Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. blackrose angel

    blackrose angel New Member

    συγγνώμη δεν γνώριζα!
     
  2. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    ποση αυτοτιμωρία!

    ενα μαστιγιο παρακαλω... θα το επιστρεψω παραυτα
     
  3. karmen

    karmen New Member

    Τι αυτοσυγκράτηση έχουν κάποιοι άνθρωποι. Τους θαυμάζω!
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Τι σκέφτομαι τώρα;

    Να βάλω αγγελία που να λέει πως ζητείται Κ να με τιμωρεί ανελέητα κάθε φορά που μετά το 90' λεπτο ενός αγώνα ποδοσφαίρου θα χάνω στο στοίχημα. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω μαλακισμένο στοίχημα και θα αρχίσω να κάνω συγκομιδή... Πρέπει να έχω κάποια από πάνω μου να μου γαμάει το σπίτι για να κάνω μόνο τις σωστές επιλογές! Τα μαθηματικά δεν κάνουν λάθη ποτέ το συναίσθημα της απληστίας σε οδηγεί στο λάθος δρόμο.
     
  5. Separatist, preaching
    From misinterpretation of book
    Racist, breeding hate
    Ignorance believe in lies
    Breeding the hate and fear
    Without facts
    Fascist nazi dog
    Please tell me why?
    Why? You fuck?!
     
  6. karmen

    karmen New Member

    Πόσο γρήγορα περνάει η μέρα!  
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Beat on the brat
    Beat on the brat
    Beat on the brat
    with a baseball bat !!!
     
  8. atasai

    atasai Regular Member

  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Θα μου έδινες μεγάλη χαρά αν μπορούσες να φανταστείς τι έγινε στο τέλος της ιστόριας. Καταδικάσθηκε ναι ή όχι και γιατι; Κάνε μου σε παρακαλώ αυτή τη χάρη και μάθε
     
  10. atasai

    atasai Regular Member

    "Άρθρο 308. Απλή σωματική βλάβη.
    1. Όποιος με πρόθεση προξενεί σε άλλον σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών. Αν η κάκωση ή η βλάβη της υγείας που του προξένησε είναι εντελώς ελαφρά, τιμωρείται με φυλάκιση το πολύ έξι μηνών ή με χρηματική ποινή. Και αν είναι ασήμαντη, τιμωρείται με κράτηση ή πρόστιμο. 2. Η σωματική βλάβη της παρ.1 δεν είναι άδικη, όταν επιχειρείται με τη συναίνεση του παθόντος και δεν προσκρούει στα χρηστά ήθη.
    "

    "361.- Εξύβριση.
    1. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμισης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

    2. Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε, ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο.
    "

    Φαντάζομαι πως είναι προφανές ότι στο πρακτικό λαμβάνονται ως δεδομένα όσα αναφέρονται, ενώ σε ένα πραγματικό περιστατικό θα χρειαζόταν να αποδείξει κανείς ότι η κυρία Μαζώχη το είχε ζητήσει και πως είχε συναινέσει. Γεγονός που δείχνει την βαθύτατη αφέλεια όσων γράφουν ρητά σε ένα δημόσιο συζητητήρια, όπου τα γραπτά μένουν, πως η συναίνεση δίνεται άπαξ. Διότι η κυρία Μαζώχη μπορεί απλά να παραπέμψει τον κύριο Αδέκαστο στη συγκεκριμένη σελίδα και να αρχίσει το πάρτι.  

    -Όχι, κύριε πρόεδρε. Είχε δηλώσει σλέιβ, όχι σαμπμίσιβ, δεν είχε δικαίωμα να αρνηθεί τίποτα. Ούτε σέιφγουορντ είχε. Το θεωρούσαμε topping from the bottom να μου λέει πότε θα σταματήσω.
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Κοίτα προσωπικά σκοπός μου είναι να βγω αθώος από εκεί μέσα, οπότε πρέπει να αρνηθώ την οποιαδήποτε σχέση με το BDSM. Aυτό οκ είναι εύκολο. Λες ότι δεν έχεις καμία σχέση είναι βέβαιο πως θα σε ρωτήσουν γιατί το ισχυρίζεται τότε εκείνη και εσύ λες βρήκε αιτία για να καταστρέψει τη καριέρα μου. Το δικαστήριο θα το σκεφθεί πονηρά θα πέσει στη παγίδα του άγριου και θα το δεχθεί αμυδρά. Στη συνέχεια θα πεις πως εγώ εκείνο το βράδυ δεν ήμουν μαζί της αλλά ήμουν στο τάδε μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τα πίναμε παρέα. Έχω 10 μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν πως ήμασταν μαζί τις ώρες που εκείνη ισχυρίζεται πως εγώ ήμουν μαζί της. Αν έχεις φίλο που έχει τέτοιο μαγαζί μόλις έχασε...

    Τώρα αν ήμουν στη θέση της Μαζώχας δεν θα γινόταν τίποτα απ' όλα αυτά...