Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Η φατσούλα δείχνει εκνευρισμένη, αλλά ο κέρσορας την ερμηνεύει ως βαριεστημένη. Τι από τα δύο ισχύει?

2. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Εξωτερικές δουλειες και περπάτημα με 35 βαθμους.. Ff aaaack

3. τόσο καπνό που είδαν τα μάτια μου
    άμα τον είχα ταξιδέψει,
    θα `χα γυρίσει όλη τη γη
    από τη νύχτα ως την αυγή

4. brenda

brenda FU very much

Απλά απορημένη... 

5. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Έψαχνα θεματάκια να βάλω στο νήμα μου και έπεσα πάνω σε αυτό το σχέδιο. Έτσι όπως είδα τον πολεμιστή να στέκεται και να περιμένει αυτό το αδιανόητου μεγέθους και δύναμης πλάσμα για να σταθεί απέναντί του μου έφερε αυτόματα στο μυαλό όλη μας την ύπαρξη: ερχόμαστε σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε αν είναι "πραγματικότητα" ή όνειρο, δεν ξέρουμε αν είμαστε αντανακλάσεις ή αυθεντικές μορφές, δεν ξέρουμε αν κινούμαστε προς μία εξέλιξη ή αν είμαστε τα παιχνιδάκια κάποιου ή κάποιων αδιανόητων για την αντίληψή μας πλασμάτων, γεννιόμαστε και ξέρουμε ότι είμαστε θνητοί, παλεύουμε εναντίων όλων των δυνατών αόρατων με το μάτι αντιγόνων που θέλουν να τρυπώσουν ή έχουν ήδη τρυπώσει μέσα στο σώμα μας, και, και, και......... Κι εμείς συνεχίζουμε χωρίς να κλείνουμε το μαγαζί... Ελπίζοντας... ακόμα και οι χειρότεροι από εμάς...

Ήταν αυτόματος συνειρμός...

6. brenda

brenda FU very much

I see... 

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εγω οταν βλεπω κατι τετοιο σκεφτομαι την @brenda m

8. lotus

lotus Silence

Που να δεις στο μέλλοντα πως κόβει το γιαούρτι !!!

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

10. brenda

brenda FU very much

Ο εξακολουθητικός μέλλοντας δε, αποτελεί παρηγοριά σε κάθε στιγμή.
    Για παράδειγμα: Σε ένα μήνα θα λιάαααααααζομαι...  

11. lotus

lotus Silence

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση αδικία!!!
    Τόση ζέστη και να μη λιώνει λίγο παχάκι  

12. lotus

lotus Silence