Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. libra

libra Regular Member

Αυτο το οφσαιντ μονο εγω δεν το χω καταλαβει ακομη κ μετα τη 1000στη περιγραφη;

2. open_mind

open_mind Regular Member

Ελπίζω να σε βοηθήσει κάπως....

3. poepoe1800

poepoe1800 Regular Member

Τέλειο !!!

4. libra

libra Regular Member

Αχαχαχα τελειο!! Αν η τσαντα ειναι η μπαλλα πρεπει να πεταξει ο αλλος τη μπαλλα κ μετα να παω προς το μερος του τερματοφυλακα! Οκ.   αλλα που χρησιμευει αυτο κ γινεται θεμα..;

5. open_mind

open_mind Regular Member

Είναι ένας από τους κανόνες κι αυτός....

6. poepoe1800

poepoe1800 Regular Member

7. Τα λόγια του εκείνα...

"Περπατάς θαρρείς κι ο κόσμος σου ανήκει, όχι υπεροπτικά, αλλά με το κεφάλι ψηλά και ένα χαμόγελο που δίνει την αίσθηση ότι είσαι η ζωή η ίδια. Αδύνατο να σου κρατήσει κάποιος μούτρα, το πειραγμα σου θα τον κερδίσει, το γέλιο σου θα τον κάνει να γελάσει και να σου συγχωρήσει το παραμικρό".

Αυτή θέλω να συνεχίσω να είμαι...

8. Amoreisa

Amoreisa Regular Member

9. Το να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στο δρόμο είναι ότι πιο όμορφο...
    Να μπαίνουν στο τρένο και να κρατάνε χέρια...
    Να γελάνε και να χαμογελάνε...

10. MrsBorealis

MrsBorealis Me before you

Αχ ερωτα!

11. Να δούμε πότε θα το ζήσουμε και εμείς  

12. dim1

dim1 ®