Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016.

1. παιδιά οι βανίλιες για μένα είναι σαν τους αγύμναστους δεν σήμαινει οτί δεν έχουν δύναμη ή ότι δεν μπορούνε να σου φάνε γκόμενα η να σου σκασουν μπουνια η λοιπα λοιπα κοινως ομοιοι μας αλλα που πατε με την κοιλαρα ... Ενα αλλο παραδειγμα λεει ωραιο ρε παιδια το ταξιδι με αεροπλανο αλλα δεν μπορει να συγκριθει με την ελευθερη πτωση και θα μου πειτε και ο βανιλιας που ειναι ομοιος μας και ναι ναι μπορει να πεσει αλλα αλλο να κανεις πτωση καθε μερα και αλλο να το κανεις μια φορα στο τοσο για δωρο γενεθλιων η επετειου..
    υγ ωραιο το ποδοσφαιρο ολοι μπαιζουν μπαλα αλλα πως να το κανουμε ρε παιδια ο ολυμπιακος η παναθηναικος ειναι βανιλιες η μπαρτσελονα αλλη μπαλα πολυ σαδισμος..

2. Amelie

Amelie Guest

@spartacus ,το γνωρίζω ότι αυτό είναι το πιθανότερο!
    @neos Protaris ,ευχαριστώ για την συμφωνία.
    @Madeleine Rk ,δεν είδα να σας αναγκάζει κανείς να ασχοληθείτε. Επιλογή είναι να μπει κάποιος σε ένα νήμα και πολύ περισσότερο να γράψει κάτι. Άρα αγνόησε το νήμα και τους vanilla. Αμφότεροι θα συνεχίσετε την ζωή σας.
    Αλήθεια, μήπως η "αντιπάθεια" προς του vanilla έχει να κάνει με το γεγονός ότι παίρνουν κομμάτι της πίτας;

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Amelie

Λες να με αφορά, ποιος παίρνει, τι;! Αστεία πράγματα.

4. Amelie

Amelie Guest

@Madeleine Rk,
    Από την στιγμή που δηλώνεις πώς δεν σε αφορά, γιατί τόση αντίδραση για κάτι αδιάφορο;
    Και σε μένα είναι αδιάφοροι οι ορειβάτες αλλά δεν τους την λέω γιατί σκαρφαλώνουν στα βουνά!
    Απλά δεν υπάρχουν...

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Okay, απλά, δεν υπάρχετε, λολ

6. αλλα αυτο που νιωθουν οι ορειβατεε ποτε δεν θα το νιωσεις ωστοσο θα μου πεις δεν θελω οκ το δεχομαι αλλα ποτε δεν θα το νιωσεις το ξαναλεω

7. Amelie

Amelie Guest

@VUCINIC ,
    Σωστά δεν θα το νιώσουμε από επιλογή μας. Αλλά δεν θα κοροϊδέψω και την επιλογή τους να κάνουν αυτό που τους ευχαριστεί.
    @Madeleine Rk ,εγώ υπάρχω! Δεν είμαι vanilla.. Απλά αφήνω χώρο στην ζωή για όλους και όλα. Γιατί είμαι πολύ λίγη, όπως ο καθένας από εμάς, για να σβήσω από το χάρτη ανθρώπους και συμπεριφορές!

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Amelie

Κοιμήσου ήσυχη.

Σιγά μην προκαλέσω και τον αφανισμό, κόψε κάτι, τέσπα, βαρέθηκα. Bb.

9. Amelie

Amelie Guest

@Madeleine Rk ,
    Ξύπνια είμαι.... σε πλήρη αντίθεση με πολλούς που κοιμούνται και ονειρεύονται!

10. Και αλλιώς μας τα περιγράφουν από τα τηλέφωνα κι άλλως από δω και τους μπλοκάρουν από αλλά site επειδή έγραφαν κάτι τέτοια post σαν τα δικά σου. Και μετά έρχονται εδώ και το παίζουν θεματοφυλακες και ιέρειες του bdsm. Κατάλαβες τι παίζει; Θα καταλάβεις με τον καιρό, θα σιχαθεις πολλές συμπεριφορές και ενδεχομένως θα αποχωρήσεις διαδίκτυακα. Ελπίζω όμως όχι και από τον εναλλακτικό ερωτισμό. Καληνυχτες.

Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2016
  11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εμετούλης, απλά! φάε μια βανίλια υποβρύχιο, να στανιάρεις!? :- )

12. Eμετος δεν λες τιποτα.