Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Αν δεν έχει κότερο δεν λογίζεται για Κ.
     
  2. grboy2022

    grboy2022 Regular Member

    Έχει ξεφύγει λίγο το thread!
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Ο άνθρωπος που αγωνίζεται καθημερινά για τα προς το ζειν του, έχοντας να διαχειριστεί και να ανεχτεί μαλάκες και μαλακισμένες συμπεριφορές, είναι απόλυτα δυναμικός και με πυγμή. Δεν μπορείς να βάλεις όρια στον βλάκα, μπορείς όμως να βάλεις όρια μέσα σου για το πόσο θα επιτρέψεις να σε επηρεάσει ένας βλάκας και αυτό είναι μια δυσκολότερη και σημαντικότερη ποιότητα μάχης στην οποία ψήνεσαι καθημερινά και για όσους την έχουν καταφέρει μόνο θαυμασμό αξίζουν.
    Είναι εύκολο να τσαμπουκαλεύεσαι επειδή κάποιοι σου τσαλάκωσαν το πέτο, πρόσφατα τσακώθηκα με έναν βλάκα στη δουλειά και αφού μου πέρασε η μεγάλη ταραχή, στεναχωρέθηκα με τον εαυτό μου, που δεν είχα την αυτοκυριαρχία να τον αγνοήσω και έβαλα την ψωρουπερηφάνια μου πάνω από το μεροκάματό μου και την ψυχική μου ηρεμία. Αδίκησα τον εαυτό μου. Θέλει μεγάλα αρχίδια και ψυχική δύναμη η υπομονή και το focus στις πραγματικές ανάγκες και πρωτεραιότητες μας.
    Ας πετάνε χολή! Σκέψου ότι ίσως υπάρχουν τώρα ή αργότερα και άλλα μέλη που ίσως έχουν τις ίδιες απορίες με σένα και ίσως τους βοηθούσες με το νήμα σου να καταλάβουν. Με τα γραπτά νήματα και τις συζητήσεις βοηθάμε και βοηθιόμαστε. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα κάνει το κομμάτι του αλλά το κατα πόσο θα επιτρέψουμε να μας επηρεάσει όπως προείπα είναι ζήτημα δυναμικότητας και πυγμής. Πρέπει να αντέχουμε την έκθεση σε δημόσιες συζητήσεις και να ψηνόμαστε σε αυτές αντιμετωπίζοντας τις αντιξοότητες. Μόνο έτσι μαθαίνουμε να έχουμε πραγματική και ουσιαστική ΦΩΝΗ.
    Εχει τύχει να ανοίξω νήμα με τόσο λάθος διατύπωση που δικαιολογημένα δέχτηκα μπόλικη κριτική. Ακόμα και από αυτό όμως κέρδισα γιατί έμαθα, κατάλαβα κάποια πράγματα, με πήγε ένα βήμα μπροστά.
    Σε ότι γράφουμε δημόσια υπάρχει κριτική και αυτή που απευθύνεται κατευθείαν σε εμάς και η άλλη η δήθεν ανώνυμη των θρασύδειλων. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι το τσαλάκωμα είναι δυσάρεστο, αλλά ο φόβος να υψώσουμε την έκφρασή μας πάνω από την όποια ποιότητα κριτικής είναι πολύ χειρότερο και μάλιστα σε έναν τέτοιο χώρο όπως το βδσμ φόρουμ. Οι ποζεράτοι μια ζωή θα κυνηγάνε τις ουρές τους, οι αληθινοί προχωράνε με κατεύθυνση.
    Όχι μόνο εσύ προσωπικά, αλλά γενικά όποιοι διστάζετε είναι πραγματικά κρίμα να στερείτε στους εαυτούς σας την έκφραση από φόβο απόρριψης γιατί ακόμα και η απόρριψη είναι χρήσιμη.
    Η απόρριψη της σεξουαλικότητας και το κόμπλεξ είναι μορφές μεγάλης υποτίμησης του εαυτού μας και των βασικών αναγκών μας.

    Όσον αφορά ειδικότερα την απορία σου.
    Αντιλαμβάνεσαι το «υπόβαθρο» με έναν συμβατικό τρόπο σκέψης και αυτό σε αποπροσανατολίζει από την ουσία του βδσμ.
    Η καλή μορφωτική, κοινωνική, οικονομική θέση εξασφαλίζει έναν καλό γαμπρό με τα κριτήρια του μπαμπά και της μαμάς, όχι έναν καλό Κ.
    Προφανώς έχεις τα γούστα σου και κανείς δεν σε κρίνει γι αυτό, αλλά μην αποκλύεις καθόλου το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να σου πετάει τα μάτια έξω ένας μεροκαματιάρης μπατήρης και να πεις "εδώ ανήκω". Κατά την γνώμη μου, αν δεν γκρεμίζει τα βανιλο- συμβατικά.. δεν είναι βδσμ.
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

  5. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχα <3
     
  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

    Δεν ξέφυγε ακόμη.
    Θα ξεφύγει ίσως αφού επαναδιατυπωθεί «η θεωρία για τις διαμαντομούνες».
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Πολλούς θα βόλευε να ήταν οι υ ταπεινά χαμομηλακια... Είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα από όσους-ες ξέρουν τι είναι και τι θέλουν...
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το θρεντ όχι, κάποιοι το έχουν τερματίσει. Λολ  
     
  10. grboy2022

    grboy2022 Regular Member

    Διαμαντομούνες....
     
  11. grboy2022

    grboy2022 Regular Member

       
     
  12. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Κατανοώ τι λέτε, όμως:

    Εφόσον υπάρξει αναγνώριση ισχύος (συχνότατα, από την πρώτη κιόλας επαφή), ασχέτως του τι ήταν πριν, μια χαρά ταπεινά χαμομηλάκια είναι απέναντι Του!
    Κρίσεις, αντιδράσεις και ξεσπάσματα που -κατά πάσα πιθανότητα- θα προκύψουν δεν συνηγορούν υπέρ του αντιθέτου, καθώς αποτελούν μέρος της διαδικασίας αποδοχής ενός... ταπεινού χαμομηλακίου!