Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    το μικρο μου παραπονο σχετικα με τα ρεπς ειναι οτι καποτε ειχα τα διπλασια ... και χωρις μαλιστα να ανηκω σε καποια "παρεα" .... δεν λεω καλες οι αλλαγες ... αλλα ..... σε καθε μια απο αυτες , πεφτω και πιο κατω .... (δεν με αφορα αν γινεται το ιδιο σε αλλα μελη)
    συνεπως αργα η γρηγορα θα θεωρησω πως τα νεοτερα συστηματα αξιολογησεις , δεν ανταποκρινονται επουδενη στην αριθμητικη πραγματικοτητα αλλα σε συμπαθειες και αντιπαθειες και αφου εχω χασει ηδη τα μισα , μαλλον να τα απενεργοποιησω τελειως ως ενδειξη απαξιωσης στην σημαντικοτητα της αξιας των ρεπ που εχουν οι μεγαλοκαταθετες .
     
  2. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Φαινεται οτι η μειωση της αγοραστικης μας δυναμης ειναι εμφανης παντου ακομη και στο φορουμ.
    Ο μεγαλος αποφασισε να φορολογησει τα ρεπς και δεν ειναι η πρωτη φορα.
    Δεν εξεταζω αν ηταν σωστο η'' λαθος απλα θεωρω λαθος το αποφασισαμε και διατασουμε.
    Πιο σωστο θεωρω να γινοταν ενα γκαλοπ/ψηφοφορια αν θελουμε αλλαγες η οχι,σε αρκετα θεματα οχι μονο στα ρεπς.
    Ευτυχως ο ''φορολογουμενος'' και συνεισφερων οταν ελθει η ωρα μπορει να δειξει την δυσαρεσκεια του.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    tyfea το σχολιο σου περι φορολογησης των ρεπς ειναι αστειο, οπως και το περι γκαλοπ. και τα δικα μου μειωθηκαν. οταν γινονται αλλαγες εχουν σκοπο να βελτιωθει κατι προς το καλυτερο.

    δεν διαβαζει κανεις τις ανακοινώσεις ? μετρανε μονο στα ontopic forums. ποια ειναι η "φορολογια" δηλαδη?

    με ποια λογικη πρεπει να δινεται η ιδια εμφαση στο περιοχομενo μεσα στο οφφτοπικ, οταν το ζητουμενο ειναι να βελτιωθει η κατασταση μεσα στα ontopic forums ?

    πως προκυπτει αυτο απο την στιγμη που τα reputation comments ειναι visible και δεν μπορουν να δωθουνε στα οφφτοπικς ? και με ποια λογικη απο ποτε ειναι τα οφφτοπικς ειναι συγκρισιμα με τα οντοπικς για να αντιμετωπιζονται το ιδιο ?

    ο σκοπος ειναι να μην δινονται λογω συμπαθειας αλλα λογο αξιολογησης του περιεχομενου του μηνυματος. και αν παρατηρηθει abuse λογω συμπαθειων και οχι ως αξιολογηση του περιεχομενου (που ειναι και ο σκοπος υπαρξης τως ρεπς), τοτε θα μπορουσαν να ειναι ανωνυμα, ωστε να μην δινει καποιος ρεπς μονο και μονο σαν "υποχρεωση" επειδη του εδωσαν οι αλλοι.
     
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τόδαμε κι αυτό......
    ......Άντε να δούμε ......τι άλλο θα δούμε ....ακόμα....
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?



    Μπα ....δεν χρειάζεται να τα απενεργοποιήσεις....

    Ζήτα από τους μεγαλοκαταθέτες, ....αντί για rep ....να σου στέλνουν p.m. ...με φιλάκια.. 
     
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Φυσικα και ειναι αστειο, οπως ειναι η αφορμη και οχι η αιτια για την ''γκρινια''.
    Βλεπουμε ολοι τις αλλαγες που πραγματοποιουνται αλλα κανεις δεν ρωτησε,τουλαχιστον αυτους που πληρωνουν, αν συμφωνουν με αυτες, αν τις βλεπουν προς την σωστη κατευθυνση η οχι,αν εχουν κατι να προτεινουν. Με τον τροπο που χειριζεσαι τις αλλαγες, και οτι αλλο προκυπτει,σε καθιστα μοναδικο υπευθυνο για το μελλον του φορουμ,θετικο η''αρνητικο.
    Αν με ρωτουσε καποιος γιατι οσο περναει ο καιρος το φορουμ παιρνει την κατιουσα(με λυπη το διαπιστωνουμε ολοι) θ'απαντουσα το εξης.
    1.Αδικο(κατα γενικη ομολογια) ban σε παρα πολλους αξιολογους χρηστες και οτι αυτο συμπαρασυρει και συνεπαγεται. Θα βοηθουσε πολυ το φορουμ,μια ανακοινωση/καλεσμα να επιστρεψουν ΟΛΟΙ ανεξαιρετως και προσπαθεια για μια νεα αρχη.
    2.Καταργηση/σβησιμο ολων των νηματων(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) που δεν εχουν σχεση με το βδσμ.Να βαθμολγουνται τα ποστ και οχι ο χρηστης,με αριθμητικες ενδειξεις σε μικρα τετραγωνακια κατω απο το ποστ θετικο/αρνητικο/αδιαφορο, με ονομαστικη ενδειξη των χρηστων οπως στο FB,και να εχουν δικαιωμα ψηφου και τ'απλα μελη.

    Κωνσταντινε μακαρι οι αλλαγες που κανεις και αυτες που οραματιζεσαι να καταφερουν ν'απογειωσουν και παλι το φορουμ(το ευχομαι ολοψυχα),αυτο που βλεπω ομως εγω(και αλλοι πιθανως) ειναι οτι ψαχνεις το δενδρο και προσπερνας το δασος.
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    φιλε Kostantine ,
    δεν επισερχομαι καθολου στους κανονες των ρεπ , οτι εχεις σκεφτει και οτι εχεις κανει , καλως το εχεις κανει και πιστευω με τις καλυτερες προθεσεις ...
    το μικρο μου παραπονακι ειναι επειδη θεωρω πως εχασα ρεπ τα οποια ειχα λαβει εντελως αξιοκρατικα , ουτε ωραια γκομενα ειμαι για να μου στελνουν οι θαυμαστες , ουτε σε καποια κλικα φιλων ημουν ποτε , ουτε ειμαι καμια σαμπιζουσα στοματου για να ανταλαζω ρεπ με αλλη σαμπιζουσα στοματου για αλληλουποστηριξη .... τωρα , αν ολα που αφαιρεθηκαν ηταν απο οφτοπικ , ζητω συγνωμη και επιστρεφω στο θρανιο μου   ...
     
  8. smari

    smari Regular Member

    είναι δυνατόν να υπάρχει τόση μαλακία στον κόσμο?
    λίγη αυτογνωσία ρε παιδιά?
     
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    το ιδιο ειχες ξαναγραψει παλια και την ιδια απαντηση θα σου δωσω που σου ειχα δωσει τοτε εδω

    και αν θες να δεις ποια ειναι η πραγματικοτητα αντικειμενικα χωρις προσωπικες συμπαθειες βαση των οποιων δεν μπορεις να κρινεις αντικειμενικα, ανοιξε ενα νημα στο support και θα δουμε ποιο ηταν το "αδικο"

    οσο για το νο2 αυτο μολις εγινε με τις αλλαγες στα reps. τωρα να σβησω ολα τα νηματα στα οφφτοπικ δεν θα φερει καποιο αποτελεσμα, το οφφτοπικ πρεπει να υπαρχει γιατι να σπαει η μονοτονια αλλα με οριο για να μην παιρνει διαστασεις.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    @ Konstantinos,
    θα ήταν πολύ κρίμα να έσβηνες παλιά off topic υπάρχουν και αξιόλογα πράγματα εκεί και εκτός αυτού είναι κομμάτι αυτού εδώ του φόρουμ.

    Όμως, αυτοί που γράφουν όμορφα στα off topic γράφουν όμορφα και στα on topic δεν είναι κρίμα μεγάλο, επειδή επιλέγει να επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο π.χ. ο vautrin να έχει χάσει πάρα πολλά rep που εγώ του έδινα με την ψυχή μου και μάλιστα να τα έχει χάσει αναδρομικά;

    Αν στην ανάγκη ίσχυε το σύστημα αυτό από τώρα που εφαρμόζεται και δεν επηρρέαζε τα παλιά ρεπ;

    Ομολογώ πάντως ότι μου έχει λείψει το έκτο τετραγωνάκι απ το προφίλ μου  
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    δεν θα σβησουμε οφφτοπικ νηματα. το οφφτοπικ παραμενει αλλα δεν μπορει να εχει την ιδια μεταχειριση με τα οντοπικ, μεχρι πριν λιγο καιρο το activity στο οφφτοπικ ητανε 1.5 φορες μεγαλυτερο απο το bdsm discussion, κατι επρεπε να γινει, το ιδιο ισχυει και για τα ρεπς δεν μπορει να μπαινουν στην ιδια μοιρα αξιολογησης / συγκρισης, ποστς που εχουν γραφτει με τοσο κοπο στα οντοπικ, με βιντεακια, φωτος, αστειακια και αποσπασματα απο ειδησιογραφικα σιτες, ειναι αδικο.

    πολυ πιο χρησιμο ειναι τωρα το συστημα. αν αλλαξει κατι θα ειναι να γινουν ανωνυμα τα ρεπς ωστε να ειναι ακομα πιο αξιοπιστο και να μην υπαρχει το μου δωσες, σου δινω, παρα να δινεται 100% εμφαση στο ποστ
     
  12. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    εχω μια ιδεα :
    φτειαξτε reps χωριστα για τα off topic και να εμφανιζονται με διαφορετικο χρωμα π.χ. κοκκινο  

    Υ.γ. το χαμογελακι παει στο κοκκινο κι οχι στην ελλειψη σοβαροτητος της ιδεας ....
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2011