Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 11 Σεπτεμβρίου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

τι λευκες σελιδες τι λευκες γραμμες ....

2. passionflower

passionflower Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό...

Το ότι ασχολείστε και τους την λέτε κιόλας ίσως μερικές φορές?

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σας αισθάνομαι, επειδή το χω ξαναδεί, το έργο, απαξιώ._

4. διαβασα το θρεντ και ακομα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο.  

Μαθετε τουλαχιστον τα βασικα. Τα πολυπλοκα αφηστε τα σε αυτους και αυτες που τα καταλαβαν.

5. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Γύρισα, το ξαναδιάβασα. Γλυκό κείμενο, ευωδιαστο.
    Το κείμενο σου SAP μου έφερε στο μυαλό μια διαδρομή που κάνω τακτικά.
    Βγαίνοντας απ τη Θεσσαλονίκη, στα δυτικά της, περνώντας τα Διαβατά έχει -μάλλον- ένα εργοστάσιο Παρασκευής βανίλιας.
    Όταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο η μυρωδιά της βρίσκεται στο ζενιθ αλλά στο συγκεκριμένο σημείο. Εάν το περάσεις, πάει, χάνεται. Με παρέα όταν κάνω την συγκεκριμένη διαδρομή, την μυρωδιά την εντοπίζουν σε άλλο σημείο συνήθως. Για μένα όμως είναι πάντα εκεί, στο ίδιο. Ούτε πάνω, ούτε κάτω από αυτό.
    Μια φορά θέλησα να κάνω γλυκό. Έχω τεράστια αδυναμία στην μυρωδιά της βανίλιας. Όταν άνοιξα το μπουκαλάκι είχα εκστασιαστει σε τέτοιο βαθμό που έριξα παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Το αποτέλεσμα λίγο-πολύ αναμενόμενο. Το γλυκό είχε πικρισει και δεν τρώγονταν. Αποτυχία.

Είναι η φύση της βανίλιας τέτοια, πρέπει να την μάθεις, να ξέρεις τι δοσολογία χρειάζεται σε κάθε γλυκό εγχείρημα που θέλεις να κάνεις. Αυτό έρχεται με την εμπειρία και με τις πολλές γλυκιες απόπειρες.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι και τα πράγματα γενικά.
    Είναι να βρεις το σημείο ζενίθ που ευωδιαζεται το είναι σου, όποιο κι αν είναι αυτό, όπου κι αν είναι. Μετά βλέπεις την δόση που χρειάζεται. Σε άλλους το λίγο δεν αρκεί, σε άλλους το πολύ πικριζει.
    Ψάχνεις, δοκιμάζεις, πειραματιζεσαι.
    Για σένα μπορεί να είναι εκεί, για άλλον εδώ. Έχει σημασία που βρίσκεται; Για μένα όχι, μηδενική. Η απόλαυση για μένα βρίσκεται στην διαδρομή. Την κατάληξη κανένας δεν την γνωρίζει μέχρι να βρεθεί εκεί.  

6. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Η σοκολατα ειναι ακομη κλασσικοτερη απ τη βανιλια για τα μικρα παιδια....
    @Madeleine Rk δε λεω οτι ολοι ειμαστε ιδιοι.Εννοειται ολοι μεγαλωσαμε διαφορετικα κι ειμαστε διαφορετικοι,ειπα τι συνηθως γινεται,αν διαφωνειτε οτι συνηθως ολοι πρωτα ειμαστε βανιλια δεκτον τοτε,ολοι απο τη πρωτη φορα συνηθως δοκιμασαν bdsm και κατεληξαν σε αυτο.

7. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Πριν πολλά χρόνια Ο DreamMaster είχε γράψει κάτι απ αυτά που θεωρώ πως προσωπικά με βοήθησαν να ξεκαθαρίσω την βασική μας διαφορά από τους βανίλα. Και απαντά και στο ερώτημα, για το σεξ που κάνουν οι βανίλλα. Το απόσπασμα λοιπόν:

8. G_E

G_E Contributor

@lara[E-p] μα τι θέματα βάζεις από το βιβλίο του Dream!!!. Θα πέσουν πολύ οι βάσεις.

9. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Εμένα προσωπικά, αν τύχει και μου κινήσει το ενδιαφέρον ένας άνθρωπος, μου αρέσουν όλες οι γεύσεις και δεν κάθομαι να το πολυσκεφτώ.    

Συμπεριλαμβανομένης της βανίλιας αν έτσι συμβεί.  

Αλλοιώς δηλαδή αξιολογώ τη γεύση στους ανθρώπους και όχι μόνο στη "γεύση" την ίδια.  

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δηλαδή, για να καταλάβω τώρα, οι άνθρωποι που κάνουν βδσμ οταν πάνε στις δουλειές τους ,στις σπουδές τους ,στα παιδιά τους , είναι σε διαρκή (εστω ψυχικό) πριαπισμό;

11. passionflower

passionflower Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό...

Πολύ "χαίρομαι" που υπάρχουν "ανώτεροι" άνθρωποι εδώ μέσα και απαξιώνουν γενικότερα πόσο μάλλον εμάς τα βανιλάκια

12. G_E

G_E Contributor

Με την επιφύλαξη του να δηλώνει κάποια υ βανίλλα για να αποφεύγει ενοχλήσεις από ανόητους, θεωρώ τη συμμετοχή τους εδώ μάλλον ηδονοβλεπτική. Όχι πως θεωρώ τη ηδονοβλεψία κακό.