Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

Έχω στενοχωρηθεί με κάτι που δεν το περίμενα. Χθες πήγα σε ένα σεμινάριο με μια φίλη και συνάδελφο. Ο φίλος της είναι ή τουλάχιστον ήταν κολλητός μου και μια εποχή αυτός μόνος του με γνώρισε στην αδερφή του που για ένα διάστημα ήμασταν μαζί. Έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες, έχουμε μοιραστεί διάφορα πράγματα και είμαι εγώ αυτός που τον σύστησε σε αυτή την κοπέλα και που επέμεινα πως ταιριάζουν και πραγματικά περνάνε απροβλημάτιστα. Χθες όταν πάρκαρα στο πάρκινγκ την ώρα που πηγαίναμε προς το συνεδριακό σταματάει πίσω μας αυτός με το αμάξι του και καλά μας είδε απ' το δρόμο. Όταν φεύγαμε το βράδυ συνειδητοποιούμε μες στους έρημους δρόμους ότι σιωπηλά μας είχε πάρει από πίσω κι έφτασε από πίσω μας και τσέκαρε τι λέμε, έκανε φραστική επίθεση επειδή μιλάγαμε για του συνεδρίου που δεν είναι συζήτηση ούτε του ενδιαφέροντος του ούτε των γνώσεων του. Θα το άφηνα να περάσει έτσι αλλά σήμερα το πρωί υπήρχε 2η ημερίδα όπου εγώ είχα πει από χθες πως δε θα πάω γιατί είχα δουλειά και παρόλ' αυτά πήρε να με τσεκάρει αν είμαι στη δουλειά. Αφού χώρισα με την αδερφή του κράτησα μια απόσταση για να μη βρεθεί κι ο ίδιος σε δύσκολη θέση και παρόλ' αυτά επέμενε για την παρέα μου και τώρα μου δείχνει ένα πρόσωπο που δε μπορώ να το χωνέψω γιατί ούτε δικαιώματα έχω δώσει, ούτε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο.

2. lotus

lotus Silence

Χα χα χα

3. lotus

lotus Silence

Μετά τις πεθαμένες καληνύχτες και τις αποστάσεις ασφαλειάς οι καλημέρες άραγε πως να ναι?

4. Dapom

Dapom Contributor

Γερναω και ηλπιζα να γινω πορνογερος αλλα δεν το βλεπω

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Μεγαλώνω και δε βλέπω παρά τη γαλήνη σε ένα μέλλον με βιβλία, σκέψη, αφεψήματα, περπάτημα και δε με κάνει να αισθάνομαι άσκημα ή άβολα. Είναι μια ζωή που αποτελεί φυσική συνέπεια και συνέχεια των επιλογών μου και αυτό με κάνει να νιώθω καλά γιατί οι δικές μου επιλογές οδηγούν στις συνέπειες τους και ξέρω πως πολλοί άνθρωποι δε μπορούν να το πουν και προτιμούν το ρόλο του έρμαιου γιατί δε θέλουν να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους.

6. Dapom

Dapom Contributor

Συγγνωμη...αλλα η απάντηση σου που ακριβώς κολλάει με δικό μου μήνυμα;

7. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

I can't even...

8. -Volt-

-Volt- Contributor

άδραξα την ευκαιρία διότι μ' έκανε να σκεφτώ εμένα

9. Dapom

Dapom Contributor

Ηθελες κι εσυ να γινεις πορνογερος;

10. -Volt-

-Volt- Contributor

Ήθελα να γίνω πολλά, κάποια στιγμή κι αυτό.

11. Dapom

Dapom Contributor

Εγω μόνο αυτο θελω να γινω

12. -Volt-

-Volt- Contributor

αυτή τη συζήτηση αν ποτέ ανέβω στην Αθήνα, ευχαρίστως να την κάνουμε από κοντά. Νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον.