Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. male_slave

male_slave Regular Member

Να παω να βρισω τη διπλανη που εχει το σκυλο ολη τη μερα στην ταρατσα που ο καιμενος εχει λιωσει απο τη ζεστη και γαβγιζει;η να παω να την αρπαξω απο το μαλλι και να δεσω αυτην επανω;;

2. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ελληνάρες...για αυτήν εννοώ. Κάφροι.

3. JustMe

JustMe New Member

Να πας οπωσδήποτε και αν θες βοήθεια, βάλε μια φωνούλα.

4. Inexperienced

Inexperienced Regular Member

Μα να βάλω το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα απ'ότι έπρεπε... Τόση δίψα για μάθηση  

5. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

.. ότι, όταν μαγειρεύω, πρέπει να έχω το μυαλό μου συκεντρωμένο εκεί και όχι να χαζοπαζαρεύω τραγουδώντας, γιατί έρχεται η στιγμή που θες να κάνεις πιλαφάκι με αρακά και καλαμπόκι στο φούρνο (μαζί με δύο μπουτάκια κοτόπουλο) και αντί για πιλαφάκι , βάζεις ρύζι καρολίνα και σου γίνεται το πιλάφι ΛΑΠΑΣ! Και δεν τον τρώω κιόλας το λαπά..

Δε με θέλει η μαγειρική ρε π0ύστη μου...
    Ώρα για σουβλάκια..

6. telos

telos Regular Member

Μου φαίνεται οτι ψάχνεις δικαιολογίες και αφορμές για να φας σουβλάκια
    χαχα

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

oh stop it you......   αστο κορίτσι να φάει ότι θέλει δίχως τύψεις συνειδήσεως....

8. telos

telos Regular Member

Αφού απο το καλαμπόκι, τον αρακά και τα μπουτάκια πήγε κατευθείαν στα σουβλάκΙΑ

Όχι οτι μου πέφτει λόγος, αλλά κουβέντα να γίνεται

9. Marlen Daudaux

Συγγνώμη παιδιά, αλλά να σας ενημερώσω πως τελικά το έφαγα το λαπαδάκι.. Πέρα από αυτή την ατυχή ατυχία, το σύνολο ήταν εξαίσιο...  

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ακόμα καλύτερα τότε!!!

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

παρε σουβλακια... τοχω ζησει το σκηνηκακι... να μαγειρεψω κατι να φαμε? οχι μωρε δε βαριεσε τωρα? θα παρουμε κατι απ εξω... ελα ρε συ κριμα ειναι καθε μερα... ναι αλλα εχουμε καιρο να φαμε (whatever food goes here...)...

12. Marlen Daudaux

Πρέπει να χτίσω Απολλώνειο κορμί, ρε Σαύρα... Κομμένα τα "απ'έξω"!! Μόνο πράσινες σαλάτες..