Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Sunlady

    Sunlady New Member

    Ειπα μονο αυτο που σκεφτομουνα. Αυτο δεν ειναι το θεμα;
     
  2. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Γιατί κάποιος να θεωρεί ότι κάποιος άλλος έχει "χαμηλή ευφυΐα"; Ποιος μπορεί να κρίνει το αν κάποιος άλλος υστερεί στην αντίληψη; Και γιατί να μπει στην διαδικασία να υποθέσει το νούμερο του iq του άλλου βασικά;
    Όταν ένας συνομιλητής δεν καταλαβαίνει,δεν σημαίνει ότι είναι χαζός και δεν πιάνει αυτά που του λες,σημαίνει απλώς ότι δεν υπάρχει συνεννόηση,και οι λόγοι πίσω απ' αυτό μπορούν να είναι πολλοί και διάφοροι.Η προσέγγιση κι ο τρόπος ομιλίας δεν πάει σύμφωνα με το τι πρέπει ή τι θα ήταν καλύτερο/σωστότερο/λογικότερο/προτιμότερο/εξυπνότερο αλλά με το τι ευχαριστεί τον καθένα την δεδομένη στιγμή.Δεν γίνεται πάντα να προσπαθείς να γίνεσαι κατανοητός σύμφωνα με τον τρόπο που θεωρείς ότι θα πετύχαινε στον άλλον.
     
  3. Hematite

    Hematite Honey bee

    Απλά συμβαίνει να σχηματίζουμε απόψεις. Αν σας βοηθάει, γίνεται με τον ίδιο τρόπο που ξεχωρίζουμε κάποιον για τη λαμπρότητα του. Αν δε σας προβληματίζει εξίσου το να θεωρηθεί κάποιος οξυδερκής, πιστεύω δεν υπάρχει κάτι άλλο να εξηγήσω.

    Δεν είπα κάτι που να αντιτίθεται σε αυτό, μάλιστα συμφωνώ (ότι η ασυνεννοησία μπορεί να είναι αποτέλεσμα διάφορων παραγόντων). Δεν ξέρω πώς το συσχετίζετε με αυτά που είπα, μιας και δεν αναφέρθηκα σε κριτήρια.

    Ζητούμενο του διαλόγου είναι να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας. Επόμενο είναι να εκφραζόμαστε με βάση το εκάστοτε πλαίσιο και όχι το "τι ευχαριστεί τον καθένα τη δεδομένη στιγμή". Αν αυτό είναι η προτεραιότητα μας, δεν πρόκειται για διάλογο.

    Δε θα χαλάσω άλλο τη ροή του νήματος, αποσύρομαι  
     
  4. lotus

    lotus Silence

    Μα τι ωραία όμως     
     
  5. RAIN

    RAIN nefelibata

    Ω ναι...   
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Ένα Airbus 380 πετάει πάνω από τον Ατλαντικό, με σταθερή ταχύτητα 800 χλμ. / Ώρα σε 30.000 πόδια, όταν εμφανίζεται ξαφνικά ένα Eurofighter Tempo Mach 2.
    Ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους επιβραδύνει, πετάει δίπλα στο Airbus και χαιρετάει τον πιλότο του επιβατικού αεροπλάνου με τον ασύρματο: "Η πτήση του Airbus... βαρετή πτήση δεν είναι; Προσέξτε και δείτε εδώ!"

    Στρέφει το αεριωθούμενο ανάποδα, επιταχύνει, σπάει το φράγμα του ήχου, ανεβαίνει αστραπιαία σε ένα τεράστιο ύψος, μόνο για να βουτήξει σχεδόν μέχρι το επίπεδο της θάλασσας σε μια εκπληκτική κατάδυση. Εμφανίζεται τελικά πάλι δίπλα στο Airbus και ρωτάει, "Λοιπόν, πώς σας φάνηκε αυτό;"

    Ο πιλότος της Airbus απαντά: "Πολύ εντυπωσιακό, αλλά τώρα ρίξτε μια ματιά εδώ!"

    Ο πιλότος τζετ παρακολουθεί το Airbus, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Συνεχίζει να πετάει πεισματικά ευθεία, με την ίδια ταχύτητα. Μετά από πέντε λεπτά, ο πιλότος της Airbus τον ρωτάει από τον ασύρματο: "Λοιπόν, τι λέτε τώρα; Πως σας φάνηκε;"

    Ο πιλότος του αεριωθούμενου αεροπλάνου απορεί και ρωτάει: "Μα... τι κάνατε;" Ο άλλος γελάει και λέει: «σηκώθηκα, τέντωσα τα πόδια μου, πήγα στο πίσω μέρος της καμπίνας, στην τουαλέτα, φρεσκαρίστηκα, πήρα ένα φλιτζάνι καφέ και ένα κέικ κανέλας και έκλεισα ραντεβού με την αεροσυνοδό για τις επόμενες τρεις νύχτες - σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το οποίο πληρώνεται από τον εργοδότη μου. "

    Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι:
    Όταν είμαστε νέοι, η ταχύτητα και η αδρεναλίνη φαίνονται σημαντικά και σπουδαία... Όμως, καθώς μεγαλώνουμε και γινόμαστε σοφότεροι, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε που προτιμούμε την άνεση και την ηρεμία!
    Αυτό ονομάζεται S.O.S .: Slower, Older, Smarter.

    Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους και τις φίλες μου που -όπως και εγώ- προτιμούν την προσέγγιση S.O.S.!


    Το διάβασα στο FB
     
  7. micky30

    micky30 Regular Member

    Είμαι στον Πρίαμο στο Παγκράτι, έχω πάρει δωμάτιο και αναμένω παρέα.
    Η αδρεναλίνη έχει ανέβει στα ύψη, η φαντασία εξίσου στα ύψη και ανυπομονησία......
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Συμφωνώ πολύ. Γι αυτό κάθησα ήσυχα την ώρα που σε κάποια νήματα περίσσεψαν η υποκρισία, οι e-φανφάρες και οι e-ακκισμοί. Σκέφτηκα ότι όποιος είναι να μάθει θα μάθει στην ώρα του και όποιος δεν έμαθε δεν θα μάθει τώρα πια  
     
  9. Hematite

    Hematite Honey bee

  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

  11. Sadistic_Queen

    Sadistic_Queen Regular Member

        Μαντεψε τι σκεφτομαι!!
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    πω ρε πούστη μου και μόλις γύρισα από μπύραι....