Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. prodigal sub

prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

Όλα είναι θέμα οπτικής...

2. Έχετε νοιώσει ποτέ από ανθρώπους που σας αγαπάνε να μη σας υπερασπίζονται; όχι από αγνώστους, από ανθρώπους δικούς σας, φίλους σας, γκόμενούς σας, οικογένειά σας, απλά να μη σας υπερασπίζονται, να σας λένε, ελα μωρέ δε το εννοούσε το ξύλο που σου έδωσε, σε αγαπάει, είσαι τυχερή που έχεις τέτοιον άνδρα και μια στέγη να βάλεις το κεφάλι σου, δώσε τόπο στην οργή, έλα μωρέ δε το εννοούσε που σε είπε άχρηστη το αφεντικό σου, που σου έπιασε λίγο το κώλο και έχει να σε πληρώσει έξι μήνες, το σταυρό να κάνεις που έχεις δουλειά, δώσε τόπο στην οργή.
    Έλα μωρέ δε το εννοούσε που σε είπε πούστη, χτικιάρη, άσχημο, αμόρφωτο, λεσβία, χοντρό
    δώσε τόπο στην οργή.

Με τα έλα μωρέ χτίστηκαν σπίτια με πονεμένους ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν μόνοι, στη συνέχεια έγιναν μεταδοτικοί σαν ασθένεια, στη συνέχεια έγιναν θάνατος.
    Τακτοποιημένες ζωές μέσα στη μπόχα.

3. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Δεν το έχω νοιώσει αλλά το έχω δει να συμβαίνει.. Πραγματικά πολύ άσχημο πράγμα και συναίσθημα.

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Νια το εχω νιωσει .... και ?
    προσπαθω παντα να βγω πιο δυνατος και να τους αποδειξω οτι κανανε λαθος

5. red&black

red&black Ότι δεν είναι "ξεκάθαρο" μας γίνεται "εμμονή"...

Εννοείται Και Τι έγινε?έμαθα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου...να στηρίζω τον εαυτό μου...μόνη μου...έμαθα να βάζω όρια σε ότι με χαλάει...έγινα πιο δυνατή...μόνη μου...Και όταν κάτι το περνάς μόνος/η συνειδητοποιείς τις δυνάμεις σου...Εγώ ένιωθα πάντα περήφανη για κάτι που μπορούσα να ξεπεράσω μόνη μου...ότι σε χαλάει το κόβεις και το πετάς...

6. tithon

tithon Contributor

στιγμιαία προς τον μαζοχισμό σκέφτηκα να το γυρίσω κι εγώ.

7. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

μαζοχισμός είναι ο νέος σαδισμός.

8. espimain

espimain Contributor

Της μοδός τώρα τελευταία πολύ φοριέται το μοντελάκι.

9. AuroraBorealis

Κάθε καιρός με την μόδα του.
    Το θέμα είναι μην μένουμε κολλημένοι και ζούμε λάθος μόδα σε λάθος εποχή.

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

11. espimain

espimain Contributor

Τι κάνει ένα στραπόν στον Κυρίαρχο.
    Τρομερό αυτό το στραπόν.  

Τι μεταμοντέρνο BDSM και πράσιν΄άλογα.
    Εδώ τα πράγματα έχουν ξεπεράσει σε πρόοδο το Metro της Θεσσαλονίκης
    Τρυπάει τ΄αρχαία και "Νάτη πετιέται απο ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει και καμακώνει το θεριό με το στραπόν της

12. AuroraBorealis

Το bdsm δεν είναι καλαματιανός να έχει συγκεκριμένα βήματα.
    Έχει σημασία να καταλάβουμε ότι το bdsm το ορίζουν αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους bdsmers, οι οποίοι παλιά ήταν έτσι και σήμερα είναι αλλιώς.

Οπότε μπορεί σύμφωνα με την γνώμη σου και την γνώμη μου να μην φαντάζει και τόσο κυριαρχική η πράξη με την οποία συνηθίζουν πολλές κυριαρχικές να υποτάσσουν και να εξευτελίζουν τους υποτακτικούς τους, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι η γνώμη μας αυτή που μετράει.

Η γνώμη μας μετράει για το προσωπικό μας bdsm, για το γενικό bdsm μετράει η γενική γνώμη και εμείς είμαστε απλά ένα μέρος της.