Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σειρές βλέπουν τα μέλη του forum?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος michaelfap, στις 25 Φεβρουαρίου 2015.

  1. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Σαν φανατικός των παιχνιδιών halo, είχα αμφιβολίες για την σειρά αλλά ευτυχώς ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

    Το καλό είναι ότι έχουν ασχοληθεί αρκετά με το lore του παιχνιδιού και έχει ακόμα πολύ μα πολύ ψωμί ακόμα… αν δεν κάνουν καμία μαλακια θα έχουμε αρκετες σεζόν.

    Όσο για το The expanse για μένα η καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων δεκαετιών.
     
  2. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Κρίμα που τερμάτισαν έτσι άδοξα το THE EXPANSE. Ένα έντονα φουτουριστικό πολιτικοποιημένο διαστημικό saga. Ωστόσο, μας κράτησε ευχάριστη παρέα για πολλά χρόνια και το βρήκα το πιο ρεαλιστικό όσον αφορά το μέλλον της Ανθρωπότητας στο τοπικό Ηλιακό Σύστημα.

    Το HALO ήταν...τι να πω...έμπαινα με χίλιες επιφυλάξεις, με τη λογική ότι θα μαγαρίσουν ένα δυνατό video game franchise (old fart video gamer εδώ από τις αρχές της δεκαετίας του '80) και τελικά πάει να μας βγει χρυσή λίρα για το 2022 από το πουθενά.

    Κρατώ μία μικρή ελπίδα για το Obi-Wan Kenobi το Μάϊο, αλλά από τη στιγμή που έπιασε η Disney το Σύμπαν των Sith & Jedi, δεν προσμένω...(εξαιρέσεις το THE MANDALORIAN & ROGUE ONE).
     
  3. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    @Apocryphos
    Όντως πολύ απότομα... όντως είχε ενα ρεαλισμό στο πως θα μπορεί να ειναι το ταξίδι και οι μάχες στο ας πουμε κοντινό μέλλον στο διάστημα, ο διαχωρισμός Γήινων, Αριανών (sorry ΠΑΟΚια  ) και όσων ζουν στο διάστημα και οσα εχουν γινει μεταξυ τους που τους εχει φερει σε πολεμο.

    Βασικα μου αρέσει τι εχει κάνει η Disney (μέχρι στιγμής) με το σύμπαν του Star Wars, και περιμένω με "συγκρατημένη αισιοδοξία"    το Obi-Wan αλλά και το Ashoka (και αρκετά αλλα που έχει στα σκαριά). Ελπίζω να φτιάξουν σειρές οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με τα γνωστά του Star Wars, να μας πάνε πχ στην αρχή των Jedi η των Sith (εχει πάρα πολυ υλικό) ... θα δειξει.
     
  4. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    H Disney θεωρεί τζιζ κακά ό,τι έχει να κάνει με Old Republic π.χ. Revan, οπότε και το πιο πιθανό δε θα τα ακουμπήσει ποτέ - καλύτερα άλλωστε, καθότι θα επιδιώξει να περάσει μία φεμινιστική/SJW νοοτροπία κάνοντας άνω-κάτω τα πάντα (σου μιλάει ένας άνθρωπος που λάτρεψε δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες και δη Lt. Ripley στο Alien Mythos, αλλά το "τσίρκο" που ζούμε την τελευταία δεκαετία δεν παίζεται).

    Δεν έχω ιδιαίτερες προσδοκίες για το Obi-Wan Kenobi - οτιδήποτε άλλο είναι πάντα ευπρόσδεκτο, οπότε θα προτιμήσω να περιμένω το remake του επικού Babylon 5 ώστε να ξαναδούμε το θεό Ambassador Kosh στις οθόνες μας...


     
     
  5. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Μία σειρά που μπήκε δυναμικά, με έντονα στοιχεία μυστηρίου, Κβαντομηχανικής και το Military-Industrial Complex να καραδοκεί απο πίσω + μία αίρεση φαίνεται να εκμεταλλεύεται την όλη κατάσταση. Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια και συνιστώ τη σειρά σε όλους αυτούς και αυτές που λατρεύουν σπαζοκεφαλιές, παράλληλους κόσμους, χρονοτάξιδα, κτλ.

     
  6. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  7. gazza

    gazza Regular Member

    Τα καλύτερα μας χρόνια
     
  8. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15



    (21 Αυγούστου)
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2022
  9. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15



    (27 Μαϊου)
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Είναι σειρά μίας σεζόν , συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ.