Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο, ήταν αρκούντως διαφωτιστικό και μου ξεκαθάρισε και 2-3 σκοτεινά σημεία.

    Σύμφωνα με το άρθρο λοιπόν:

    1) Η Khelif έχει ελεγχθεί από την ΙΒΑ με DNA τεστ το 2022 σε τοπικό εργαστήριο στην Κωνσταντινούπολη και βγήκε ΧΥ. Δεν ακυρώθηκε λέει η ΙΒΑ, γιατί ο έλεγχος έγινε μετά τους αγώνες (!) ούτε όμως αποκλείστηκε από την συμμετοχή σε επόμενους.

    (σ.σ. επίσης δεν της αφαιρείται το αργυρό μετάλλιο που κερδίζει, και κανείς δεν ασχολείται με την διάσωση όλων των άλλων αθλητριών από τα θηρία με το Υ)

    2) H Khelif δηλώνει συμμετοχή στο Νέο Δελχί το 2023, γίνεται δεκτή, τοποθετείται από την ΙΒΑ στο πρόγραμμα αγώνων, στον πρώτο της αγώνα νικάει και εκεί γίνεται αμέσως DNA τεστ, σε αυτήν και στην Lin Yu-Ting που έχει τελειώσει τους αγώνες της οπότε βγαίνουν και οι δύο XY, αποκλείονται και αφαιρείται το χάλκινο μετάλλιο που έχει προλάβει να πάρει η Lin Yu-Ting στην κατηγορία της.

    (σ.σ. αυτά συμβαίνουν μέσα σε 3 μέρες, αφού η Khelif έχει νικήσει την Αζαλία Αμίνεβα, το ανερχόμενο αστέρι της Ρωσίας που είναι μέχρι τούδε αήττητη, και φυσικά παραμένει αήττητη με αυτήν την απόφαση αφού ο αγώνας θεωρείται ως μη γενόμενος).

    3) Οι αγώνες στο Ν. Δελχί γίνονται τον Μάρτιο του 2023 και -πάντα σύμφωνα με το διαφωτιστικό άρθρο- λαμβάνουν χώρα με τους κανόνες του Φεβρουαρίου 2023 όπου δεν υπάρχουν κριτήρια για συμμετοχή με ΧΧ, ΧΥ κλπ. Τον Μάιο του 2023 (δυό μήνες μετά την ακύρωση των δύο αθλητριών) δημιουργούνται νέοι κανόνες που περιλαμβάνουν ορισμούς φύλου με βάση τα ΧΧ / ΧΥ.

    (σ.σ. μόνο όσοι έχουν επιληψία αποκλείονται από τη συμμετοχή σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν τον Μάρτιο του 2023 που γίνονται οι αγώνες. Άλλα αθλήματα έχουν ήδη θεσπίσει κανονισμούς σε σχέση με το φύλο - π.χ. η Συγχρονική Κολύμβηση - αλλά το ερασιτεχνικό μποξ και η ΙΒΑ όχι ).

    4) Τον Ιούνιο του 2023 ο Ρώσος επικεφαλής της ΙΒΑ στέλνει επιστολή στη ΔΟΕ εκφράζοντας αγωνία για τυχόν μελλοντικούς τραυματισμούς άλλων αθλητριών υπογραμμίζοντας ότι η επιστολή αφορά ΜΟΝΟ την Khelif

    (σ.σ. Γιατί όμως, έστω και αργά, δεν παίρνει ένα τηλέφωνο, να σώσει κόσμο, και στέλνει επιστολή; Ισως επειδή από το 2019 η ΔΟΕ έχει εξωπετάξει την ΙΒΑ από συνεργάτη της και συνδιοργανωτή των αγώνων μποξ στους Ολυμπιακούς αγώνες και τους διοργανώνει μόνη της. Οπως διαφωτιστικά υπερτονίζει το άρθρο, η επιστολή φτάνει 7 μέρες πριν την οριστική και μόνιμη διακοπή συνεργασίας. Αυτό που διαφωτιστικά δεν λέει ήταν ότι η ΔΟΕ περίμενε εκείνες τις μέρες την απόφαση του Δικαστηρίου Αθλητικών Διαφορών (CAS) επί της εφέσεως της ΙΒΑ. Η ΙΒΑ χάνει την έφεση, και άμεσα η ΔΟΕ διακόπτει οριστικά και μόνιμα τη συνεργασία. Θα ακολουθήσει τον Απρίλιο του 2024 ποστ του Ρώσου επικεφαλής στο telegram, το ρωσικό τουίτερ, όπου δημοσίως αναφέρει ότι η Khelif έχει DNA XY. Να ξαναπούμε ότι η Lin Yu-Ting αφήνεται από την ΙΒΑ να συνεχίσει να "σαπακιάζει γυναίκες βγάζοντας το μίσος της" όπως θα λεγαν και μέλη του φόρουμ που έχουν δει τους κρυφούς όρχεις της Khelif).

    5) Την Παρασκευή που μας πέρασε, σύμφωνα με το διαφωτιστικό άρθρο, ο Ρώσος επικεφαλής της ΙΒΑ ανακοινώνει ότι θα απονείμει στην Ιταλίδα Carini, πρώτη αντίπαλο της Khelif στους Ολυμπιακούς του Παρισίου (η οποία αποχώρησε κλαίγοντας δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα) βραβείο πρωταθλητή Ολυμπιακών Αγώνων, ήτοι 50,000 δολάρια στην ίδια, 25,000 στην ομοσπονδία της και 25,000 στον προπονητή της, επειδή δεν άντεξε να την βλέπει να κλαίει.

    (σ.σ. θέλει κι επεξήγηση; Η Carini, προς τιμήν της, ζήτησε συγγνώμη για την απρέπεια να μην χαιρετήσει και αναγνώρισε δημόσια ότι πάλεψε με γυναίκα)


    Οπότε, στον αγγελικό μας κόσμο, η ΙΒΑ φαίνεται να προσπαθεί να κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια εκβιασμού της ΔΟΕ (βρε, πού πας και τα κάνεις αυτά...) και μια γυναίκα, η Khelif, εργαλειοποιείται από την ΙΒΑ με δημόσια έκθεση, αληθών ή μη, προσωπικών της δεδομένων, εργαλειοποιείται από την ακροδεξιά για την δική της ατζέντα προστασίας της οικογένειας από τα "φρικιά", και απολαμβάνει τα 5 λεπτά δημοσιότητας στο χολερικό διαδίκτυο.

    Ολα θα ήταν μάλλον πολύ απλά αν είχε χάσει από την Αζαλία Αμίνεβα. Αλλά όπως έχει πει και η ίδια, έγινε μποξέρ για να μην την κοροϊδεύουν.
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2024
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν τσιμπάω. Μa τον Άγιο Snoop dogg, είμαι σε mood εκεχειρίας..

     
    Συνδέονται άρρηκτα, δεν μπορεί το ένα να υπάρχει χωρίς το άλλο.
    Ακόμα και αν δεχτώ όλα τα άλλα, δεν βλέπω πουθενά βάση για κάτι τέτοιο. Είναι άλμα λογικής, λες και πρέπει ντε και καλά να βρούμε μια διαταραχή σ αυτό το άτομο.
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2024
  3. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Περαστικά!
    Είδες Νόβακ?  
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    δείτε αγαπητέ:

    δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα γεγονότα, ούτε η πραγματικότητα. μας ενδιαφέρει να νικήσουμε τους εχθρούς.
    η iba δεν φαίνεται να είναι νατοϊκός οργανισμός, οπότε δεν την παίρνουμε υπ όψιν.
    η ioc είναι δική μας και αφού το διαβατήριο γράφει κορίτσι, είναι κορίτσι. το βεβαίωσε η μαία κατά την γέννησή της. μαία πολύπειρη σε ζητήματα ερμαφροδιτισμού και ψευδερμαφροδιτισμού, που είναι τόσο συνηθισμένα όσο και οι ... "γυναικοκτονίες". κάπου 5 στο εκατομμύριο, ίσως και παραπάνω. δηλαδή σχεδόν κανόνας.
    όπως γνωρίζετε τα φύλα είναι θεσμοί, και καθορίζονται απ τα διαβατήρια. κάτι σαν ηθοποιοί.

    στο τσίρκο σημασία έχει το θέαμα.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Παρενέργειες κοβιντ μέρα 3η!  

     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 είναι ο καθρέφτης του τριμπούρδελου που ζει η ανθρωπότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 δεν είναι αθλητικοί αγώνες.

    Πρωτίστως είναι ένα πεδίο όπου μεταφέρεται η παγκόσμια αντιπαράθεση.

    Επίσης είναι ένα πεδίο όπου η άνοδος της ακροδεξιάς σε Ευρώπη και ΗΠΑ δημιουργεί σαματάδες και προσπαθεί να επιβάλλει αντζέντα .

    Πατρίδα Θρησκεία και Οικογένεια.

    I love christians, I am Christian. Άμα το θέτε στα καουμπόικα.

    Το πράγμα έδειξε από την αρχή.

    Μπορεί κάποιοι να μην ενθουσιάστηκαν με την τελετή έναρξης, να ασχολήθηκαν λίγο και να συνέχισαν τη ζωή τους, αλλά κάποιους άλλους τους έτσουξε…Αουτς…

    ΤΙΝΑ κάνουμε τώρα… θα το χωνέψετε και αυτό όπως χωνέψατε τόσα άλλα…

    Την ώρα που διεξάγονται οι αγώνες που τιμούν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα (Γιατί όταν εμείς είχαμε ολυμπιακούς εσείς τρώγατε βελανίδια ρεεεεε) την ώρα που το έθνος που γέννηθηκε από το πνεύμα το αρχαίο, το αθάνατο ντε, θα υποδέχεται με υψηλό το εθνικιστικό του φρόνημα, ως άξιο να κρατά ψηλά τη σημαία, κάποιον ο οποίος αμφισβήτησε ευθέως τις καταγγελίες για βιασμούς στο χώρο του αθλητισμού, αυτή την ώρα μπορεί το Ιράν να κάνει ντου κατά του Ισραήλ τα μέρη και να ανάψει το μπουρλότο.

    Και αντί να Μ/μας απασχολεί πώς θα σταματήσει το μακελειό, αντί να ονειρευτούμε έναν κόσμο χωρίς τρόμο, φρίκη, αίμα, κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση, καθόμαστε και μας απασχολεί ο κάθε τυχάρπαστος στο διαδίκτυο που αποφάσισε καλοκαιριάτικα να τη δει βιολόγος…

    Και να πεις ότι είναι η πρώτη φορά που σε απασχολεί;

    Όοοοχι…

    Πριν από βιολόγος-γενετιστής την εχει δει ψυχίατρος,ψυχολόγος, αστροφυσικός, επιδημιολόγος, διαιτολόγος, σεισμολόγος…

    Πρόκειται για τον ανθρωπολογικό τύπο “έχω άποψη”.

    Πρόκειται για τον εκχυδαϊστή της ανθρώπινης υπόστασης.

    Iagos

     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2024
  7. skia

    skia Contributor

    Να συμφωνήσω με όλα.... Δέχομαι τις επιθυμίες, τις ιδεολογίες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός. Ένα δεν ανέχομαι. Να μου πασάρουν ότι θέλουν για χάρη του marketing.
     
  8. MG

    MG No rest for the wicked Premium Member


    Συμφωνώ απολύτως.

    Και να προσθέσω ότι εκτός από τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία "έχω άποψη", υπάρχουν και τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία "κατέχω την απόλυτη αλήθεια (για πάσης φύσης θέματα)".
    Ατομα που που έχουν καβαλήσει τόσο πολύ το καλάμι που μιλάνε τα ίδια για τον εαυτό τους με κεφαλαίο Ε. Που υποβαθμίζουν κάθε άλλη άποψη και αντιδρούν με γκρίνια στα πάντα, στο όνομα ενός αφηρημένου ιδεώδους όπως είναι η παγκόσμια ειρήνη και η αγάπη για τους βασανισμένους αυτού του κόσμου και φυσικά αν δεν συμφωνείς μαζί τους είσαι φασίστας ακροδεξιος".

    Εννοώ το είδος "κνίτης σε εντεταλμένη αποστολή".
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    55 ετών Είμαι.

    Μάλλον Με μπερδεύετε με κάποιον άλλον νεώτερο Μου.

    Iagos
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    μάλλον δεν βρέχει.
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Δεν είναι η βιολογία.

    Είναι ο ρατσισμός.

    Είναι η παλιανθρωπιά και το μίσος.

    Είναι ο φθόνος σε κάθε τι διαφορετικό.

    Είναι η σκατοψυχιά.

    Αυτός ο άνθρωπος έχει υποφέρει τα πάνδεινα επειδή το χρώμα του δεν ταιριάζει με την λευκή, καθαρή φυλή.

    Η αδερφή του δε, είναι πιο δυνατή λέει από αυτόν.

    Δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και τα στερεότυπα.

    Άκου πιο δυνατή από έναν άντρα.

    Μήπως είναι αδερφός;

    Το ψάξαμε;

    Ξέρουμε για τα γεννητικά της όργανα;

    Η κουμπάρα η Μαρίτσα από την κάτω Παναγιά έβγαλε πόρισμα;

    Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι αυτούς...τους Αλγερινούς...

     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2024
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    «Εκχυδαϊστής της ανθρώπινης υπόστασης» αυτός που κάνει χρήση της υψίστης ανθρώπινης δυνατότητας να… κρίνει;;;;;  

    Αν και θα μπορούσα να σας φανταστώ να τηρείτε μια αιδήμονα σιωπή για μια δυο ειδικότητες που αναφέρετε πιο πάνω, αυτά όλα σήμερα δεν είναι τόσο δυνατά χαρτιά όσο η ειδικότητα του εμπειρογνώμονα στα αλγερινά πιστοποιητικά γέννησης!