Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Μισογεμάτη είναι. Με νερό.
     
  2. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Λασπόνερο.
     
  3. skia

    skia Contributor

    Δε ξέρω τι έχετε πάθει κι εδώ μέσα. Αλλά γενικώς έχουμε ξεφύγει.
    Δε ξέρω εάν έχετε καταλάβει ότι από Οκτώβριο το λάδι πάει στα 12 ευρώ, θα πέσει πείνα, κάηκε η μισή Ελλάδα κι η άλλη μισή πνιγηκε με θύματα που δε τα λένε, μπαίνουμε σε πλοία, τρένα, μετρό, και δε ξέρουμε εάν θα γυρίσουμε σπίτι μας. Έχουμε ηγεσία η οποία είναι τελείως έξω από τη πραγματικότητα. Η κοινωνία έχει πιάσει πάτο. Κι εδώ μέσα όπως και σε κάθε sosial ο καθένας λέει τα δικά του και με τρόπο απλά για να βγει η φωνή του πάνω από τον άλλο. Οι περισσότεροι από όσους αναρτούν δε γράφετε πια. Παράγετε παράφωνο θόρυβο. Και αυτό είναι τραγικό, γιατί κάποιοι κάποτε μυρίζατε σεβασμό. Δυστυχώς αυτό έχει τελειώσει. Είτε δίκιο έχετε είτε άδικο, ανεξαρτήτου status. Κι είναι κρίμα. Καλημέρα σας
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2023
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Βασικά δεν φτιάχνουμε λίμνη, ήταν λίμνη, την διώξαμε , αλλά αυτή δεν βάζει μυαλό και επανέρχεται! Λίγη τσίπα κι αυτή δεν έχει! Δεν σε θέλουμε μωρή!! Φύγε!! Τίποτα αυτή!! Keep coming...
    Αναποδιές και ξεροκεφαλιαση των νερών , που δεν προσκυνούν το Τσιτάχ μας , τον Μωυσή μας, που πήγαινε μπροστά από τα ΕΜΑΚ και άνοιγε τα λασπόνερα στα 2.
    Όπου ήταν ΓΕ(Κ)φυρα , θα ξαναγίνει ΓΕ(Κ)φυρα. Τι κι αν έφυγε μαζί με το νερό , αυτή που φτιάξαμε πριν 3 χρόνια. Σαμπως φταίει ο κατασκευαστής? Υπολόγισε με "φαινόμενο Ιανού" μας είπε ο καλός κύριος Τσεκούρης. Που να ξέρει κι αυτός!!! Τώρα θα του ξαναδώσουμε λεφτά να μάθει το παλιόπαιδο! Εκεί τιμωρία, θα φτιάχνει τη γέφυρα μέχρι να μάθει.
    Υγ: για να δείτε πόσο παραμυθα πέφτει..
    1η είδηση "τα εγκαίνια της νέας οδικής γέφυρας στον Ξηριά," από εδώ (https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/volos/εγκαινιάστηκε-η-νέα-οδική-γέφυρα-στον/)

    Είδηση 2η https://e-almyros.gr/2023/09/10/anartisi-tis-antiperifereiarchi-gia-ti-gefyra-xiria-ston-almyro/

    Δώσαμε κοντά 2 μύρια, είπαν ότι έφτιαξαν νέα γέφυρα και τώρα που η γέφυρα έπεσε, για να φυλάξουν το κωλαρακι τους, παραδέχτηκαν πως τελικά δεν έφτιαξαν νέα γέφυρα αλλά υποστηλωσαν την παλιά  
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Η λίμνη Κάρλα, που έχει αποξηρανθεί το 1962 (για σωστούς ή λάθος λόγους, δεν μπορούμε να το κρίνουμε με συνθήκες 60 χρόνων μετά) είναι στην πλημμυρισμένη περιοχή στα δεξιά της εικόνας. Τα παπαρακάρλια χωριά που λιγότερο ή περισσότερο πλημμύρισαν είναι κατά μήκους της παλαιάς οδού Λάρισας-Βόλου, με την κατάσταση να είναι χειρότερη κοντά στα όρια των Περιφερειακών ενοτήτων Λάρισας - Μαγνησίας, περιοχή που βρίσκεται και το χωριό Σωτήριο που είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή (Π.Ε. Λάρισας) αλλά και το διάσημο τις τελευταίες μέρες, Στεφανοβίκειο (Π.Ε. Μαγνησίας).

    Τα μεγαλύτερα προβλήματα δεν αφορούν την περιοχή της Κάρλας, είναι στα μισά του δρόμου Λαρισας- Καρδίτσας, πολύ πριν την Κάρλα, περιοχή από την οποία είναι και οι περισσότερες εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με εξαφανισμένα χωριά.

    Όσον αφορά τη Λάρισα, ο κίνδυνος που υπήρξε, και εδώ, δεν έχει καμία σχέση με την Κάρλα. Έχουν γίνει δύο έργα πριν χρόνια που χρειάστηκαν (και) σήμερα.
    Το πρώτο, η αποχέτευση της πόλης που οι Λαρισαίοι ισχυρίζονται ότι είναι η καλύτερη στη χώρα, η κατασκευή της οποίας ψηφίστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο το 1980, περνώντας από χίλια κύματα για μικροκομματικούς λόγους. Όταν σταμάτησαν οι βροχές η Λάρισα είχε μηδενικό όγκο νερού μέσα στην πόλη, εν αντιθέσει με Τρίκαλα, Καρδίτσα.
    Το δεύτερο έργο είναι η διπλή κοίτη του Πηνειού, έχει διατηρηθεί ο εσωτερικός ο οποίος ευθυνόταν για συχνές πλημμύρες, καθότι περνούσε (και περνάει) μέσα από την πόλη, αλλά έχει δημιουργηθεί και μια εξωτερική κοίτη η οποία και δέχεται τον κύριο όγκο νερού.

    Όλο αυτό το νερό που έπεσε στις περιοχές Τρικάλων και Καρδίτσας που πλημμύρισαν, έπρεπε να περάσει από τον Πηνειό, δηλαδή από την Λάρισα.
    Σε περίπτωση που δεν κρατούσε το ανάχωμα που χωρίζει την εξωτερική κοίτη από τις συνοικίες Ιπποκράτη και Παπασταύρου (το οποίο ανάχωμα δεχόταν ενίσχυση 24 ώρες τη μέρα και παρόλα αυτά είχε ρωγμές) σήμερα δεν θα μιλούσαμε ούτε για την Κάρλα, ούτε για τον Παλαμά Καρδίτσας.

    Τα παραπάνω τα γράφω με αφορμή αυτό που έγραψες και μόνο και όχι διαφωνώντας μαζί σου.

    Στο χάρτη φαίνονται οι πλημμυρισμένες περιοχές. Αριστερά το μεγάλο πρόβλημα σε Π.Ε. Τρικάλων, Καρδίτσας και δεξιά το μικρότερο στη θέση περίπου της παλιάς λίμνης Κάρλας.
    Όσο μπορείτε να διακρίνετε, λόγω της χαμηλής ανάλυσης, το χωριό Παλαμάς βρίσκεται κάτω από το αριστερό μαύρο βελάκι, στο κέντρο της πλημμυρισμένης περιοχής, κάπου 30 χλμ πριν τη Λάρισα.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ευχαριστώ για την ενημέρωση.  
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

    Οι εικόνες και τα νέα από τη Θεσσαλία μας συγκλονίζουν όλους. Τα ζώα αποτελούν και πάλι τραγικά θύματα σε μια πολύ μεγάλη τραγωδία για όλους.

    Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τα δυο σωματεία της Λάρισας και θα συνδράμουμε άμεσα με τον τρόπο που εκείνοι μας υποδεικνύουν ως την μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή: τη συλλογή τροφών και αντιπαρασιτικών φαρμάκων για τα ζώα που ζούσαν στο δρόμο, στην ευρύτερη περιοχή, είτε αδέσποτα είτε ημι- δεσποζόμενα (που φροντίζονταν, δηλαδή, από τη γειτονιά).

    Στο πρώτο σχόλιο θα δείτε το δικό τους ποστ καθώς και τον αριθμό λογαριασμού τους.

    Πρόκειται για μεγαλη ανάγκη, καθώς τα ζώα πρέπει να σιτίζονται επαρκώς καθημερινά ώστε να μην φάνε από τα πτώματα άλλων ζώων, κάτι που αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ζωή τους αυτή τη στιγμή.

    Κάνουμε επείγουσα έκκληση σε ιδιώτες και εταιρείες για τη συλλογή τροφών και επιλεκτικών φαρμάκων. Συγκεκριμένα:

    - Ξηρα τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίου μεγέθους και άνω, σε κλειστή συσκευασία από 5 κιλά και πάνω
    - Αντιπαρασιτικά κολλάρα για κουνούπια και σκνίπες
    - Drontal χαπάκια για ενδο-αποπαρασίτωση

    Το γραφείο μας (Κριτίου 4-6, Αθήνα, περιοχή Νεος Κόσμος, μετρό Νέος Κόσμος) θα αποτελεσει σημείο συλλογής από αύριο Τρίτη ως και Πέμπτη, 12 το μεσημέρι - 10 το βράδυ.

    Φυσικά θα αγοράσουμε κι εμείς σε ποσότητες από τα παραπάνω, και θα σταλούν όλα, ιδανικά την Παρασκευή, στη Λάρισα. Αν χρειαστεί, θα επεκτείνουμε τις ημέρες συλλογής, όμως η ανάγκη είναι κατεπείγουσα και δεν πρέπει να χαθεί χρόνος.

    Οι ανάγκες αλλάζουν συνεχώς και θα ανταποκρινόμαστε κι εμείς, όπως και άλλα σωματεία στην Αττικη, αναλόγως.

    Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον, για τη βοήθεια, για τον πόνο σας για τα ζώα. Για όλους τους εθελοντές, και κυρίως για εκείνους που δοκιμάζονται τόσο αυτές τις τραγικές μέρες, είναι πολύ σημαντικό.

     
     
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Ξερει κάνεις αν άνοιξε η εθνική οδός Αθήνα- Θεσσαλονίκη??
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δεν άνοιξε. Σε περίπτωση ανάγκης μετακίνησης πιάνεις Εγνατία, περνάς Βέροια Κοζάνη συνεχίζοντας προς Γρεβενά, στρίβεις για Τρίκαλα, από Τρίκαλα μέσω του Ε65 πας Λαμία και τσουπ, εφτασες Αθήνα. Μια ευθεία είναι
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Έχω άρμα μάχης, θα με αφήσουν να περάσω?
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Με την καμία.
    Εναλλακτικά μπορείς:

    1)Να πας από Εγνατία και να βγεις Ιωνία οδό αλλά δεν το συνιστώ γιατί τα άρματα καίνε πολύ εκτός αν είναι ηλεκτρικά, οπότε και δεν φτάνουν πέρα από Κοζάνη.

    2) Να περιμένεις να ανοίξει ο δρόμος Λάρισα Κοζάνη, οπότε από Κατερίνη ανεβαίνεις Ελασσόνα και μέσω Λάρισας συνεχίζεις από εθνική.

    3) Περιμένεις να ολοκληρωθεί ο οδικός άξονας που συνδέει τα παράλια Λάρισας με τη Μαγνησία αλλά αυτό θα πάρει κάποια χρόνια

    4) Πάρε αεροπλάνο από SKG - ATH
     
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Πρέπει αύριο να κάνω ATH - SKG με αυτοκίνητο.
    Θα γνωρίσω την Ελλάδα μου φαίνεται, θα πάρω και δώρα από τοπικά προϊόντα



    ΥΓ. 12L/100 μικτο