Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το δικαίωμα να μιλάνε σε λεγεώνες ηλιθίων που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε μπαρ, αφού είχαν πιει κανένα ποτήρι κρασί, χωρίς να βλάπτουν την κοινότητα. Τους αναγκάζαμε αμέσως να σωπάσουν, αλλά σήμερα έχουν το ίδιο δικαίωμα λόγου με ένα βραβείο Νόμπελ. Είναι η εισβολή των ηλιθίων.|
    ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ (1932-2016)
     
  2. και οι ηλίθιοι ανθρωποι είναι κάπου πρέπει να τα πουν. απλα πρέπει να ξέρεις να μην μπαίνεις σε διαδικασία συζήτησης μαζί τους.
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2023
  3. espimain

    espimain Contributor

    ΚΟΑΛΕΜΟΣ: Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

    «Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα».
    (Άπειρη η γενιά των ηλιθίων).
    Σιμωνίδης ο Κείος.
    Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για την ανθρώπινη βλακεία. Εγχειρίδια, οδηγοί, αναλύσεις προσπάθησαν να εξηγήσουν την ανθρώπινη ηλιθιότητα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.Οι πρόγονοί μας είχαν δώσει σε μια θεότητα, έναν δαίμονα, όλη την ευθύνη της βλακείας που επισκέπτεται τον άνθρωπο και τον καθιστά ανήμπορο να ισορροπήσει την νόησή του προς όφελός του.
    Το όνομά του Κοάλεμος.
    Ο Κοάλεμος είναι το πνεύμα της ηλιθιότητας, ο θεός της βλακείας. Ο Κοάλεμος είναι ένας δαίμονας, ο οποίος χαρακτηριζόταν ως «αιματοπότης», «απαιτητικός» και «ηλίθιος». Είναι το προσωποποιημένο πνεύμα της βλακείας και της ανοησίας.
    Είναι πολύ πιθανό ο δαίμονας αυτός να έχει κάποια σχέση με τους Κοβάλους, δαίμονες της ακολουθίας του θεού Διονύσου. Αναφέρθηκε από τον Αριστοφάνη και επίσης στους Παράλληλους Βίους του Πλούταρχου.
    {Ελάτε, κάντε παράκληση και προσφέρετε μια σπονδή στον Κοάλεμο, τον θεό της βλακείας και φροντίστε να πολεμήσετε δυναμικά.}
    Αριστοφάνης
    {Αυτός [ένας άνδρας] είχε το κακό όνομα ότι ήταν διαλυμένος και δοσίλογος, και ότι κυνηγά τον παππού του Κίμωνα, ο οποίος, λένε, λόγω της απλότητάς του, ονομαζόταν Κοάλεμος, ο Ηλίθιος.}
    Πλούταρχος
    Ο Πλούταρχος γράφει για τον Κίμωνα ότι αρχικά ζούσε στην Αθήνα κάνοντας άσωτη ζωή, καθώς ήταν ζωηρός και μέθυσος, όμοιος στον χαρακτήρα με τον παππού του Κίμωνα, που του είχαν δώσει το όνομα Κοάλεμος, χαρακτηρισμός του ανόητου, του ηλιθίου.
    Ο Κοάλεμος δεν εγκατέλειψε ποτέ την ανθρωπότητα. Δεν χρειαζόταν να κτιστούν ναοί ούτε να αφιερωθούν γιορτές προς τιμήν του, γιατί ο άνθρωπος τον τιμά συνεχώς μέσα από πράξεις ανοησίας. Έτσι βλέπουμε πως ουδέποτε ξεχάστηκε αυτός ο θεός. Συνεχίζει να κρατά τα πρωτεία και το ανθρώπινο γένος είναι πραγματικά δεμένο μαζί του.
    Είθε να αποκτήσουμε την συνείδηση πως στον βωμό του θεού Κοάλεμου προσφέρουμε καθημερινά όλη την δύναμή μας και να τον σβήσουμε από κάθε πράξη μας δια παντός.

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΩΒΗ posted in ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ by Lectures Bureau
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Θα ήθελα πολύ να καύλαντιζω τώρα
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  6. καλημέρες, καλό τριημερο στους απανταχού ΔΥ.
     
  7. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Όταν πάψεις να βάζεις παντού ταμπέλες, όταν αποδεχτείς το γεγονός ότι σε κατατρώει η ζήλεια γιατί επέλεξες να μένεις παγωμένος και αδρανής από φόβο, όταν βγεις από τον μικρόκοσμο σου και αρχίσεις να αλληλεπιδράς με τους ανθρώπους και να ζεις παραμερίζοντας φοβίες και ανασφάλειες, τότε και μόνο τότε μπορείς να απολαύσεις και να αναπνεύσεις.  
     
  8. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Αυτό:

    “I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naive or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”

    Anais Nin
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

     
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

      
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    σεξισμός