Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Haig με δυο παγάκια κι ένα τσιγάρο.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε όλους. Το φόρουμ ετοιμάζεται για αλλαγές μάλλον.
    Πρόλαβα πριν μέρες για πολύ λίγο μία κόκκινη επιλογή στο προφίλ μου για ετήσια συνδρομή με 3 ευρώ και παροχή υπηρεσιών όπως απόκρυψη του online status και αλλά πολλά (που αυτή την στιγμή είναι στάνταρ δωρεαν εξοπλισμός) αλλά εξαφανίστηκε πριν καν κάνω login στο paypal.

    Δύσκολοι καιροί και τον καταλαβαίνω τον ιδιοκτήτη, αλλά έτσι φοβάμαι ότι δεν θα έχει επιτυχία.
    Πρέπει να προσθέσει έξτρα παροχές και ας είναι πολύ πιο ακριβές.
    Π.χ.
    500 ευρώ ετησίως για να κάνει ο χρήστης μοντερέσιον της επιλογής του στα νήματα που ανοίγει.
    800 ευρώ ετησίως για την δυνατότητα ο χρήστης να αφαιρέσει την χρήση της δυνατότητας report σε έως και δύο άλλους χρήστες
    1000 ευρώ ετησίως για να απολαμβάνει ο χρήστης μοντερέσιον αμνηστία σε όλα τα νήματα.
    1500 ευρώ ετησίως για την δυνατότητα να banάρει ο χρήστης σε έως και δύο άλλους χρήστες που επιλέγει για έως έναν μήνα έκαστο.
    2500 ευρώ ετησίως για την δυνατότητα να banάρει ο χρήστης έναν mod για έως και έναν μήνα.
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    @AlexanderV για πάρτη σου δίνω τα 1.500 για να μπανάρω τον @Arioch και τη @charlotte

    Τώρα,
    αυτό είναι,
    ΧΙΛΙΑ
    μίλια
    ΜΑΚΡΙΑ!
     
  4. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  5. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Δωρεάν για τη δυνατότητα να μπανάρει ο χρήστης όλες τις SJWs, τις κακομαθημένες με το "Σύνδρομο της Μικρής Πριγκίπισσας" και τις φεμινίστριες.
     
  6. Hematite

    Hematite Honey bee

    Ευχαριστώ για την απάντηση 
    Αν είναι έτσι βέβαια, ίσως θα ήταν καλύτερο να ήταν δικό μου θέμα μόνο 
     
  7. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Τετχοια λες και το κωλόχερο είναι μίλια κοντά!     
     
  8. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Δεν είναι φοβερή η πόση απαξίωση χαίρει ο όρος "φεμινίστρια", έχει γίνει χειρότερος και από τον όρο "κουλτουριάρης".

    Feminism is a range of social movements, political movements, and ideologies that aim to define, establish, and achieve the political, economic, personal, and social equality of the sexes.
     
  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ακριβώς αυτό: το να προσφέρει ο ένας αδιαλείπτως στον άλλο νέα ερεθίσματα είναι το μυστικό για την επέκταση του προσδόκιμου κάθε μορφής σχέσης και αλληλεπίδρασης!

    Ναι, σε κάθε περίπτωση είναι αναπόδραστη αντίδραση. Δε φαντάζομαι πως δεν έχουμε προβεί κάποιες στιγμές της ζωής μας σε σχηματισμό υποθετικών σεναρίων για το μέλλον. Αρκεί να μην ξεχνάμε πως είναι υποθέσεις εργασίας, πως ουσιαστικά τον εαυτό μας τεστάρουμε και την ικανότητά μας να κάνει επιτυχημένες επαγωγές, στηριγμένος σε στοιχεία που έχει στην αντιληπτική κατοχή του. Η αντιμετώπισή μου (καθαρά προσωπική στάση, βεβαίως) των επαγωγών αυτών είναι μόνο (ή προσπαθώ να είναι μόνο) ως ακριβώς τεστάρισμα των προσωπικών μου ικανοτήτων. Τίποτα περισσότερο. Διότι υφίστανται οι εξής περιορισμοί εκ των πραγμάτων στην προβλεπτική μας ικανότητα, που αν πάρουμε στα σοβαρά τα πιθανά μας σενάρια θα εγκλωβιστούμε σε ένα βρόχο πιθανής αυτοεκπληρούμενης προφητείας (ή θα τσιγαριζόμαστε στους δικούς μας κόσμους αρνητικών εντυπώσεων):

    ένας πρώτος περιορισμός είναι η ούτως ή άλλως υποκειμενική θέαση του κόσμου.
    ένας δεύτερος είναι η αποσπασματική μας πληροφόρηση
    ένας τρίτος είναι η αδυναμία μας να βρούμε που βρίσκονται ακριβώς τα όρια μέσα μας μεταξύ ουδέτερης πρόβλεψης και υποδώριας προσδοκίας.

    Σενάρια και προσπάθεια πρόβλεψης θα κάνουμε. Αναπόφευκτα, όπως ανέφερα. Από κει και πέρα είναι στην επιλογή του καθενός μας πόσο φαγητό θα τους δώσει μέσα του, ώστε να τα θεωρήσει πιο πιθανά από άλλα και εν τέλει να βρεθεί να εκπληρώνει μέρα με τη μέρα το σενάρια που έβλεπε για το μέλλον. Και αν αυτό συμβαίνει για ένα άτομο, τότε αν συλλογικές ομάδες θελήσουν να δουν πιθανά μέλλοντα θα τα χτίσουν μέρα με τη μέρα και ας διακηρύσσουν πως είναι απεφευκτέα.

    Ισχύει η αρχή είναι πως δεν κωλοτριβόμαστε γύρω από πράγματα που κατά βάθος δε μας ενδιαφέρουν ή δε βρίσκουμε κομμάτι του εαυτού μας σε αυτά. Επομένως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή από τον καθένα μας σε ποιο σημείο απλά εφιστούμε την προσοχή με την ανάδειξη μίας πιθανής εκδοχής ως επαγωγής ορισμένων παραμέτρων στο σήμερα και που συνεισφέρουμε με το πάθος μας να υλοποιηθεί σιγά σιγά αυτό το μέλλον.

    Για παράδειγμα, έγραψα χθες για το ενδεχόμενο το "εμβόλιο" να γίνει ένα νέο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Ο.κ. ανέφερα τον προβληματισμό μου. Αν αρχίσω και το συζητάω με κάθε έναν που μιλάω, το αναφέρω σε κάθε παρέα, αναζητώ ανάλογες αναρτήσεις στο ίντερνετ, θα "κλειδώσω" τον εαυτό μου και τη ζωή μου σε αυτήν την πραγματικότητα, πριν καν ακόμα γίνει. Θα αποκτήσω πολεμική ρητορική, θα δω τους υπόλοιπους ως αντιπάλους και θα αρχίσω από κάποιο σημείο και μετά να κάνω πράξεις για να δείξω στο "σύστημα" και τους οπαδούς του πως το αντιστρατεύομαι και πως τους έχω κανονικά γραμμένους. Θα δώσω κατά συνέπεια στο "σύστημα" την αφορμή που περίμενε για να εφαρμόσει το σενάριο αυτό (ένα ανάμεσα σε τόσα άλλα που τα είχε ως ενδεχόμενα) και μάλιστα με αίτημα των πληβείων επί των οποίων άρχει, οι οποίοι θα ουρλιάζουν αγανακτισμένοι για την προστασία της ζωούλας τους.

    Υποστηρίζω λοιπόν πως τις υποθέσεις μας πρέπει να τις παίρνουμε τόσο σοβαρά, ώστε να μην αποκτούν κεντρική θέση στο σχεδιασμό των κινήσεών μας. Και πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αποδειχτεί πως οι "άλλοι" το είχαν δει καλύτερα το έργο τελικά. Αν ρεγουλάρουμε αυτούς τους δύο μοχλούς επιδραστικής πίεσης μέσα μας, τότε αυξάνουμε τις πιθανότητες να επιτυγχάνουμε αυξημένο βαθμό προβλεπτικής αποτύπωσης στα σενάρια μας.

    Κατά συνέπεια, καμμία αντίρρηση επί της ουσίας σε αυτό το σημείο με ό,τι ανέφερες.

    Έθιξες τόσα θέματα γαργαλιστικά για τα δάχτυλά μου επί του πληκτρολογίου με την ανάρτηση σου. Θα σταματήσω εδώ προς το παρόν, ώστε να μην κατασκευάσω ένα αποκρουστικό στο μάτι σεντόνι! Εντός της ημέρας ή των επόμενων θα απαντήσω και στα υπόλοιπα 
     
  10. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Οι πιο όμορφες 2,5ω των τελευταίων μηνών... Δίπλα στην θάλασσα...
     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

     
     
  12. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Η μια εικόνα καλύτερη απ' την άλλη. Η κορυφαία, η ανατολή της Πανσελήνου και το καθρέφτισμά της στην θάλασσα. Μαγεία