Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Ποιά πισσοπίστολα;;; Με τις χούφτες η πίσσα!  

2. whisperer

whisperer Regular Member

@Estelwen @brenda
    στη κολαση μαστιγωνονται κιολας αν σας εχει διαφυγει...που δε νομιζω δλδ.... 

3. brenda

brenda FU very much

Προσδοκώμεν μαστίγωμα νεκρών κι ουχί ανάσταση! Οι διαχρονικές αξίες της ζωής, μας συνοδεύουν και μετά θάνατον...

4. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Αχ δύσκολο να γράψεις όταν σε γαργαλάνε!!!!!

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεμένες και φιμωμένες θα σας έχουνε, αθώο κι ανυποψίαστο πουλάκι ...
    Θα έχετε ελεύθερα μόνο τα δάχτυλα, να μετράτε τις καμτσικιές! 

6. brenda

brenda FU very much

E, αυτό δεν θα είναι κόλαση, παράδεισος θα είναι!!!   

7. underherfeet

Δεν θα είναι αυτή η τιμωρία σας ξέρεις.... Η αιώνια καταδίκη σας θα είναι να ακούτε πρώτο καζάνι πίστα δεμένες και φιμωμένες
    ...αυτά και μόνο, εναλλάξ 

8. brenda

brenda FU very much

Είναι άκρως σαδιστική αυτή η σκέψη και πρέπει να σου πω ότι δεν στο χα... Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μ΄αυτό μου φέρνει τρόμο... 

9. underherfeet

Κάποτε θα δινόταν η ευκαιρία να αναδυθεί η σκοτεινή και μοχθηρή πλευρά μου ! 

10. brenda

brenda FU very much

Τελικά δεν με τρομάζω μόνο σε σχέση με τον εαυτό μου , αλλά και σε σχέση με τους άλλους...  Τι σας βγάζω Θεέ μου! 
    Εσύ, σκοτεινή και μοχθηρή πλευρά?  
    Ακόμη και το σκοτάδι σου φωτεινό θα είναι και η μοχθηρία σου γενναιόψυχη, δεν μπορώ να σε φανταστώ αλλιώς... 

11. underherfeet

Ναι καλά, αυτά τα λές για να μεσολαβήσω μήπως σας παίζουν και Βιτάλη που και που , ασε , δε μασάω!  
    (ορίστε, μου έβγαλες και την καχύποπτη φύση μου τώρα! )  

υ.γ  

12. brenda

brenda FU very much

Όχι Βιτάλη, όχι Βιτάλη, θα είμαι καλό κορίτσι.  (Τον Σωκράτη μόνο μάστορα, που και που, λίγο Τανάσι και λίγο Αγγελάκα στο τσακίρ κέφι, να νιώθουμε ανθρώποι σαν και παλιά)