Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σκέφτομαι ότι αύριο είναι μια (πιθανή) καινούρια αρχή...
    ότι θέλω να ξεβγάλω τα πάντα από πάνω μου...
    ότι θέλω να αποφασίσω τι και πως...
    ότι πρέπει να μάθω να διεκδικώ...

2. Ermioni

Ermioni Regular Member

αναρωτιέμαι αν αυτή η εικόνα θα μπορούσε να γίνει και νήμα...Δίνετε ευκαιρίες στον άλλο? Και αν ναι, κάτω υπό ποιες προυποθέσεις? ή Πόσες ευκαιρίες θα μπορούσατε να δώσετε στο ερωτικό σας ταίρι?ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αχχχ είμαι και μαζόχα σε τέτοια θέματα... πολλές, πάρα πολλές χαχαχα μέχρι να βαρεθώ, και τότε έχει φάει την χειρότερη ήττα... γιατί δεν εκδικούμαι αλλά ξέρω να πονάω εκεί που τον νοιάζει περισσότερο...

4. Ermioni

Ermioni Regular Member

αχ...εμείς οι γυναίκες...γλυκούλα φτιάξε το νήμα να δούμε...εγώ δε κατέχω πράμα...

5. Σκεψεις που κανονικα θα επρεπε να γραψω στο ημερολογιο αλλα ... εκει θα κανω σιγουρα μουτζουρες στο γραψε σβησε .. οποτε καλυτερα εδω και οσοι το διαβασετε ζητω απο τωρα συγνωμη για το μπλεγμενο κουβαρι των σκεψεων μου στο λαβυρινθο του μυαλου μου
    Εχω την εντυπωση πως ειμαι υποτακτικη ( μεσα απο τις ελαχιστες εμπειριες στην αναζητηση της νεας μου ταυτοτητας)
    Μεσα μου λοιπον νιωθω να θελω να δοθω .. να δωσω ψυχη και σωμα , να τα προσφερω σε Αυτον που θα εχει την υπομονη το σθενος τη θεληση να μπορεσει να δει περα απο τα status
    Ολο αυτο ξεκινησε ως αναζητηση εδω και 3 χρονια παντα κατι με χαλαγε κατι γινοταν ανοιγα τη ''πορτα'' και εφευγα..
    Ειχα στανταρ ''θελω'' αλλα τα ''οχι '' μου ειχαν να κανουν με το τι θα με εκανε καποιος να νιωσω. Δε ξερω σε αυτο το κοσμο ποσο ρομαντικο η βανιλα ακουγεται ομως πιστευω πως υποταγη χωρις συναισθημα χωρις χρονο δεν υπαρχει .Μπορει να υπαρχουν αλλα πραγματα καυλα ενταση πειραματισμος περιεργεια..πολλα και διαφορα αναλογα το πως το βιωνει καποιος
    Εγω λοιπον ως σπαστικη απειρη ρομαντικη συναισθηματικη ισως δε το ζησω ποτε αυτο που τοσο μεσα μου με κατακλυει...και ο λογος ειναι γιατι θελω το χρονο μου να μαθω τον Ανθρωπο πρωτα απο ολα που θα υποταχτω ..θελω να γνωρισω τον ανθρωπο που θα με κανει να παραμερισω τις αναστολες τα ταμπου τον εγωισμο μου , θελω να καταλαβω τα θελω του αλλα και γιατι πρεπει να περασω τα ορια μου για αυτον
    Πρεπει να τον εμπιστευτω , να ξερω πως αυτος θα ειναι ικανος να προσατευσει την υπο του.. θα ειναι ικανος να κρατησει το βαρος της υποταγης και της αφοσιωσης αλλα πανω απο ολα να ειναι ικανος να τα κερδισει χωρις να με πνιξει απο θελω η απαιτω χωρις κοπο...
    Ναι θελω πολυ να το ζησω θελω πολυ να υποταχτω σε Αυτον ..μονο σε Αυτον αλλα το εωτημα ειναι τι θα κανει Εκεινος για να με κερδισει..
    Ασχετα του χωρου η της ιδιοτητας οταν θελουμε κατι η καποιον το κυνηγαμε , και οπως καπου ειναι γραμμενο ακομα και τα ονειρα θελουν δουλεια, ποσο μαλλον ενα τετοιο ονειρο..
    Στη τελικη ναι να υποταχτω να αφοσιωθω να τα δωσω ολα... αλλα να αξιζει ....γιατι και εγω τα θελω ολα!!!
    Καπου εδω μεσα διαβασα κατι πολυ ομορφο ο Κυριαρχος εχει αναγκη την υπο του οσο και εκεινη Αυτον .. αν δεν ειναι ετσι ..τοτε δεν ειναι σχεση ζωης .. δεν ειναι αφοσιωση , δεν ειναι δωρο θεου...
    Καληνυχτα Σ/σας και ευχαριστω για την ανοχη οσων το διαβασουν..σκεψεις μπερδεμενες ειναι αλλωστε

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

Δεν υπαρχει τιποτα το περιεργο στο να θες και συναισθημα. Ισως να περιοριζει τις επιλογες καπως αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα. Επισης δεν ειναι κακο να θες να το ζησεις οπως θελεις. Το οτι χρειαζεται χρονος ειναι γνωστο, και χρειαζεται και απ τις δυο πλευρες.

Το μονο 'περιεργο' σ αυτα που γραφεις ειναι οτι λιγο μπερδευεις τον βανιλοκοσμο με τα δικα μας. Δεν θα κανει κατι εκεινος για να σε κερδισει. Τουλαχιστον αρχικα. Κι αν το κανει δεν θα καταλαβεις εσυ οτι το κανει. Δηλαδη τα Κ κανονικα δεν κυνηγανε γκομενακια στο νετ. Το απαποδο γινεται. Εσυ επιλεγεις ποιος σ αρεσει, κανεις ενα ψαξιμο γενικα στο τι γραφει κλπ και του την πεφτεις. Μπορει μαλιστα σε φασεις να σου φανουν τοσο 'passive' που να λες τι γινεται τωρα... Μπορει υπογειως να κανει διαφορα για να σε τραβηξει αλλα δεν θα σε διεκδικησει ανοιχτα κατα πως γινεται στο βανιλοκοσμο.

Οταν επιλεξεις καποιον πρεπει να παρουσιαστεις ανοιχτη και ετοιμη να ακουσεις. οχι ως challenge η κριτικη επιτροπη που ψαχνει να δει αν ο αλλος ειναι ικανος για να σε υποταξει. Ειναι πολυφορεμενο στυλακι νεων και συνηθως ξενερωνει τους Κ.

Γνωμη μου ειναι οτι θα βρεις αυτο που θες αν δεν απογοητευτεις γρηγορα και να δεν περιμενεις να το ζησεις ακριβως οπως το εχεις φανταστει. Μπορεις ομως να το ζησεις πολυ κοντα σ αυτο. Στο λεω αυτο για να μη μεινεις εδω καμια δεκαετια και στο τελος να λες δεν βρεθηκε κανεις ικανος να με υποταξει. Κοιτα στα βασικα να ειναι οκ και τα υπολοιπα βρισκονται.

7. brenda

brenda FU very much

8. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Τι άλλο θα με πιάσει όσο είμαι πανω; τι; πφφφφ. ..

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μια ώρα να αποφασίσομε μ'ένα φιλεναδάτσι προς τα πού να βγούμε για να αποφύγομε τους καρνάβαλους και τα πανηγύρια  

11. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

@Elena_gr δεν μου τη γλιτώνεις σήμερα! 

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Άπειρα Θέλω, πολλές μπερδεμένες σκέψεις, αρχικά ξεμπέρδεψε το κουβάρι και καλή τύχη!~