λεει να πεθανει..

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχει ο δικός μου κόσμος, εκείνος που αντιλαμβάνομαι μονάχα με τις δικές μου "αισθήσεις".
    Υπάρχουν και οι άπειροι κόσμοι των απείρων άλλων, εκείνοι που αντιλαμβάνονται μονάνα με τις δικές τους "αισθήσεις".
    Βλέπω, ότι πια ο δικός μου και οι δικοί τους εφάπτονται όλο και πιο σπάνια.
    Και χάνω όλο και περισσότερο την όρεξη, ν' αφήσω για λίγο τον δικό μου, για να επισκεπτώ τους δικούς τους.
    Κι εκείνο που με "φοβίζει" περισσότερο είναι, ότι ένας κόσμος που να ήταν στο ελάχιστο κοινός, μάλλον δεν υπάρχει.
    Αλλά πιθανότατα είναι μια φτηνή κι εύκολη δικαιολογία, για να μένω στη "βολή" του δικού μου.

Last edited: 12 Ιουλίου 2016
  3. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Η απάθεια.
    Έχει φτάσει ο κόσμος σε τέτοιο βαθμό εξοικείωσης με την φρικαλεότητα, που από ένα σημείο και μετά τίποτα δεν θα τον συγκινεί.

4. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

Όπως όλοι οι ανθρωποι έχω και εγω τις δικες μου φοβίες..
    1.έντομα
    2.τα φύκια στη θάλασσα,ποτέ δεν ξέρεις τι υπαρχει απο κάτω..
    3.& όπως είπε ήδη η @sweet_release τους καθρεφτες τα βράδια..γμτ παντα πεφτει καποια σκια που με τρομάζει λες και υπάρχει καποιος εκει..

5. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

καλα με τους καθρεφτες εχω και εγω θεμα .. μια φορα στο χωλ ειδα καταλαθος τον εαυτο μου χωρις να το περιμενω .. ασε πανω μου τα εκανα

6. Circe

Circe Lemon zest

Δεν νομίζω να φοβάμαι κάτι ιδιαίτερα άλλα πάντα σαν ταξιδεύω με το πλοίο και έχω και την γάτα μου μαζί σκέφτομαι το ενδεχόμενο του να βουλιάξει το πλοίο κι αναρωτιέμαι τι θα κάνω για να μην πνιγεί.. Κι αν το κλουβάκι της επιπλέει.. Μικρή έπαιρνα την αδελφή μου και καθόμασταν δίπλα από τις σαμπρέλες!

7. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

ξέχασες και τα ζουζούνια ... Δεν ξέρω αν είναι γενικά τα ζουζούνια ή τα μαμούνια της αρβανιτιάς... οψόμεθα

8. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. ο εαυτός μου ..

.. καθώς επίσης ότι τώρα τελευταία σε πολλές χώρες γύρω-τριγύρω γίνεται της κακομοίρας, κι εδώ κάποιοι κυνηγάνε Pokémon ..

9. Μυθοπλαστης

τα " φτεροπουτσακια " δηλαδή ?

10. Μυθοπλαστης

Μη σου κολλήσω φοβάμαι την κάννη στο κεφάλι
    και προλάβεις και τραβήξεις την σκανδάλη
    φοβάμαι φοβισμένο να σε δω
    φοβάμαι μήπως και σε λυπηθώ.

11. Μυθοπλαστης

μαθε στην γατα σου κολύμπι  .. και ολα θα ειναι στην πένα!!!!!

12. BlackOrchid

BlackOrchid "Tempting her mind, while making her body wait.."

Τους ανθρωπους με απωθημενα. Ειναι οι πιο επικινδυνοι.