Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μα εάν δεν ανεχτούμε τις επιθυμίες, ιδεολογίες και ιδιαιτερότητες που αυτοσκοπό έχουν το marketing τότε αφαιρούμε ένα πολύ μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου συνόλου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι συμφωνούμε σε όλα.
     
  3. ΜουσΑ

    ΜουσΑ Regular Member

    Περαστικαα
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Και έσπαγα το κεφάλι Μου ρε μάστορα να θυμηθώ ποιός είναι αυτός ο Αντώνης Δαρζέντας...

    Ρε ποιός είναι... ρε ποιός είναι...

    Ναι ρε συ...

    Είναι ο Αντώνης Δαρζέντας που έγραψε κάποτε ένα άρθρο, επιστημονικό όχι ιδεοληπτικό, όπου στιγμάτιζε τους gay για την επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων.

    Γράφει ο επιστήμων Δαρζέντας μεταξύ άλλων:

    "...Ξεκίνησε συγκεκριμένα από gay άντρες που είχαν πολλαπλές σεξουαλικες επαφές με πολλούς άλλους άντρες (Men who have sex with men) σε 4 ανάλογα φεστιβάλ στο Βέλγιο, στο Βερολίνο, στα Κανάρια νησιά και στη Μαδρίτη..."

    Κάτι τέτοια λέγανε και κάποιοι άλλοι επιστήμονες για το AIDS και στιγμάτισαν ανθρώπους σπέρνοντας ομοφοβία... αλλά τότε ήταν 1980...

    Ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα...

    Iagos

     
  5. Alucard

    Alucard Regular Member

    Χαίρομαι που βρήκατε το άρθρο αρκούντως διαφωτιστικό. Φοβάμαι, όμως, ότι ίσως θα έπρεπε να σας είχα επισημάνει ότι εξίσου διαφωτιστικά είναι και τα συννημένα που υπάρχουν σε αυτό. Και αυτό γιατί διαβάζοντάς τα με προσοχή θα βρίσκατε τις απαντήσεις -έστω και έμμεσα- σε αρκετά από τα ερωτήματά σας. Επιπλέον, θα είχατε αποφύγει (ίσως) να αναφερθείτε σε γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως για παράδειγμα στο ποια μέρα ελέγxθηκε η Imane Khelif στους αγώνες στο Ν.Δελχί το 2023.
    https://www.iba.sport/news/iba-clar...o-ineligible-boxers-was-sent-and-acknowledged
    https://www.iba.sport/wp-content/uploads/2024/08/Letter-to-Imane-Khelif-Receipt-acknowledged.pdf
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2024
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν ήταν τρανς που μεγάλωσε σαν άνδρας και μετά την εφηβεία το άλλαξε, θα του έδινα τα δίκια του.

    Η Αλγερινή ωστόσο δεν είναι trans.

    Το ποιόν του εν λόγω δε με απασχολεί, και ο χειρότερος biggot του κόσμου να ήταν, εγώ τουλάχιστον, δεν θα μπορούσα να διαφωνίσω μαζί του ότι trans γεννημένος ως άντρας, και έχοντας περάσει την εφηβεία ως άντρας, δεν έχει καμία δουλειά να αγωνίζεται σε αθλήματα εναντίων γυναικών. Εδώ δεν είμαι σίγουρος ακόμα και αν έκανε ορμονοθεραπεία πριν την εφηβεία, όντας γεννημένος ως άντρας, πως δε θα είχε και πάλι σωματικό πλεονέκτημα έναντι των γυναικών.
     
  7. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Το ερώτημα για μένα είναι ένα.

    Στην περίπτωση που συζητάμε ο/η αθλητής μποξέρ είναι γενετικά άνδρας ή όχι.
    ΑΝ είναι, κακώς διαγωνίζεται με τις γυναίκες.
    ΑΝ δεν είναι, κακώς δεν μηνύει όσους την ενοχλουν.

    Ας του κάνουν λοιπόν ένα DNA τεστ να τελειώνουμε.
    Αν αποδειχθεί πως πάσχει από 5 A.R.D.* τότε είναι γενετικά άνδρας και έτσι έχει όλα τα χαρακτηριστικά και σωματικά προτερήματα ενός άνδρα έναντι των γυναικών, που αναφέρονται στο δημοσίευμα. Αρα είναι άδικο να διαγωνίζεται ισότιμα με γυναίκες, ως γυναίκα.

    Παρόλα αυτά ΑΝ η ΔΟΕ. όριζει πως όποιος έχει πουλάκι είναι άνδρας και όποιος δεν έχει είναι γυναίκα και αυτό καμία σχέση έχει με την βιολογία όλα καλά!!! Δικαίωμά της είναι, δικοί της αγώνες είναι, δικοί της κανόνες είναι και όποιος θέλει να πάει να αγωνιστεί θα υποταχθεί και θα τους δεχθεί.
    End of Story!!!!!

    Αμαν!!!! Λιγότερη βιολογία διάβασα όταν έδινα εξετάσεις στο σχολείο θέλοντας να περάσω ιατρική. ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!

    * Η 5-alpha reductase deficiency (5 A.R.D. = Η ανεπάρκεια 5-άλφα αναγωγάσης) είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τη σεξουαλική ανάπτυξη πριν από τη γέννηση και κατά την εφηβεία. Τα άτομα με αυτή την πάθηση είναι γενετικά άρρενες, με ένα χρωμόσωμα Χ και ένα Υ σε κάθε κύτταρο και έχουν αρσενικούς γονάδες (όρχεις). Το σώμα τους, ωστόσο, δεν παράγει αρκετή ορμόνη που ονομάζεται διυδροτεστοστερόνη (DHT). Η DHT έχει κρίσιμο ρόλο στη σεξουαλική ανάπτυξη των ανδρών και η έλλειψη αυτής της ορμόνης διαταράσσει τον σχηματισμό των εξωτερικών γεννητικών οργάνων πριν από τη γέννηση.
    Πηγή: https://medlineplus.gov/genetics/condition/5-alpha-reductase-deficiency/
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καλύτερα τώρα; Γίνεται κάτι με τις διακοπές;  
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    α, γειά σου!
    η δοε μπορεί να ορίζει τους κανόνες με τους οποίους κατατάσσει σε κατηγορίες τους διαγωνιζόμενους στους διαγωνισμούς της. ακόμη και με ίντσες.
    αυτό ούτε με διαβατήρια έχει να κάνει, ούτε προσδιορίζει το φύλο του μποξερ ή της μποξεζ, ούτε δικαιολογεί την κλάψα "μου έριξε δυνατή μπουνιά στο μποξ", ούτε την κλάψα οτι "άντρας¹ έδειρε γυναίκα²", ούτε την γοερή κλάψα οτι αφού 5 ή 15 στο εκατομμύριο μπορεί να έχουν λίγο πολύ απροσδιόριστο φύλο, τότε δεν υπάρχουν φύλα γιατί είναι ..διαβατηριακές κατασκευές.

    ο κάθε κακομοίρης που "ονειρεύεται τον κόσμο", αντί να τον αντιλαμβάνεται, αναζητώντας εχθρούς για να αναθέσει την εσωτερική δυσφορία του, υποχρεωτικά αγνοεί γεγονότα και πραγματικότητα, όταν η ανάγκη διαχείρισης της εσωτερικής δυσφορίας είναι πιεστικότερη απ την ανάγκη συναλλαγής με την πραγματικότητα.
    στον φαντασιακό κόσμο των θρησκόληπτων της δυτικής δυσφορικής παράδοσης, τα "άτομα" είναι άφυλα.

    1- κακός
    2- καλός
    1+2 παρά φύσιν θα ήταν το ανάποδο, αλλά πάντως υπαρκτό.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Η ΔΟΕ υπηρετεί ένα ανθεκτικό στο χρόνο ιδεώδες, που συνοψίζεται στο ολυμπιακό "Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά" και έχει επεκταθεί σε όλον τον πλανήτη. Εννοώ ότι μια πολύ μεγάλη πλειονότητα ανθρώπων θέλει να δει τους αγώνες, να νιώσει συγκίνηση και ει δυνατό να κλάψει με το αιώνιο αφήγημα του Μοναδικού Ανθρώπου που νίκησε την ταχύτητα, το ύψος, τη δύναμη με τεράστια προσωπική προσπάθεια και πειθαρχία. Και αν είναι κάποιος με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί, από το διπλανό χωριό π.χ., ακόμα καλύτερα θα νιώσει. Διότι η νίκη στους Ολυμπιακούς, η κατάρριψη ενός ατομικού ρεκόρ, η επικράτηση επί των αντάξιων αντιπάλων είναι πάντα το απροσδόκητο, η εξαίρεση, η μοναδική περίπτωση, το ενάντια σε κάθε πιθανότητα ενδεχόμενο, στιγμή που "όλος ο πλανήτης κρατά την ανάσα του". Και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα να το ζήσουν κάποιοι και πάρα πολλοί θέλουν να συμμετέχουν και να βιώσουν αυτό που οι ίδιοι δεν θα κατάφερναν ποτέ αλλά για λίγο μπορούν αυτό να το παραβλέψουν.

    Άρα η ΔΟΕ δεν είναι ένα κοινό μαγαζί, μια εισηγμένη Α.Ε., μια ανεξάρτητη αρχή της πλάκας, όπου όποιος έχει το μαχαίρι χαίρεται και το καρπούζι.

    Όταν λοιπόν ένας αγώνας γίνεται ολοφάνερα προβληματικός ως προς τη λογική των κανόνων που τον διέπουν, όπως ήταν η περίπτωση του αγώνα Imane Khelif vs Angela Carini, είναι επόμενο να υπάρξουν αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα.

    Η Carini, η οποία είναι και αυτή μέρος του συστήματος των Ολυμπιακών, βεβαίως θα αντιδράσει δείχνοντας σε όλον τον πλανήτη ότι o.k., εντάξει, ας το πάρει η Khelif αφού έτσι έχει αποφασιστεί, αλλά όχι διαλύοντας τα μούτρα μου, αφού έτσι και αλλιώς θα γίνει. Ας το πάρει στα 46'' και ας πάει να γαμηθεί μετά. Το βρίσκω ώριμη επαγγελματικά αντίδραση μπροστά σε ένα εξαιρετικά δυσάρεστο απρόοπτο. Τα κλάματα δεν μου λένε πολλά, δεδομένου ότι αν αντιδρούσε φανερά ψύχραιμα δεν θα είχε μετά την ευχέρεια της υπεκφυγής στην απολογία της. Διότι σε κάθε περίπτωση ήθελε πάρα πολύ ψυχραιμία για να ζυγιάσει την κατάσταση, να αποφασίσει τι θα κάνει και να το κάνει.
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2024
  12. tithon

    tithon Contributor

    @gaby_m
    η δοε "συνετά" και κερδοφόρα πράττει επιδιώκουσα την άκριτη ταύτιση, όπως σε κάθε θέαμα. θα την ξεπλύνει ο δροσερός σηκουάνας, εξ άλλου.