Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν σκεφτείς ότι αυτοί που τελικά το παίρνουν χαμπάρι ότι έχουν κόβιντ είναι το 10% από αυτών που τον κουβαλάνε, το νούμερο δε φαίνεται εκτός πραγματικότητας.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Μα άμα έχει νοσήσει ο μισός πληθυσμός της Θεσσαλονίκης, τέλειωσε τοπικά η επιδημία.
    Οι ΜΕΘ φυσιολογικά πρέπει να είναι άδειες καθώς και οι μονάδες covid.
    Πάνε και οι Δεσποτάδες άδικα.
    Να έρθεις να κοινωνήσεις στην Μητρόπολη να φιλήσεις και το χέρι του Άνθιμου.
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2021
  3. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Μπορεί ο αριθμός να σε κάνει να μην το πιστεύεις αλλά σου ξαναλέω (ήρεμα πάντα   ) , το ΑΠΘ δεν ασχολείται με τεστ. Αναλύουν ότι βρίσκουν στους βόθρους μας να το πω πιο λαϊκά. Έτσι βρίσκουν κι άλλα πράγματα όπως πχ την αύξηση ναρκωτικών και ψυχοφαρμακων την περίοδο της καραντίνας. Όταν έγινε λοιπόν το λοκνταουν τον Νοέμβρη, έβλεπαν στους βόθρους της πόλης ότι το 32% των πολιτών ήταν θετικοί. Αυτό ήταν το υψηλότερο σημείο; Σύμφωνα με τον πρύτανη του ΑΠΘ όχι. Στο τελευταίο άρθρο που έβαλα πριν, μίλησε για επιπλέον αύξηση 50% τις πρώτες εβδομάδες του λοκνταουν. Δηλαδή, μπορεί και 48% του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης θετικοί στον ιό. Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι σωστοί οι υπολογισμοί τους ή όχι. Είναι όμως ειδικοί επιστήμονες. Αυτό που είπα από την αρχή, είναι πως οι "σοφοί λοιμωξιολογοι/επιδημιολογοι" της επιτροπής, δεν έχουν δώσει ούτε ένα στοιχείο στην ερώτηση <<τι ποσοστό του πληθυσμού στην Ελλάδα έχει ήδη νοσήσει?>> . Το μόνο στοιχείο είναι αυτό του ΑΠΘ για την Θεσσαλονίκη.
    Αυτοί οι "ειδικοί" λοιπόν, σου λένε τώρα. Δεν με νοιάζει που έχεις νοσήσει φίλε μου και έχεις αντισώματα, κάνε το εμβόλιο να έχεις αντισώματα. Και αυτό εμείς πρέπει να το θεωρήσουμε επιστημονικό. Θα βιάζουμε τη λογική μας εμείς, επειδή αυτοί είναι άχρηστοι ή ηλίθιοι ή χρήσιμοι ηλίθιοι.
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2021
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν ξέρω πόσοι έχουν νοσήσει, απλά τονίζω ότι με την υπόθεση ότι ο covid στο 90% των περιπτώσεων είναι ασυμπτωματικός και ότι το 10% είναι που το παίρνει χαμπάρι λόγω συμπτωμάτων, το 32% που αναφέρθηκε παραπάνω δεν φαίνεται εκτός πραγματικότητας.

    Αντίλογος σε αυτό μπορεί να είναι το ποσοστό των θετικών δειγμάτων στους καθημερινούς ελέγχους, πριν μερικές εβδομάδες που το είχα δει κειμενόταν γύρω στο 10% οπότε αν το δεις στατιστικά, ακόμα και αν τα τεστς τα έκαναν μόνο όσοι είχαν συμπτώματα ο νόμος των μεγάλων αριθμών λέει ότι το ποσοστό των θετικών θα έπρεπε να είναι γύρω στο 30%
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2021
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Οι ΜΕΘ, εκείνη την περίοδο, έφτασαν οριακά. Όχι επειδή δεν είχαν νοσήσει τόσοι πολλοί αλλά επειδή το 80% των ανθρώπων που κατέληξαν, δεν μπήκαν καν σε ΜΕΘ.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Η πρώτη ανακοίνωση που έκανε ο Πρύτανης του Αριστοτελείου, για τα αποτελέσματα της μεθόδου, έλεγε για μια αύξηση κρουσμάτων της τάξεως 450%.
    Το διάβασα 3-4 φορές για να το εμπεδώσω.
    Δεν μπορούσα να κατανοήσω τι σημαίνει 450% αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων.
    Εκεί έγραφε ότι η μέθοδος έχει σαν κύριο πλεονέκτημα ότι με τις μετρήσεις που γίνονται, υπάρχει σχετική πρόβλεψη της αύξησης ή της μείωσης των κρουσμάτων μετά από 5-10 ημέρες.
    Μάλλον χρειάζεται κάποια εξειδίκευση για την κατανόηση των ανακοινώσεων και αυτών των μετρήσεων.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Από που το ξέρεις αυτό;
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πολύ πιθανόν. Από την άλλη έχω την εντύπωση ότι κανείς δεν έχει πραγματική εικόνα, κάτι που γίνεται φανερό από το απίστευτο μπάχαλο που γίνεται τον τελευταίο καιρό όπου ο ένας αναιρεί τον άλλον σε διάστημα από μερικές ώρες ως μερικές μέρες είναι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως προγραμματισμός αλλά όλα γίνονται βάση του "βλέποντας και κάνοντας" το οποίο αλλιώς λέγεται και "όπου φυσάει ο άνεμος πάω είμαι καλάμι γέρνω δε σπάω".

    Είναι πρώτη φορά στα χρονικά που η αντιμετώπιση μιας πανδημίας γίνεται με μέτρα που είναι χειρότερα από την ίδια την πανδημία, δηλαδή αν ήταν κανένας Marburg τι θα κάναμε; Θα ισοπεδώναμε με θερμοβαρικά πόλεις και ύπαιθρο;
     
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

  10. espimain

    espimain Contributor

    Εκείνη την εποχή επιτάχτηκαν ολόκληρες ιδιωτικές κλινικές αλλά δεν νοσηλεύτηκε κανένας εκεί, παράλληλα στήθηκε ολόκληρο νοσοκομείο εκστρατείας από τον στρατό, το οποίο επίσης δεν χρησιμοποιήθηκε. Ο αριθμός των ΜΕΘ έφτανε οριακά, αλλά δεν ξεπεράστηκε ποτέ και κάποιοι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε ΜΕΘ άλλων περιοχών.
    Εκ του αποτελέσματος πάντως φαίνεται ότι με ΜΕΘ ή χωρίς ΜΕΘ δεν έχει επιτευχθεί η ανοσία Αγέλης.
    Αν είχε νοσήσει το 90% των Θεσσαλονικέων, όπως βγαίνει από τους υπολογισμούς που γίνονται και τα ποσοστά που υπονοούνται, θα έπρεπε να είχε επιτευχθεί.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πόσοι πέθαναν εκτός ΜΕΘ εκείνο τον καιρό; Γιατί θυμάμαι ότι παρά το γεγονός ότι υπήρχαν 100 θάνατοι κάθε μέρα οι ΜΕΘ δεν αδειάζαν και το χαρακτηριστικό του Covid είναι πως ενώ η εισαγωγή στη ΜΕΘ δεν εξασφαλίζει επιβίωση η μη εισαγωγή σε περίπτωση που χρειαστεί ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Πού να ξέρω;
    Στις κλινικές που επιτάχτηκαν πάντως δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν.
    Ξέρω ότι ο Μητροπολίτης Λαγκαδά πέθανε σε τρεις μέρες, τι κι αν ήταν σε ΜΕΘ τι κι αν δεν ήταν.
    ΚΙ εγώ τις ίδιες απορίες έχω, απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός με τα νούμερα και την ανοσία αγέλης.