Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Μάλλον αυτό εννοείς ...  

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=78502&postcount=56

2. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

xaxa!! ναι-ναι!!! 

3. anemsalok

anemsalok New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Agaphte isnogood.....
    Mou arese polu afth h apanthsh... omologw oti den to eixa skeftei se toso ba8os...
    Apla ekana skeyeis tou tupou pws 8a htan h boulh gemath me trupes sto wraio 3ulo ths kai poso fthna 8a mas ebgaine san kratos an to mono pou xreiazotan h kubernhsh 8a htan belanidia (kai oxi na trwei ta lefta mas)...
    H ataka peri glukeias fatsoulas htan xarakthristikh mias tetoias kubernhshs kai petuxhmenh...
    Kai ta belanidia stis e3atmhseis, kaminades (elpizw na perioristoun se aftes tis trupes -lol-) 8a htan ena polu kalo break gia ta pnevmonia mas...
    8a mporousa na diale3w mia gata h enan skulo h kapoio allo zwo gi' afth thn "politikh propaganda" alla pistevw oti oi skiouroi 8a prosferan perissoterh xara ston kosmo ap'oti ta poluagaphmena mas katoikidia... +oti mia gata h enan skulo den ton sebesai toso polu oso ena mikro, gluko, a8wo skiouraki...
    Epeita apo to diko sou post to opoio omologw mou eluse enan "problhmatismo" 8ewrw pleon oti afou sthn ousia h Ellada exei katanthsei etsi opws exei katanthsei apo zwa (mia le3h pou exei upoba8mistei e3aitias olwn aftwn twn aneggefalwn) kalo 8a htan na kubernh8ei kai apo ta original zwa mpas kai doume kamia wraia mera h kanena belanidi sto yugeio mas...

Posts που είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή που δημοσιεύουν τηλέφωνα και email adresses διαγράφονται.

Last edited by a moderator: 17 Μαϊου 2007
  4. dentman

dentman Guest

Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Ότι έπρεπε ήδη να είμαι καθ'οδόν για το Molly Malone's για να πιούμε μπυρόνια με κάτι φιλαράκια... κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!! Εφυγααααααααααα!!        

5. Lola

Lola Regular Member

Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Εγω παντως σαν kitscherella fanatic το κατεβασα ηδη απο limewire!!! ooooλλλλαααααααααααα τα λεφτα λεμε  

6. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Χμμμμμ........το ειπα στο αλλο ποστ δεν το ειπα?
    Εγω αγαπητη το βαλα ηχο στο κινητο....αμα μου πεις οτι το βαλες κ συ ετοιμαζομαστε για Ολλανδια...........    

7. Lola

Lola Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

οχιιι...  στο κινητο σκεφτομαι να βαλω ελενα βεντη-μ'αρεσει το σεξ πειραζει??? η το αll time classic της βερας λαμπρου-το νινι σερννει καραβι   παντως μιας και ειπες για Ολλανδια, ενα ταξιδακι με ψηνει για εκει ασυζητητι, ν'αρχισω να μαζευω λεφτα?

8. Eri

Eri

Ε αμα ειναι βεντη οκ....
    Οσο για Ολλανδια μεσα ειμαι......  

9. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Μολις ειχα μια κουβεντα με καποιον που πιστευε οτι το να κυνηγαω σχεση υποταγης ειναι ασκοπο και λαθος.
    Σας εχω πει ποσο ευγνωμων ειμαι για τις κουβεντες που κανουμε εδω μεσα??? 

10. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Το ξεχνάμε όλοι μας αυτό που και που...

Όχι φίλε μου ούτε άσκοπο , ούτε λάθος είναι να κυνηγάς αυτό που θέλεις...

11. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Σωστό και...ακόμη πιο σωστό.

Σκέφτομαι ότι αυτή η γαμημέμη η μετακόμιση δε λέει να τελειώσει και πώς θα καταφέρω να συμμαζέψω αυτό το αχούρι.
    Κανείς για βοήθεια ?

12. Dolce

Dolce Regular Member

...ποσο αγαπαω το ραδιοφωνο που δε μ'αφηνει να ξεχναω. Ειχα χρονια ν'ακουσω το Ενα Πληρωμενο Τραγουδι, και για καποιο λογο μου εφερε στο νου τον αλλο εκεινο στιχο του Αγγελακα:

Αντε, στην υγεια μας.