Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Σταματήστε να βάζετε εικόνες με extreme μαστιγώματα στο bdsm forum,
    από εδώ και μπρος γουτσουλινιές, αγαπούλες και Καβάφη μόνο!

2. brenda

brenda FU very much

Δεν διαφωνώ @conner, αλλά κάποια σενάρια είναι τόσο προβλέψιμα επαναλαμβανόμενα, που τα βαριούμαι οικτρά... 

3. conner

conner Contributor

4. conner

conner Contributor

5. brenda

brenda FU very much

Γιατί το θέτεις έτσι? Εγώ έκανα μία τοποθέτηση σε σχέση με το μαστίγωμα την ΠΡΩΤΗ φορά...Αλήθεια το λέω, αν την έβλεπα στο Gallery, θα την έβρισκα ενδιαφέρουσα...
    Και χώρος υπάρχει νομίζω για όλα και για όλους...Και για τα extreme, και για τον Καφάβη...

6. conner

conner Contributor

ρίξ' το στο BDSM τότε..............  

7. Μπράβο conner γλύτωσες το δημόσιο λιντσάρισμα από νούμπες προφεσόρια στο real ΒΟΥΔΟΥΣΟΥΜΟΥ

8. brenda

brenda FU very much

Το ίδιο ισχύει και για σένα αγαπητέ... 
    Άσε μ´εμένα, δεν με σκιάζει φοβέρα καμιά... 

9. conner

conner Contributor

κοίτα... εγώ να το ρίξω στο BDSM, αλλά δυστυχώς το φετίχ μου είναι λίγο δύσκολο να το ασπασθούν

10. Μμμμ κοίτα να δεις.
    Καταρχάς ας αφήσουμε απ' έξω τον Καβάφη, ο οποίος στην σεξουαλικότητα του ήτο gay και ουχί βουδουσουματζής (η ποιήσή του είναι άλλο ζήτημα)..
    Σχετικά με αυτό το "χώρος υπάρχει".
    I say αν ο χώρος τίγκαρε με την κάθε νούμπα παλαβιάρα που "νομιμοποιείται" να εκφράζει απόψεις του στυλ:
    "Αυτό δεν είναι αυθεντικό επειδή δεν ταιριάζει με τα γούστα μου ή το φόρεμά μου"
    ....
    Αν ο χώρος, λέω, τίγκαρε με τον κάθε "ποιητή φανφάρα" και την κακόγουστη για πολλούς από εμάς ψευδοαγαπουλιάρικη
    διάθεση....

Εεε, νομίζω καιρός του είναι να "ξεκαθαρίσει" (η ήρα από το στάρι) με χιούμορ, ασφαλώς.

Συνεπώς, "νομιμοποιούμαι" το να γράφω, σατυρίζω, ξεφτυλίζω, γαμώ τα πρέκια σε οτιδήποτε
    δεν μου κάθεται καλά  

11. brenda

brenda FU very much

Οκ, και πολύ καλά κάνεις, ο καθένας έχει την δική του οπτική, κι εγώ με την σειρά μου θεωρώ ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε... 

12. conner

conner Contributor

χίλιοι καλοί παντού χωράνε