Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. ellianna

ellianna Regular Member

Μα η δύναμη σου και το μεγαλείο αυτής εκει ακριβως έγκειται...στις στιγμές που λυγίζεις και το τι κανεις μετα!

2. VickyS

VickyS Sneaky

Σε ευχαριστώ!   απαντώντας σε αυτό, άθελα σου μου απάντησες σε κάτι άλλο που τριγύριζε στην σκέψη μου!!

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Moi? Jamais! (όχι μόνο τις Κυριακές   )
    Αλλά πραγματικά, σε λίγο θα αρχίσω να λέω...

4. ellianna

ellianna Regular Member

Χαίρομαι ειλικρινά! 

5. ellianna

ellianna Regular Member

Χαχαχαχαχαχα!στο μυαλό μου είσαι???  

6. Lady Nawashi

Κορυφαίες πηγές (έτσι δεν λένε όλοι οι δημοσιογράφοι;;; εε;;; ) μου αναφέρουν ότι με αυτό μου το ποστ είμαι στο μυαλό των 3/4 των γυναικών στο φόρουμ.
    Μάλιστα αντικειμενικότατες έρευνες που πραγματοποίησα εγώ αυτοπροσώπως μου αναφέρουν ότι το 90,8% εξ αυτών θα πάταγαν το κουμπί "like" εάν υπήρχε.

7. ellianna

ellianna Regular Member

Και like και share και όλα τα παρελκόμενα!
    Και όσο λες δεν πάει πιο κάτω...Υπάρχουν πολλοί αρνητικοι πιθανοί συνδυασμοί υπό το μηδέν...Και ο πάτος είναι το ταβάνι τους! 

8. VickyS

VickyS Sneaky

LIKEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!  

9. Lady Nawashi

E κάποια στιγμή πιάνουν πάτο όμως, δεν πάει άλλο...

πάτος ο [pátos] Ο18 : (οικ.) I1α. βυθός: Bούλιαξε στον πάτο της θάλασσας. β. πυθμένας: Tο νερό έφτασε στον πάτο του πηγαδιού. || η βάση ενός δοχείου: Tο καζάνι τρύπησε στον πάτο. Άδειασε το ποτήρι ως τον πάτο, το ήπιε όλο. (έκφρ.) άσπρο πάτο!, προτροπή σε συμπότη να πιει όλο το ποτήρι με το ποτό. από τον πάτο ως την κορφή, από πάνω έως κάτω. ΦΡ πιάνω* πάτο. 2α. σόλα: Xάλασαν οι πάτοι (των παπουτσιών). β.κομμάτι από ειδικό ύφασμα, λάστιχο ή άλλο υλικό, στο σχήμα του πέλματος, που τοποθετείται στο εσωτερικό του παπουτσιού: Ορθοπεδικοί πάτοι. Πάτοι για την πλατυποδία. 3. πρωκτός, πισινός στις ΦΡ μου βγαίνει ο ~,κουράζομαι πάρα πολύ, κυρίως σωματικά, καταταλαιπωρούμαι. βγάζω τον πάτο κάποιου, τον κουράζω, τον καταταλαιπωρώ. II. (μτφ.) α. για κπ. που είναι τελευταίος σε μια κλίμακα αξιολόγησης: Είναι ~ στο σχολείο / στα μαθηματικά. Ήρθε ~ στις εκλογές, πάτωσε. Είναι ο ~ / οι πάτοι της τάξης, οι χειρότεροι μαθητές. β. έσχατο σημείο κατάπτωσης ή αποτυχίας: Φτάσαμε στον πάτο.

[αρχ. πάτος `βήμα, πατημένος δρόμος΄ (η σημερ. σημ. μσν.)]

Ξέρω, ξέρω, σας κάνω να ανατριχιάζετε, συγκρατηθείτε κορίτσια...  

10. ellianna

ellianna Regular Member

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωω

11. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra