Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Από όσο γνωρίζει το "ιππικό" (έτσι δε μας αποκάλεσε ο σύντροφός σας; ) και η άλλη πλευρά έφαγε μπαν το οποίο μάλλον έληξε χθες ( η διαχείριση γνωρίζει καλύτερα σαφώς).. Όσο για τον σύντροφό σας, το μπαν δε νομίζω να το έφαγε για τα μέιλ που έστειλε, αλλά για τις σπόντες του το τελευταίο πεντάμηνο και για το χυδαίο και απαράδεκτο μήνυμα που ανήρτησε την προηγούμενη μέρα γεμάτο ύβρεις και ψέματα κάτι που καταλαβαίνουμε όσοι κυκλοφορούσαμε στο φόρουμ Σεπτέμβρη-Δεκέμβρη και βλέπαμε σε πρώτη μετάδοση τους όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης που τώρα παίζουν σε επανάληψη στους δέκτες μας με ελαφρώς αλλαγμένο καστ.. Και είναι τρομερά θλιβερό και τρομερά υποτιμητικό για το γυναικείο φύλο μια τέτοια άνανδρη συμπεριφορά και δημόσια έκθεση και προσβολή μιας γυναίκας να επικροτείται από μια άλλη όποια κι αν ήταν κι ό,τι κι αν της έχει ή δεν έχει κάνει.. Σε αυτό το φόρουμ έχουν γίνει ένα κάρο σχέσεις κι άλλοι τόσοι χωρισμοί κι όμως τα μόνα που βλέπουμε σε απευθείας προβολή είναι αυτά του συντρόφου σας.. Ειλικρινά σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε, να ευτυχήσετε και να γεράσετε παρέα, αλλά αν μπορείτε κάντε το ιδιωτικά γιατί όλο αυτό το big brother είναι λίγο κουραστικό και πραγματικά εκθέτει όλους τους εμπλεκόμενους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... Για καλό και για κακό ελπίζω να είστε προετοιμασμένη για ανάλογη συμπεριφορά σε περίπτωση που όλο αυτό δεν σας βγει όπως το θέλετε, γιατί άντρας που δε σέβεται τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του στο παρελθόν και ανοίγει την πόρτα διάπλατα σε αυτό, δε θα σεβαστεί ούτε αυτές που είναι στο παρόν αν αλλάξουν οι συνθήκες.. Και ειλικρινά αν ισχύει αυτό που λέει η διαχείριση για διπλό προφίλ, μόλις εκτέθηκε ακόμη περισσότερο, γιατί διαρρήγνυε τα ιμάτιά του τόσον καιρό ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.. Τέλος πάντων, σας εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα, αλλά όπως ζητάτε σεβασμό, δείξτε κι εσείς στα τόσες χιλιάδες μέλη που έχει το φόρουμ και λύστε τα προβλήματά σας ιδιωτικά, όποια κι αν είναι αυτά. Καλό μεσημέρι..  

2. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Όταν του απαντάω ειναι πρόκληση..Όταν δεν το κάνω συνεχιζει...Οι όροι χρήσης δεν αφπρούν ολους τους χρήστες;

3. whisperer

whisperer Regular Member

αντε γιατι θα ξεχασουμε τα αυτονοητα

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι σκεφτεσαι τωρα...;;

Σκεφτομαι να κανω κι εγω διπλο προφιλ!! Ολοι εχουνε  

5. whisperer

whisperer Regular Member

να μου πεις ποια εισαι μονο για να στη πεσω απο το αλλο μου κι εγω   

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Με προβληματιζει.....να κανω ανδρικο, γυναικειο ή κατι ενδιαμεσο....

Ειναι Σαββατο, αστο απο Δευτερα  

7. whisperer

whisperer Regular Member

σα τις διαιτες ενα πραγμα?

8. Ana Steel

@t.n.b.t. η ζωή συνεχίζεται, ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Ως προς τα υπόλοιπα την αλήθεια την ξέρει εκείνος κι εκείνη ούτε καν εσύ. Ως προς τις ηθικές κρίσεις κάνε τες σε κείνη που πήρε "πλαγίως" το τηλέφωνο μου από κάποιον εδώ. Για να βάλει φίλη τοης να μου τηλεφωνήσει και να μου πει ότι τα βράδια του τα πέρναγε μαζί της. Ενώ η ήταν στο εξωτερικό η μιλούσε μαζί μου. Μαθήματα ηθικής αλλού.Με σένα έληξε το θέμα.

Υ.Γ. ΑΝ φτάνει τόσο λίγο για να εκτεθεί κάποια. Στο τέλος τα mail του φάτσα φόρα εκείνη τα έβγαλε. Κι εκείνη πήγε να του στήσει παγίδα για να πέσει "τυχαίως" επάνω της λίγες μέρες πριν το ευτράπελο εδώ. Καλό μεσημέρι

9. Ana Steel

Ως προς εσάς @thanasis

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3471 Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοι− νωνιών και τροποποίηση του ν. 2472/1997.

Άρθρο 15 Ποινικές Κυρώσεις

1. Όποιος, κατά παράβαση του παρόντος νόμου, χρησιμοποιεί, συλλέγει, αποθηκεύει, λαμβάνει γνώση, αφαιρεί, αλλοιώνει, καταστρέφει, μεταδίδει, ανακοινώνει, δημοσιοποιεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συνδρομητών ή χρηστών, ή τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) μέχρι και εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000 €), αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις.

2. Υπεύθυνος επεξεργασίας και τυχόν εκπρόσωπός του που δεν συμμορφώνεται με τις πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που επιβάλλουν τις διοικητικές κυρώσεις της προσωρινής ανάκλησης αδείας, της οριστικής ανάκλησης αδείας και της καταστροφής αρχείου ή διακοπής επεξεργασίας και καταστροφής των σχετικών δεδομένων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 €) μέχρι και εκατόν είκοσι χιλιάδων ευρώ (120.000 €).
    Ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ
    http://www.adae.gr/fileadmin/docs/nomoi/N.3471-2006.pdf
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παραβίαση απορρήτου των επιστολών. Από την σελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

1. Όποιος αθέμιτα και με σκοπό να λάβει γνώση του περιεχομένου τους ανοίγει ξένη κλειστή επιστολή ή άλλο κλειστό έγγραφο ή παραβιάζει κλειστό χώρο, στον οποίο είναι αυτά φυλαγμένα, ή με οποιονδήποτε τρόπο εισχωρεί σε ξένα απόρρητα διαβάζοντας ή αντιγράφοντας ή αποτυπώνοντας με άλλο τρόπο επιστολή ή άλλο έγγραφο τιμωρείται με φυλάκιση ως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
    2. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται και όποιος αθέμιτα αποκτά πρόσβαση σε ηλεκτρονικό μήνυμα ή ηλεκτρονική αλληλογραφία άλλου.

http://www.dsa.gr/e-διαβούλευση/άρθρο-271-παραβίαση-του-απορρήτου-των-επιστολών

Αθέμιτα Κύριοι, γιατί ο Tenebra δεν έδωσε την άδεια του στην Κυρία για να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο των e mal του και σίγουρα δεν απευθυνόταν στο "κοινό" αλλά σε κείνη.
    Κι εσείς της κάνατε πλάτες με τις ώρες. Και τίποτε δεν δικαιολογεί την "εξυπνιά" της.
    Γιατί αν κλάταρε και έβαλε το Nick της, ήταν επειδή για πολλοστή φορά πιάστηκε από τα λόγια του.
    Που αναφέρονταν σε τουλάχιστον άλλους δυο χρήστες. Για να κάνει το κομμάτι της.

Αν θέλετε και άλλα, να του ζητήσω να μου τα βρει και να μου τα στείλει για να σας τα παραθέσω.
    Αλλά αν και θα έπρεπε την εν λόγω Κυρία, να την κάνει να τρέχει και να μην φτάνει. Επειδή και το νήμα της το έχει αποθηκεύσει. Και τα mail και τα sms του που έβγαλε στην φόρα έχει κρατήσει. Και σε κείνα αν μη τι άλλο φαίνεται ο αριθμός του τηλεφώνου του.
    Και το ip που η Κυρία χρησιμοποίησε μπορεί κάλλιστα να συνδεθεί με τον χρήστη που έκανε την "εξυπνάδα" και τα προσωπικά της στοιχεία τα γνωρίζει.
    Δεν το έκανε, αν και θα της άξιζε. Και να τρέξει κι εσάς μαζί της. Γιατί σε πιο μέρος διαδραματίστηκε αυτό το "όμορφο" φαίνεται από το screen shot.
    Γι' αυτό τα μαθήματα σας αλλού. Δημοσίως συγνώμη έπρεπε να του ζητήστε. Κι εσείς κι εκείνη. και όχι να του βγείτε και από πάνω.
    Γιατί εσείς περάσατε στην μεριά του αδίκου. Και η εν λόγω Κυρία κι εσείς που δεν κάνατε τίποτε για να την "τιμωρείστε" έστω και στο ελάχιστο.
    Αλλά πήρατε και το μέρος της. Γι' αυτό μην ξαναμιλήστε ούτε για αμεροληψία, ούτε μαθήματα να κάνετε. Ούτε να ειρωνεύεστε.

Y.Γ. Την συνομιλία σας ο Tenebra δεν θέλει να μου την δώσει να την δημοσιεύσω. Όσο κι αν του το ζητάω.

Ο Τenebra δεν είπε ποτέ ότι είναι Άγιος η ότι δεν παραφέρθηκε. Αλλά και η υπομονή εξαντλείται. Ανοίγει ένα νήμα την περασμένη Κυριακή περί φιλίας και συντροφικότητας.
    Σπεύδουν να το γεμίσουν αηδίες και να του την "πουν". Σας ζήτησε να το αφαιρέστε, όπως και καλά κάνατε. Την περασμένη Τρίτη ανοίγει νήμα-πρόσκληση για καφέ.
    Πηγαίνει ο Δημήτρης Άλφα πρώτα να τον περιπαίξει και μετά να τον "απειλήσει" ότι θα του στείλει 2 φίλους του, να του "μάθουν τρόπους".
    Ο Tenebra σας ζήτησε να αφαιρέστε κι εκείνο. Τον είπαν λούγκρα, τρελό, ηλίθιο και άπειρα άλλα "όμορφα".

Το λοιπόν, είχα άδικο που ειρωνεύτηκε η κατάκρινε κάποιους?
    Δηλαδή πόσο άλλο έπρεπε να τον λούσουν και να τον εκνευρίσουν?
    Αυτό το θέμα πάει πολύ πίσω, απλά αλλάζουν τα nick. Και σίγουρα έχετε δει. Δεν είναι καλόπαιδο, αλλά σπανιότατα πήγε να σπάσει τα νεύρα σε κάποιον πρώτος.
    Αν μη τι άλλο είναι ίσως ο μοναδικός που πήρε το μέρος άλλων χρηστών, που ξεκάθαρα τον αντιπαθούσαν και τους αντιπαθούσε, ακόμη και ενάντια σε φίλους του.
    Όταν πέφταν σαν τα κοράκια οι ορδές για να φάνε κάποιους εδώ μέσα. Εκείνος λέει από μόνος του ότι είναι κόπανος.
    Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι άδικος η ότι δημιουργεί φασαρίες δίχως λόγο.
    Γιατί σίγουρα δεν έχει ούτε χρόνο, ούτε την διάθεση να σπάει την χολή του με ανθρώπους που δεν γνωρίζει καν.
    Και με τους οποίους δεν θα είχε τίποτε να χωρίσει.

Τώρα αν κάποιοι από εσάς πιστεύοντας ότι υπερασπίζεστε άτομα, δεν καταλαβαίνετε ότι τα κάνετε να φαίνονται κακομοίρικα που δεν είναι.
    Αυτό είναι κάτι που αφορά εσάς.

Από εμάς τους δυο το θέμα θεωρείται λήξαν και ποιος την ζωή του την συνέχισε και ποιος όχι.
    Ποιος συνέχισε να παρενοχλεί τον άλλο και μάλιστα κι εκτός φόρουμ και ποιος όχι.
    Ποιος το έπαιζε θεά για τα μάτια του κοινού εδώ και ποιος όχι.
    Όσο και να μην σας αφορά, φάνηκε.

Αφού σας ενοχλεί τόσο πολύ η παρουσία του, διαγράψτε τον όπως σας έχει ζητήσει και βρείτε την ησυχία σας.

Αυτά κι εγώ. Καλή σας μέρα.

10. whisperer

whisperer Regular Member

Last edited: 18 Ιουλίου 2015
  11. thanasis

thanasis Contributor

@Ana Steel

Η διαχειριση ειναι διαχειριση, οχι ποινικο δικαστηριο. Ο Τενεμπρα εχει καθε δικαιωμα να υπερασπιστει τα εννομα συμφεροντα του. Τις κατηγοριες σας προτιμω να τις αφησω ασχολιαστες, αρκετα αυτοτιμωρηθηκατε. Οι υπολοιπες απαντησεις στα ηδη θανασσοαναρτηθεντα.

12. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Επειδή ακριβώς την αλήθεια την ξέρει μόνο εκείνος κι εκείνη, θα ήταν καλό να μη μιλάτε σα να κατέχετε την απόλυτη αλήθεια (εγώ δεν το κάνω) γιατί μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις για όλους μας ανεξαιρέτως.. Την γνώμη μου τη λέω σε όλους αδιακρίτως και τα φάουλ τα υπογραμμίζω και στη μία μεριά και στην άλλη.. Μαθήματα ηθικής δεν είμαι αρμόδια να κάνω και δεν κάνω, αν έτσι τα αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα είναι δικό σας, εμένα είναι απλά η γνώμη μου. Και καλό είναι, όταν σας μιλάνε ευγενικά να απαντάτε ευγενικά, αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε. Το θέμα με εμένα έληξε γιατί δεν άνοιξε ποτέ, παρά μόνο σε κάποια μυαλά. Καλό μεσημέρι.