Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Θα δοκιμαστείτε στη δακτυλογραφηση, βεβαίως βεβαίως.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Με τα δάχτυλα έχω και κάποια άλλα ταλέντα ξέρετε. Ίσως θα επρεπε να δούμε λίγο πιο ανοιχτά την θέση μου στην ΜΚΟ. Και κατά συνέπεια και μισθολογικως
     
  3. Βασιζόμαστε στα λεφτά αισθήματα σας και στην φιλοδοξία σας για ένα καλύτερο αύριο της μουνοψειρας...
    Ο μισθός θα είναι ανάλογος του έργου που θα παραξετε.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ξέρετε, απέναντι σας αυτή την στιγμή έχετε (όχι ότι θελω να το παινευτω απλά κάποια πράγματα είναι αδύνατο να κρυφτούν) έναν καταστροφικά θλιβερό συνδυασμό ομορφιάς, ευφυίας, φιλοδοξιών και σπάνιων ταλέντων. AuroraBorealis, ένα νικ χίλιες εικόνες.

    Νομίζω ότι είμαι ο καταλληλότερος για την θέση και η θέση η καταλληλότερη για τα λεφτά μου συναισθήματα.
     
  5. Μα τέτοιος Άνδρας διαμάντι, εδώ κρυβοσασταν;
    Προσλαμβανεστε, το συμβούλιο συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε ότι είστε το μέλλον του ευγενούς πλάσματος που θέλουμε διακαώς να διασωσουμε.

    Περάστε από τα γραφεία μας, θα λάβετε προκαταβολή 6 μισθών και άδεια 3 μηνών προκειμένου να ξεκουραστείτε, να προετοιμαστειτε καταλλήλως για το ευγενές έργο σας!
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Λαμπρά νεα!! Το ιερό έργο διασώσης και αναδειξης των αναγκών του Μουνοψειρα επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά, το μέλλον της ανθρωπότητας δείχνει ήδη καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

    Εμμμ... Ξέρετε υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήθελα να συζητήσουμε. Δείχνει να είναι καθαρά θέμα αισθητικών προδιαγραφών αλλά για μένα είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αναδείξω αυτά για τα οποία αυτή η ΜΚΟ με το θεάρεστο έργο θα με προσλάβει, θα ήθελα μπροστά από το έπιπλο του γραφειου μου οι δύο καρέκλες επισκεπτών και το τραπεζάκι ανάμεσα τους να αντικατασταθούν από δύο γυναικολογικές έδρες και ένα ιατρικό (γυναικολογικό) ερμάριο.
     
  7. Μα δεν το συζητώ, εξαίρετη ιδέα. Είμαι βεβαιη ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ερευνήσετε και να καταγράψετε από πρώτο χέρι τις συνήθειες του Μουνοψειρα.

    Μα είδατε; ακόμη δεν προλάβαμε να σας πληρώσουμε και είστε εξαίρετη βοήθεια!
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όπως σας είπα, είμαι γραμματέας ειδικών προσόντων και εξειδικευμένης καταρτησης. Ωστόσο δεν ξέρω αν Θα ήμουν κατάλληλος η επαρκος καταρτισμένος να ασχοληθώ με το αντικείμενο της επιστημονικής μελέτης.

    Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να συζητήσουμε και κάποια επιπλέον λεφτά μου συναισθήματα.

    Τις γυναικολογικές έδρες τις σκέφτομαι ως μια εικαστική παρέμβαση η οποία θα τονίσει τον μη κυβερνητικό μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του όλου εγχειρήματος. Συνεπώς θα πρέπει να θεωρούνται εξοπλισμός γραφείο για χρηση από τους επισκέπτες του γραφείου μου.

    Θα ήθελα βέβαια να προσθέσω στο βιογραφικό μου και πρότερη εμπειρία στον συγκεκριμενο κλάδο σε περίπτωση που χρειαστεί. Επισυνάπτω φωτογραφία από τις υπηρεσίες που πρόσφεραν την προηγούμενη μου δουλειά


     
     
  9. Συγχωρέστε με, παρασύρθηκα από το πλούσιο βιογραφικό σας, το μυαλό σας καθώς και την προθυμία σας.
    Έχετε απόλυτο δίκιο. Προτείνω σε αυτή την περίπτωση να μετακινείστε με το ιδιωτικό τζετ της ΜΚΟ, φυσικά ένδυση υπόδηση κλπ όλα δικά μας, και θα ήθελα να σας ρωτήσω σε ποια περιοχή θα θέλατε να μετακομισετε, έχω υπόψιν μου βέβαια μια εξαιρετική βίλα στην Εκάλη.

    Θα θέλαμε την βοήθεια σας στις εξαιρετικές περιπτώσεις όπου ο Μουνοψειρας έχει μετοικησει στο στήθος κάποιας επισκέπτριας μας. Θεωρώ ότι κάθε προσόν σας πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο, ξέρω, σας έχουμε επιφορτωσει με πολλές ευθύνες αλλά... Για την Επιστήμη ρε Γαμωτο!
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Για την επιστήμη και την διάσωση του σπάνιου και προστατευμένου είδους του Μουνοψειρα!!

    Θα πρέπει δυστυχώς να τερματίσω την συζήτηση γιατί αυτη την στιγμή η αρχοντική μου ομορφιά καταλαμβάνει (σχεδόν πλήρως) το εμβαδόν μιας οδοντιατρικής έδρας (με την ιδιότητα του ασθενή) και η οδοντίατρος μου δείχνει λίγο νευρική που ασχολούμαι με το κινητό προσπαθώντας να γράψω μήνυμα εδώ και μισή ώρα σχεδόν.

    Δεν ξέρω αν την ενοχλεί το ότι εστιάζω στην οθόνη της συσκευής ή το ότι δεν εσταιζω στα όμορφα καστανό πράσινα μάτια της.

    Αν ήμουν στην θέση της νομίζω το δεύτερο θα ήταν που θα με εκνεύριζε
     
    Last edited: 22 Οκτωβρίου 2019
  11. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

    Μιας και βρίσκεστε ήδη εκεί, ίσως να την ενημερωνατε και για το ευγενές έργο μας, ίσως να ήταν πρόθυμη να βοηθήσει στην έρευνα.
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκε να μάθει τι είναι αυτό το τόσο ενδιαφέρων πράγμα που δεν μπορεί να περιμένει ήταν μια καλή ευκαιρία για μια μικρή εισαγωγή στο θεάρεστο και ανιδιοτελές έργο και σκοπό της εν λόγω ΜΚΟ.

    Το γεγονός ότι χρειάστηκε διπλή δόση ξυλοκαινης σε πάνω και κάτω γναθο, πράγμα που θα έκανε την προφορά της λέξης μουνοψειρες καπως δυσνόητη με έκανε να το αποφύγω.

    Ένα τέτοιο ζευγάρι μάτια με ανοιχτά τα πόδια και μια κούπα καφέ στο χέρι να συζητάει την ημερήσια διάταξη στο γραφείο μου θα ήταν ένα καλό ομορφο πρωινό ξεκίνημα μπροστά σε μια τυπική μέρα δυσκολων καθηκόντων.

    Προς το παρόν ειναι μια όμορφη στο μυαλό εικόνα μετά απο μια δυσκολη ωριαία ξενάγηση στις οδοντικές μου εκκρεμότητες
     
    Last edited: 22 Οκτωβρίου 2019