Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    @gaby_m …. Αχ @gaby_m … αχ @gaby_m
    σας διαβάζω και σας ξαναδιαβάζω και σας ματαξαναδιαβάζω και αναρωτιέμαι: «Μα τόσο…πια…..»

    Δεν γνωρίζω με τι καταπιάνεστε στη ζωή σας, αλλά για συνήγορος ανθρώπων που δυσκολεύονται να γράψουν δύο αράδες είστε η κατάλληλη.

    Πώς Λ/λέμε «Ο γνωστός ποινικολόγος που αναλαμβάνει όλες τις δουλειές» ;

    Α γειά σου… κάπως έτσι…

    μιλάτε με έναν άνθρωπο που ποτέ δεν ασχολήθηκε με τους αγώνες που διοργανώνουν οι απανταχού εθνικιστές και για κάποιο λόγο τον οποίο ποτέ Μου δεν κατάλαβα τους ονομάζουν Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Εγώ κάθε φορά που ακούω εθνικό ύμνο με παράλληλη έπαρση σημαίας ξερνάω. (Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήγα στο στρατό άλλωστε…. Πόσο να ξεράσω πια ο άνθρωπος μέσα σε δεκαοχτώ μήνες που ήταν τότε).

    Το 2004 όταν είδα αυτό:

    Μου θύμισε αυτό:



    Οπότε @gaby_m δεν Είμαι ο κατάλληλος για να σας πει τι λέει η IBA (η οποία είναι φιλοπουτινική) ή τη λέει η ΔΟΕ (η οποία είναι φιλοδυτική) για την καταλληλόλητα της Αλγερινής γυναίκας πυγμάχου Imanan Khalif.

    Αυτό που γνωρίζω Εγώ, και παρακαλώ διορθώστε Με αν κάνω λάθος, είναι ότι η Αλγερινή γυναίκα πυγμάχος Imanan Khalif δεν εμφανίστηκε από το πουθενά στον χώρο του μποξ και σίγουρα δεν είναι κάποια που
    όπως χυδαία διατυπώθηκε.

    Έχει μακρά πορεία στον χώρο της γυναικείας πυγμαχίας και σίγουρα δεν έχει σαρώσει τα πάντα στον διάβα της, όπως θα περίμενε κανείς από τις αντιδράσεις που γεννήθηκαν.

    Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μποξ του 2018 συμμετείχε κανονικά, καθώς πέρασε όλα τα απαιτούμενα τεστ. Αποκλείστηκε από τις αρχές του τουρνουά και τελικά κατετάγη δέκατη έβδομη.

    Την αμέσως επόμενη χρονιά συμμετείχε επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας. Και εκεί πέρασε τα ειδικά τεστ και τερμάτισε τριακοστή τρίτη
    Πέρασε και τα ειδικά τεστ και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 στο Τόκιο.

    Αποκλείστηκε νωρίς-νωρίς από την Ιρλανδή συναθλήτριά της η οποία, προφανώς, σε αντίθεση με την Carini «είχε ξανανιώσει έτσι μετά από μία γροθιά».

    Έφυγε νωρίς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς κανείς να ασχοληθεί με το κατά πόσο «άντρας» είναι για να συμμετάσχει σε γυναικεία αγωνίσματα.

    Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ο μπαμπούλας της (δήθεν) τρανς αθλήτριας που μπήκε στον χώρο της πυγμαχίας γυναικών με απώτερο σκοπό να καταστρέψει τα πάντα στον διάβα της είναι πλέγμα παραπληροφόρησης στο οποίο διάφοροι πάτησαν προκειμένου να παίξουν το πολιτικό τους παιχνίδι.

    Και εδώ θα επανέλθω @gaby_m .

    Στο άθλιο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της Imanan Khalif.

    Πριν φτάσω εκεί θέλω να επισημάνω δύο πράγματα.

    Το ένα είναι τα αμφιβόλου προελεύσεως σκευάσματα που καταναλώνουν όλοι αυτοί οι αθλητές για να κονομάνε από τη μια οι εταιρείες από τις «επιδόσεις» τους και από την άλλη να οργάζονται από εθνική υπερηφάνεια τα ούγκανα και το άλλο είναι ότι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 συμμετέχει και ο μακελάρης του εικοστού πρώτου αιώνα ο οποίος κουβαλάει στην πλάτη του το αίμα 14000 αθώων παιδιών.

    Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ακροδεξιό Μπενιαμίν Νετανιάχου για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

    Για τα παραπάνω @gaby_m μούγκα στη στρούγκα από παντού, πλην ελαχίστων φωνών.

    Όσον αφορά στη γνώμη Μου για την Imanan Khalif την έγραψα εδώ:
    και δεν Είχα κανένα λόγο να επανέλθω εάν η @kinvara δεν έλεγε ψέμματα.

    Και το ψέμα @gaby_m δεν το μπορώ…

    Μ/μας παρέθεσε ένα link όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της @kinvara εκεί θα διαβάζαμε ότι
    Μετά τα μάζεψε βέβαια ψελλίζοντας κάτι του τύπου «δεν το γράφει αλλά ουσιαστικά το λέει….» και πιάσε το αυγό και κουρέψετε το δηλαδή….

    Ευτυχώς @gaby_m που υπάρχετε και εσείς και μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά τη σκέψη της γιατί δεν βγάλαμε άκρη…

    Αφού το λύσαμε λοιπόν και αφού ουδέποτε η φιλοπουτινική IBA δεν είπε αυτό ας Π/πάμε παρακάτω και να το κλείσουμε να κάνουμε και κανένα μπάνιο.

    Τον Μάιο που Μ/μας πέρασε @gaby_m μαζεύτηκαν στη Μαδρίτη όλα τα καλά παιδιά.

    Τα ζουμπουρλούδικα ντε…

    Αφού περιδρομιάσανε τον αγλέουρα έφτιαξαν έναν οδικό χάρτη και φύγανε…

    Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι καιροί τους ευνοούν με αποτέλεσμα να έχουν ξετρυπώσει….

    Όχι όμως για πολύ…

    «Κοντός ψαλμός αλληλούια» λένε στο χωριό Μου.

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτέλεσαν πεδίο δράσης για αυτό το συρφετό.

    Ξαμολήθηκε το σκυλολόι από τη πρώτη μέρα….

    Και έρχεται η ευκαιρία για να χύσουν το δηλητήριο τους πιο βαθιά.

    Η ευκαιρία λέγεται Imanan Khalif.

    Ποια έφερε το θέμα στο προσκήνιο;

    Μα εννοείται...η Μελόνι…

    Τι λέει η Μελόνι;

    Ουπς...Σύμπτωση…. Αυτά που λέει η @kinvara

    Ποια είναι η Μελόνι;

    Είναι η γυναίκα στις κάτω φωτογραφίες που δείχνει τη δυσαρέσκεια της με ένα βλέμμα γεμάτο μίσος επειδή δυο άλλες γυναίκες φιλιούνται δημόσια.

    Την βλέπετε @gaby_m ;

    Και αφού την βλέπετε εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε;

    ελάτε τώρα...

    Επειδή οι χρόνοι Μου είναι περιορισμένοι και δεν Επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω θα κλείσω με αυτό.
    Επειδή δεν απασχολούσε εσάς δεν σημαίνει ότι τέτοια θέματα δεν απασχολούσαν εμάς…

    Μάλλον θα διαβάζατε, όπως και ο αείμνηστος, όταν κρεμούσαν τις οροθετικές γυναίκες στα μανταλάκια και τις διαπόμπευαν … εμείς όμως ήμασταν εκεί… αλληλέγγυοι….

    Μάλλον θα διαβάζατε, όπως και ο αείμνηστος, όταν δολοφονούσαν μέρα μεσημέρι τον Ζακ Κωστόπουλο και τον διαπόμπευαν τα ΜΜΕ… εμείς όμως ήμασταν εκεί… αλληλέγγυοι….

    Μάλλον θα διαβάζατε, όπως και ο αείμνηστος, όταν διαπόμπευαν τη μητέρα της δωδεκάχρονης στον Κολωνό…εμείς όμως ήμασταν εκεί… αλληλέγγυοι….

    Και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί… αλληλέγγυοι κάθε φορά που ένας άνθρωπος θα εργαλειοποιείται και θα διαπομπεύεται, όπως η Imanan Khalif, για να εξυπηρετηθεί η πολιτική της όποιας Μελόνι…

    Με εκτίμηση

    Iagos

     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2024
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ισότητα και δικαιοσύνη δεν είναι το ίδιο και βέβαια δεν είμαι εγώ αυτή που θα αλλάξει τον κόσμο αλλά μπορώ να δω την αδικία μέσα σε όλο αυτό. Δεν έχω την απαίτηση να δουν όλοι ότι βλέπω αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια. Εαν η συγκεκριμένη αθλήτρια νιώθει γυναίκα ούτε θα της πω να μη νιώθει έτσι ούτε θα το πω σε κανέναν. Και για φίλους που θα μου ζητήσουν να τους αποκαλώ Γεωργία αντί Γιώργο, θα σεβαστώ την επιθυμία τους. Κατά την άποψή μου κάποιες επιτροπές έκλεισαν τα μάτια τους στο ΧY και τα ανδρογόνα που αυτό συνεπάγεται και θεώρησαν ότι μπορεί ισότιμα να αγωνισθεί επί ίσους όρους με ΧΧ γυναίκες. Προφανώς και το βρίσκω άδικο και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια γνωρίζει πως υπερτερεί λόγω των ανδρογόνων που υφίσταται από τη γέννησή της εξού και το ότι αισθάνομαι πως "καυλώνει να σπάει τα μούτρα μιας γυναίκας ξεσπώντας τα απωθημένα όλου του κόσμου επάνω της".


    Και πολύ καλά κάνεις. Δεν σου καταλογίζω κάτι. Εξάλλου πολλοί ειδικοί και μη, μίλησαν με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, κάποιοι εξ αυτών με σημαντική γνώση και εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις. Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Μπερδευτήκατε κάπως @Iagos, τις δικές μου σκέψεις και πληροφόρηση παράθεσα για το θέμα που μας απασχόλησε εδώ.

    Κατά τα λοιπά, ό,τι είχα να πω το λέω στο ποστ μου #50099 και δεν θα το κουράσω (πολύ) περισσότερο διότι δεν μας δίνετε και κάποια νέα πληροφόρηση ενώ συνεχίζετε να σωπαίνετε στο πλέον καίριο θέμα, που δεν είναι αν είναι άντρες ή γυναίκες οι Lin Yu-ting και η Imane Khelif αλλά αν έχουν κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων γυναικών. Το 2024, όχι το 2018. Τότε μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

    Εξάλλου, πάνω σε αυτό
    τα ίδια ακριβώς μπορεί κανείς να πει και για την Carini, και αυτή δεν έπεσε με αλεξίπτωτο να αγωνιστεί και είναι η απόλυτη χυδαιότητα να υποστηρίζεται ότι και καλά παίζει πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της συναθλήτριας και δεν χτυπιέται επειδή βλέπει όλο τον κόπο και την αγωνία της να πηγαίνουν στράφι από μια αβελτηρία της ΔΟΕ όχι της φιλοδυτικής, αλλά φιλοβασιλικής και φίλο ό,τι νά 'ναι ΔΟΕ, να βάλει πρόσωπο με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντί της.

    Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σας χαλάσω το μπάνιο αλλά ασχολείστε με αυτό που δεν είπε η φιλοπουτινική και γενικώς σατανική και εξοβελιστέα ΙΒΑ και δεν ασχολείστε με αυτό που πράγματι και μετά λόγου γνώσης είπε.

    Ας πρόσεχε η ΔΟΕ, ας έφτιαχνε καλύτερα τα ζεύγη των αγώνων. Όπως κάνετε εσείς σε μένα και όταν σας δίνω πάτημα το παίρνετε έτσι έκανε και η Μελόνι, τι περίμενε η ΔΟΕ; Ξέρει από αυτά, μην αγχώνεστε για τη ΔΟΕ.

    Αν απασχολούσαν ουσιαστικά εσάς τότε θα γνωρίζατε ότι ΧΥ σημαίνει αρσενικό και όχι απαραίτητα άντρα, όχι;
     
    Last edited: 3 Αυγούστου 2024
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Η Carini τοποθετήθηκε με απόλυτη σαφήνεια

    Αυτά είναι δικά σας λόγια.

    Τα δικά Μου είναι αυτά...διαβάστε τα ξανά για εμπέδωση...
    Είμαι σαφής εδώ:

    Iagos

     
  5. Alucard

    Alucard Regular Member

    Μόνο που όπως φαίνεται, η φωτογραφία της Μελόνι είναι από αγώνα volley της ομάδας της Ιταλίας. Όχι τίποτα άλλο, απλά επειδή δεν σας αρέσουν τα fake news το αναφέρω.  
    https://x.com/voleybolunsesi/status/1819027064441159781?t=d-NsqMIR_e4GsmUCPUKODw
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Ευχαριστώ για την πληροφορία.
     
  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το βιολογικό φύλο καλή μου @gaby_m έχει ορισμό και μάλιστα πολύ συγκεκριμένο. Είναι ο γαμέτης που παράγει το άτομο. Ακόμα και εάν έχεις αιδοίο εφόσον έχεις εσωτερικούς όρχεις είσαι αρσενικό. Το πως θέλει το άτομο να το αποκαλούν ή το πως αισθάνεται το ίδιο καλύτερα είναι διαφορετική συζήτηση.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Γέλασα και το χρειαζόμουν.  
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    είναι, όμως, ξεκάθαρο, πως αν αναμιχθούν πιό ενεργά οι άντρες στον γυναικείο αθλητισμό, θα ανέβει και το επίπεδο, και οι πωλήσεις.
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor