Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Ταξιδευτης

    Ταξιδευτης Regular Member

    Ακριβως ολα ειναι ετικες κυριαρχος υπο switch βανιλα και ολοι οι ορισμοι που εχουμε επινοησει..Στην ουσια ειμαστε ακριβως αυτο που ειπες λευκο χαρτι ομως εμεις κραταμε το μολυβι και επιλεγουμε τι θα γραψουμε, τι θα ζουγραφισουμε αλλα και το χρωμα που θελουμε σε καθε ζωγραφια..Λευκο χαρτι ειμαστε λοιπον απλα σε καποιες γωνιες σε καποια σημεια στο περασμα του χρονου ζωγραφισαμε την πορεια μας. Εχουμε απειρο χωρο ομως να ζωγραφισουμε κι'αλλα..Το τι θα επιλεξουμε να ζωγραφισουμε αφορα εμας δικη μας ειναι η επιλογη και δεν καθοριζεται απο ετικετες και στατους..Γι'αυτο το μονο που χρειαζεται να δηλωνει κανεις ειναι ανθρωπος και τιποτε αλλο..τα υπολοιπα αφορουν εσενα και μπορεις να τα προσδιορισεις ονομασεις οπως θελεις χωρις να σε νοιαζει αν ανταποκρινονται σε αυτα που εχουν οι αλλοι στο μυαλο τους..
     
  2. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @gaby δεν ειπα οτι σ ενα ζαχαροπλαστειο θα διαλεξει καποιος πρωτα βανιλια.Ειπα οτι δν υπαρχει περιπτωση να μην εχει φαει βανιλια αυτος που θα διαλεξει κατι αλλο.Συνηθως το φανταχτεροτερο διαλεγουμε παντα,αλλα τις κλασσικες γευσεις τις εχουμε μαθει απο πολυ μικροι.Αυτο εννοουσα.οτι πρωτα εχεις γευτει βανιλια μικρος κ υστερα μαθαινοντας τι αλλο υπαρχει δοκιμαζεις και το αλλο κ επιλεγεις και καταληγεις στο αλλο
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ο μέσος όρος. Είναι στατιστική η ερμηνεία του όρου. Η στατιστική είναι βέβαια κάτι το ρευστό κι υπόκειται σε διακυμάνσεις.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Για ποιο λόγο, να είμασταν, όλοι ίδιοι από μικροί, τα ίδια περάσαμε/γευτήκαμε όλοι; μου κάνει τρομερή εντύπωση.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Ευχαριστώ για την απάντησή σου @vussinada μπορεί να μη συμφωνούμε και να καλύπτομαι από την @Madeleine Rk αλλά καταλαβαίνω τη λογική.

    @SAP το βαμμένο λευκό χαρτί είναι ένα βαμμένο λευκό χαρτί και όχι ένα λευκό χαρτί, σεβαστή όμως η άποψή σου.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Λοιπόν εγω ξεκίνησα με σοκολάτα και αργότερα προσθέσα τη φράουλα. Βανίλια δοκίμασα δεκαετίες μετά....
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Δε μ’ ενδιαφέρει να είναι βανίλλα και να μην έχει ακούσει καν για bdsm. Αρκεί να μπορώ να την κάνω να της αρέσει να με υπακούει, να μου δίνει αναφορά για το τι κάνει, να ζητάει άδεια για να κάνει κάτι, να απολαμβάνει τις λωριδιές στο σεξ. Εντάξει μπορεί να μην υπακούει πάντα και να χρειάζεται να τιμωρηθεί. Αλλά μια χαρά, να είναι βανίλλα. Κανένα πρόβλημα.

    Αλλά όταν γράφει σ’ ένα bdsm φόρουμ και ξέρει για το bdsm, το να δηλώνει vanilla σημαίνει πως δεν είναι Κ, δεν είναι υ, δεν είναι … . Είναι εκτός. Είναι παρατηρητής. Θα μου πείτε τίποτα δεν είναι καθαρό. Δεν είμαι ακριβώς Master. Σωστά. Γι αυτό δηλώνω Dom. Ναι. Δεν είμαι ακριβώς Dom. Γι αυτό δηλώνω και player (φτου μου). Αλλά ο άλλος δε θέλει ούτε αυτό. Γι αυτό υπάρχει και το top. Αν μου αρέσει να κρατάω λωρίδα, αν θέλω κάποια κυριαρχία κάτι απ’ αυτά πρέπει να δηλώσω. Κι αν θέλω πότε το ένα πότε το άλλο υπαρχει και το σουίτς. Αν δηλώσω vanilla σημαίνει ότι τα παραπάνω δε μου αρέσουν. Άντε να φορέσω μια φορά χειροπέδες, αυτές με τη ροζ πλαστική γουνίτσα.

    O Vanilla μπορεί να κάνει ότι θέλει, ακόμα και light σαδομαζο. Αλλά το status vanilla σ' ένα bdsm forum σημαίνει ότι “απορρίπτω το bdsm» (ή στην καλύτερη περίπτωση για λίγο καιρό "ψάχνομαι και παρατηρώ απ έξω προς το παρόν")
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2016
  8. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ενω αυτοί που μπαίνουν 1η φορά στο φόρουμ και δηλώνουν Μαστερς και Ντομ χωρίς να ξέρουν τπτ είναι καλύτερο; αυτοί είναι μέσα στο παιχνίδι εμείς όχι...
    Αυτό το τσουβάλιασμα μου θυμίζει ολίγον τι δημοτικό (συγνώμη ως προς το προσωπόν σας... δεν θέλω να σας προσβάλω).
    Δεν μπαίνουν όλοι εδωμέσα για να κάνουν γνωριμίες και να υποταχτούν... η ενημέρωση δεν βλάπτει... αυτό δεν σημαίνει επειδή δεν έχω στάτους "sub" οτι δεν με ελκύουν κάποια πράγματα... Για να είναι μια βανίλλα εδωμέσα κάποιο λόγο θα είχε... αλλιώς θα ήταν σε ένα άλλο φόρουμ και δεν θα ξεχώριζε...

    Αλλωστέ εξώ ρωτάτε τι στάτους είσαι;... δεν νομίζω...
    ποια η διαφορά αν δηλώνω βανίλλα ή υπο; η ίδια δεν θα είμαι; ιδια προσωπικότητα...
    Για μένα όμως έχει σημασία να ξέρω τι δηλώνω... δεν μπορεί να μπήκα εχτές στο φόρουμ ή να είμαι 21 και να δηλώνω Μαστερ... είναι αδύνατον...
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    χαχχαχ, σόρρυ, αλλά μπαίνουν και για γνωριμίες(βλ. τσατ), αυτά περί ενημέρωσης, είναι ψιλά γράμματα, χαχαχα
     
  10. Queen87

    Queen87 Contributor

    Αν διαβάσεις προσεχτικά έγραψα δεν μπαίνουν όλοι... κάποιο ποσοστό το μεγαλύτερο προφανώς μπαίνει γι αυτό και κάποιο άλλο όχι...
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Έχω κάνει την έρευνά μου, ξέρω, καλύτερα, κόβει το μάτι μου.   Το βασικό, είναι να πράττεις αυτό που δηλώνεις, ( δε το λέω για σένα προσωπικά ) .
     
  12. folha

    folha deja vu

    Αναρωτιέμαι... αν δεν υπήρχε δυνατότητα ιδιωτικής επικοινωνίας (τσατ, πμ) στο φόρουμ θα υπήρχε λόγος επιλογής στάτους;

    Προσωπικά διαβάζω τις τοποθετήσεις των μελών εδώ ανεξαρτήτως στάτους. Όταν κάποιοι αντιλαμβάνονται το βδσμ με τον ίδιο τρόπο, οι απόψεις τους ταυτίζονται, ό,τι στάτους κι αν έχουν.

    Αυτό που κοιτάζω στο προφίλ κάποιου όταν με εντυπωσιάζει ο λόγος του, είναι η ηλικία κι όχι το στάτους. Από περιέργεια να δω αν συμβαδίζει η ωριμότητα (ή η ανωριμότητα) της γραφής με την ηλικία, Στατιστικά δεν κρατάω  

    Κι η σύντομη απάντησή μου στο ερώτημα του νήματος είναι:
    βανίλια = έχω το κεφάλι μου ήσυχο