Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πολλά ζητάς. Εδώ κόπηκαν μισθοί, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, οι τιμές των προϊόντων έχουν φτάσει πάνω απ' τα σύννεφα κι ο κόσμος κάθεται και κοιτάζει αποσβωλωμένος, ανίκανος να αντιδράσει για το οτιδήποτε. Κι εσύ περιμένεις διαδήλωση διαμαρτυρίας για το τσιγάρο;
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    δεν το ξερω το collarme , αλλα πολυ αμφιβαλω αν ειναι 100% δωρεαν
    ολα τα αλλα εχουν περιπου στο 30αρι ανα τριμηνο για να εχεις πληρη προσβαση στα αλλα μελη .
    το μονο κακο με τα σαιτ τυπου Eligible ειναι πως μολις πληρωσεις την πρωτη φορα , αρχιζουν και σου ερχονται βροχη τα spam για ταξιδια γνωριμιας στην Ρωσσια και λοιπες τριγυρω χωρες ενω πληθος "πειρατων" αρχιζουν και σου στελνουν mail με καποια γοητευτικη κοπελιτσα που δηθεν σε αγαπησε απο την φωτο σου και θελει χρηματα για να σε τρεξει να σε βρει .. συνηθβς επειδη παντα τα καταγγελω αυτα (www.reportscam.com) , εχουν εδρα το Μαροκο και αλλες Β.Αφρικανικες χωρες...
    στο μεταξυ στο τοπικο γραφειο συνοικεσιων , ο ρυθμος νεων μελων εχει φτασει τους 2 ανα ημερα χωρις να συμπεριλαμβανονται και τα ατομα απο Χιο και Λημνο που ειναι αλλα τοσα .. 12 κοπελες ερχονται μεχρι το τελος μονο του μηνα Σεπτεμβρη .. επι 1000 ευρω αμοιβη γραφειου .. υπολογισε ... κατσε εσυ και δουλευε για 3 και εξηντα ....
    φαντασου τι γινεται σε πανελλαδικο επιπεδο
    και η ελληνιδα τον χαβα της ...  
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2010
  3. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Εγω παλι σκεφτομαι τι νοημα εχει μια υπεραναλυση τετοιου τυπου.
    Εγω νομιζα πως το avatar του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση
    και πως απεικονιζει ο,τι ο καθενας γουσταρει.
    ...και που γραφει πως ενα avatar πρεπει ντε και καλα
    να δινει μια εντυπωση του εαυτου μας???
    Για πραδειγμα, προσωπικα, δεν θελω και δε με ενδιαφερει
    να δωσω οποιαδηποτε εντυπωση για το τι και ποια ειμαι σε κανεναν
    παρα μονον σε οσους και οσες επιλεγω εγω!
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ότι μετά από κάμποσες μέρες δε θέλω καλαμαράκια.

    Note to self: Να το κοιτάξεις αυτό!
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ειμαι κατα του να μην δειχνεις φωτο ...
    απο την πειρα μου σε γραφεια συνοικεσιων και σαιτ γνωριμιων , η λεπτομερεις πλρηροφοριες για την εμφανιση , δειχνει πανω απο ολα , αληθινο ανθρωπο . Σε εχει κερδισει αμεσως με την αληθεια του . Εχεις εμπιστοσυνη απεναντι του .
    Ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα στανταρ αισθητικης ... οταν λοιπον δεν δημοσιευεις φωτο , ο νους μου παει οτι προσπαθεις να απευθυνεσαι σε ολους καθημενη στο σκοταδι και κρατωντας εναν φακο για να επιλεξεις ή να αποριψεις , πραγμα αδικο αν δεν βαζεις και τον εαυτο σου στην ιδια θεση .
    ειναι καιρος καποτε να μαθουμε να λαμβανουμε την πραγματικοτητα ως εχει και οχι ως ταμπου
    αν εγω ημουν πλουσιος ή παιδαρας , θα πηγαινα σταφυλακια και κεφτεδακια για να κολατσισει στην δουλεια της ? .... θα ημουν τρυφερος , υπομονετικος και θα προσπαθουσα να αφηνω μακρια τα νευρα και τα προβληματα μου ? ....
    απο την αλλη ... αν εκεινη ειναι γκομενα του 10 με τονο και 25 χρονο ... θα της πω τις γνωστες παπαριες μου για στοματουδες γυναικες και αφεντες συζυγους και καραβια με εναν καπετανιο ? ... οχι βεβαια ... τουμπες θα κανω και 10 προσευχες που μνου εστειλε ο θεος ομορφια στην ζωη μου ...
    το τι θα εκανες και το ποσα θα εδινες (ψυχικα) για την εμφανιση , δεν ειναι δικιο ή αδικο ... ειναι πραγματικοτητα ...
    εδω μιλαω για πρωτη φορα στο τηλ. και αμα η αλλη ειναι 30 χρονον το στομα μου σταζει μελι ... αμα ειναι καμια 45αρια και βαλε μεχρι και ποσο αλατι βαζει στον κιμα θα την ρωτησω για να δω αν ξερει να μαγειρευει τελεια ...
     
  6. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Ζουζου, αν θεωρείς είναι δυνατόν δύο παράγραφοι να συνιστούν υπερανάλυση πάνω σε ένα θέμα, τότε πρέπει να αναλογιστείς ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που για άλλα θέματα έχουν γράψει ολόκληρα άρθρα. Ή και εκθέσεις. Ή ακόμα και βιβλία. Εν πάση περιπτώσει, όπως έγραψα παραπάνω στη deviantsub, αναγνωρίζω ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να αξίζει ξεχωριστό νήμα, και γι αυτό απλά ζητάω τις σκέψεις του κόσμου στο παρόν νήμα. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να συζητηθεί ένα θέμα με πιο ήπιο τρόπο.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το avatar του καθενός είναι εξόχως προσωπική του υπόθεση. Είναι, για την ακρίβεια, προσωπική του υπόθεση ακριβώς τόσο όσο είναι προσωπική του υπόθεση το πως ντύνεται και το πως (και αν) πλένεται, και το πόσο ορθά γράφει τη μητρική του γλώσσα. Καλώς ή κακώς, από κάτι τέτοιες προσωπικές υποθέσεις κρινόμαστε.
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Γιατί πιστεύεις ότι το 2ο (αυτό που τόνισα με bold), είναι λιγότερο εγωκεντρικό από το πρώτο;
     
  8. Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Υπάρχουν όμως κι αυτοί που δεν έχουν επιλέξει κάποιο avatar...
     
  9. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Για να δούμε τι μου ζητάς να συγκρίνω: Με ρωτάς γιατί πιστεύω πως η αντίληψη ότι «το avatar είναι ένα μέσο που έχω στη διάθεσή μου για να εκφράσω στους άλλους τις ορέξεις μου» είναι περισσότερο εγωκεντρική από την αντίληψη ότι «το avatar είναι ένα μέσο που θέτω στη διάθεση των άλλων για να τους δώσω μια εντύπωση του εαυτού μου».
    Μου φαίνεται ότι το δεύτερο γίνεται με γνώμωνα την εξυπηρέτηση των άλλων· δείχνει ότι νοιάζομαι για να βελτιώσω τη συνολική ποιότητα της συζήτησης για τους άλλους· και γενικά ότι λαμβάνω υπόψιν μου το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αντιθέτως, το μόνο που δείχνει το πρώτο είναι ότι εγώ επιθυμώ να επιδείξω στους άλλους τι είναι αυτό που εγώ λιγουρεύομαι. Δεν δείχνει να με απασχολεί καν το ερώτημα αν οι άλλοι δίνουν πεντάρα τσακιστή για να ξέρουν τι είναι αυτό που εγώ λιγουρεύομαι.
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Ένα ignore ίσον με χίλιες (και βάλε!) λέξεις...  
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αν και το 'χω προτείνει σε συνομιλητές μου, ποτέ μου δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω ο ίδιος. Με τρώει η περιέργεια να δω τι γράφεται. Άσε που μου μ' ενοχλεί να βλέπω "λειψά" τα νήματα.
     
  12. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όπως έγραψα, «[...] (εντάξει, αυτό μπορώ ίσως να το δεχθώ,) [...]»
    Με το να μην επιλέξεις avatar, ή με το να επιλέξεις ένα avatar που δείχνει κάτι κουκουρούκου, (οι νεκρές φύσεις φαίνονται να προτιμώνται από πολλούς,) τουλάχιστον δίνεις στον άλλο μια μοναδική εικόνα με την οποία μπορεί να σχετίσει την προσωπικότητά σου, χωρίς να τον ξεγελάς (έστω και προσωρινά) ως προς το τι είσαι. Αυτή είναι η λιγότερο εγωκεντρική επιλογή, και γι αυτό μου είναι πιο εύκολο να τη δεχθώ.