Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

αχχχ τι αμαρτιες πληρωνω .... εγω σκεφτομαι την @brenda m αυτη την στιγμη

2. thief

" νομίζω ότι όλοι στη ζωή το περνούν, υπάρχει μια γραμμή που δεν υπάρχει, αλλά αν την περάσεις, ξέρεις ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Συμβαίνει σε άλλη στιγμή, αλλά υπάρχει αυτή η στιγμή που μπορείς να πιστέψεις ότι, όπως μέχρι τώρα, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα, να ξεκινήσεις από την αρχή, έτσι μια μέρα έρχεται σε σένα - ένα συγκεκριμένο στάδιο έχει τελειώσει, κάποια πράγματα είναι Πίσω μου, ηλίθιο θα άρχιζε πάλι από την αρχή, δεν έχω άλλη δύναμη, ούτε επιθυμία, ούτε υγεία. Υπάρχει το σπίτι κάποιου άλλου. Φυσικά, η επαναφορά της ζωής μπορεί να είναι σε κάθε στάδιο, όπως ένας υπολογιστής υπολογιστή. Αλλά πρέπει να υπολογίζεις ότι θα χάσεις κάποια δεδομένα. Το ίδιο και στη ζωή ".

- Joachim trier

3. brenda

brenda FU very much

Αυτά είναι...  

4. n0mad

n0mad Dirty Forty

5. Dux

Dux Regular Member

Μα κάθε φορά που βλέπω Κροατία να κολλάω στον Σούμπασιτς.....

6. thief

Ενα πλανο εκανε στην κερκιδα και εδιξει 2 ασχημες ρωσιδες που στο διαολο της βρηκε απορω πρεπει να το εψαχνε μερες τετοιο πλανο ζζζζζζ

7. thief

Δεν Περιγραφω Αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτο δεν ηταν φαι ηταν ποιημααααααα  

8. Dux

Dux Regular Member

Έτοιμα σε 16'; Ωραίος. Aldente.  

9. thief

βαλε 20 και καμια καθηστερηση μεταξυ Φωτο ......

το ωραιο ειανι αυτο που τρωω εχω αθει κωλομπερδεμαααααα

ΥΓ. αν σου αρεσει να ειανι λιγο καυτερο

10. MrsBorealis

MrsBorealis Me before you

Γιατι;;τι σου εκανα;;; 
    Αναμεσα στα δυο σχολια μεσολαβουν 3 λεπτα.Τα καταπιες τα μακαρονια;;;χαχαχαχαχα 

11. thief

Γαμησετααααααααα αν και εχω καει ολοκληρος δεν γινοτανε εφαγα 2 πιατα     τετοιες μαλακιες κανω για αυτο δεν μαγειρευω ι το ηθελα σημερα αουφφφ  

12. thief