Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αυτό... Νιώθεις ότι κάτι λυπεί, εκείνο το κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να χουχουλιασεις μπροστά από το δέντρο...

2. VickyS

VickyS Sneaky

Μπορείς να βγεις από το μυαλό μου σε παρακαλώ????  

3. ellianna

ellianna Regular Member

Πόσο "μισω" το ότι έρχονται Χριστούγεννα κ ολοι ξαφνικα θα κάνουν τους χαρούμενους κ τους ευτυχισμένους γτ μωρε Χριστούγεννα είναι!
    Πως τον λέγανε αυτόν στην ταινία???

4. Lady Nawashi

Sorry, δεν είδα το ταμπελακι "do not disturb"    

5. VickyS

VickyS Sneaky

Mια ταμπελάρα "νααααααααααααααα" μετά συγχωρήσεως!!! Βγες γιατί με τα χάλια που έχουν οι σκέψεις μου τώρα κινδυνεύεις!!!

6. Lady Nawashi

Και από τις δικές μου νομίζεις δεν;   χαχαχα

7. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

8. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

9. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Γαμω τον απιοειδη μυ και όλο του το σόι...

10. gaby

gaby Guest

Βλέπω φωτογραφίες με ορθάνοιχτες κάτω τρύπες π.χ. και ανέκφραστα πρόσωπα ή με μια άσχετη όλως διόλου έκφραση και αναρωτιέμαι για φαντάσου να τις βλέπουν διάφοροι και να λένε "α αυτό είναι το BDSM το καλό που ακούμε πως συνηθίζεται" και μετά κάτι τέτοιο να ψάχνουν…

11. open_mind

open_mind Regular Member

Και εντελώς τυχαία, σε επίσκεψη που πήγα το απόγευμα, μας έβγαλαν λουκουμάδες....
    Χάθηκε να πεις για κανένα αλμυρό....  

12. ellianna

ellianna Regular Member

Τι ωραία θα ταν να υπήρχε ένα μαγικό χαπάκι να το παίρνεις κ να ξεχνάς...