Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Από όσα έχω καταλάβει μέχρι τώρα.. [ Live = Let Live ]
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Κατ' αρχήν, στο προηγούμενο διαφωτιστικό είχατε βάλει ένα λινκ σε ιστοσελίδα. Τί πιστεύετε ότι σημαίνει στα ελληνικά "συνημμένα σε ιστοσελίδα"; Πήγα πάλι στην ιστοσελίδα (διαφημιστική σελίδα της ΙΒΑ σε .biz), κοίταξα πάνω-κάτω και πλαγίως, "συνημμένα" δεν βρήκα.

    Αφήστε που αυτό που βάλατε τώρα έχει ημερομηνία 5 Αυγούστου, και η σελίδα που με είχατε στείλει είχε (και έχει ακόμη) ημερομηνία 4 Αυγούστου. Δεν θα μπορούσαν δηλαδή αυτά να είναι "συνημμένα", εκτός αν μπορεί η ΙΒΑ να καμπυλώνει και το χωρόχρονο.

    Εν πάση περιπτώσει, η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως είστε κανά δυό εδώ που στηρίζεστε μόνο σε "γεγονότα και πραγματικότητα" και ακόμη περισσότερο έχετε βαθιά αίσθηση του σημαντικού και του κρίσιμου.

    Επί της ουσίας του ποστ σας:

    Λέει λοιπόν η ΙΒΑ ότι η αιμοληψία έγινε στις 17/3 του 2023 ? - ε, τότε εντάξει, αυτό μάλιστα, αλλάζει άρδην την όποια αντίληψη επί του θέματος. Θα κράταγα και μια πισινή γιατί η ΔΟΕ χρησιμοποίησε τη φράση "kind of overnight" για τα τεστ και όπως θα δείτε παρακάτω διαλέγει τις λέξεις της προσεκτικά.

    Αλλά αναγνωρίζω ότι εσείς εντοπίσατε πραγματικά το κρίσιμο λάθος, δώσατε το κομμάτι του παζλ που λείπει απ΄όσες και όσους έχουμε μπερδευτεί και αντιμετωπίζουμε την Ιmane σαν άνθρωπο:

    ΑΝ όντως η αιμοληψία έγινε στις 17/3 τότε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ η φράση "καυλώνει να σπάει τα μούτρα μιας γυναίκας ξεσπώντας τα απωθημένα όλου του κόσμου επάνω της " για την Imane κι ακόμη περισσότερο η βεβαιότητα πως ολοφάνερα έχει κρυφούς όρχεις!!!

    Αν η αιμοληψία έγινε στις 17/3 τότε δεν πρόκειται για χολή όπως φάνηκε στην αρχή, μπορούν αυτά να θεωρούνται πλέον "γεγονότο" και "πραγματικότητα".

    Πάλι καλά, σε κάθε βήμα της η ΙΒΑ ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, δίνοντας στη φράση "μόνοι τους τα μολογάνε, δίχως καν να τους βαράνε" ένα νέο βάθος.

    Χάρη και στα νέα λινκ που βάλατε διαφωτιζόμαστε με τη δημόσια παρουσίαση φωτογραφίας εγγράφου που λέει φαρδιά πλατιά CONFIDENTIAL - NOT FOR PUBLICATION (φαίνεται κι ένα δάχτυλο!) ότι η Imane ακυρώθηκε στις 24/3 με βάση το άρθρο 4.2.1 του κανονισμού της ΙΒΑ που λέει επί λέξη

    4.2.1 ΙΒΑ has the right to make a final decision regarding a Boxer's eligibility.

    (αυτό ίσχυε τη μέρα που ακυρώθηκε η Imane, όπως μας διαφώτισε το προηγούμενο λινκ που βάλατε - δυό μήνες αργότερα άλλαξε το άρθρο 4, όχι πάλι καμπύλωση του χωρόχρονου η ΙΒΑ, έτσι; )

    Τίποτα για eligibility criteria!

    Ή μάλλον είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκαν τρία κριτήρια για την ακύρωσή τους: 1) "Γιατί έτσι" 2) "Ετσι γουστάρω" 3) "Επειδή μπορώ"

    Κι όπως σας έγραψα ήδη, το μόνο ιατρικό κριτήριο που αναφέρεται παρακάτω σε άλλες παραγράφους, όχι στην 4.2.1 στον κανονισμό είναι η επιληψία, και υπάρχουν και διάφορα περί εθνικότητας τα οποία οι καθυστερημένοι τα κοιτάνε ακόμη από το διαβατήριο και δεν λένε φερ' ειπείν κάνε ένα DNA test κι αν βγεις 60% Μαροκινή, ουστ από δω.

    Αυτό το άρθρο, το 4.2.1 με το οποίο τις ακυρωσαν είναι κάτι αντίστοιχο με το λεγόμενο "Διευθυντικό Δικαίωμα" απόλυσης στα εργατικά της χώρας μας, που οι τρέχοντες επανέφεραν τρέχοντας μόλις κάτσανε στο θώκο, δηλαδή το δικαίωμα ενός Διευθυντή επιχείρησης να μπει ένα πρωί και να πει "Δε μ' αρέσει σήμερα η φάτσα σου, πέρνα να εξοφληθείς από το λογιστήριο και να πάρεις σε 24 ώρες και την αποζημίωσή σου, απολύεσαι!" Δεν απαιτεί καμμία αιτιολόγηση ή παραπομπή σε κριτήρια. Εν παρόδω, τέτοια δικαιώματα ΔΕΝ είναι εν τοις πράγμασι μαχητά σε κανένα δικαστήριο.

    Και δικαίωμά της της ΙΒΑ, ό,τι κανόνες θέλει βάζει, αλλά όχι και να έρχεται και να μας σκοτίζει με 7 ανακοινώσεις τη βδομάδα για eligibility criteria! Αυτά ΔΕΝ είναι "πραγματικότητα" και απορώ κι εγώ πως σας ξέφυγε τέτοιο "γεγονότο"...

    Εξάλλου, απ΄το 2022 μας λέει ότι είχε "καμπανάκι" (άρα και χρόνο) να προετοιμάσει κριτήρια κι αν ποτέ της χρειαστούν να τα χρησιμοποιήσει. Αλλά μπα...

    Τουλάχιστον λοιπόν έχω δίκιο για τις 3 μέρες, η Imane ξετίναξε την Αμίνεβα με 4-1 στον αγώνα που ξεκίνησε στις δέκα και τέταρτο στις 21/3 οπότε στις 24/3 -σε 3 μέρες- έφυγε. (είδατε ίσως ότι δεν έβαλα έναρξη στις 10:16 που είναι η "πραγματικότητα", για να μην σας στερήσω την χαρά να βρείτε κι άλλο κρίσιμο και σημαντικό λάθος!)

    Αραγε, είναι το παραπάνω ματς "γεγονότο", αφού η ΙΒΑ ακύρωσε τον αγώνα "ως μη γενόμενο" και η Αμίνεβα εξήλθε αήτητη; Δεν ξέρω, θα σας γελάσω, και δεν το θέλω... Σεις μοιάζετε να ξέρετε από αυτά.

    Η ανακοίνωση της ΙΒΑ είναι από μόνη της ένα μαρτυριάρικο μεγαλείο, γιατί έχει λινκ στο γράμμα που έστειλε αυτή στη ΔΟΕ και στην απάντηση που πήρε.

    Λέει η ΙΒΑ στο γράμμα (συνοπτικά): Σου γράφω για να κανονίσουμε να αναλάβω εγώ την διοργάνωση των προκριματικών και των κανονικών Ολυμπιακών στο Παρίσι (σ.σ. η ΔΟΕ τους έχει διώξει από συνεργάτες από το 2018). Πήγα και στον Καπράλο (Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή) και του τα 'πα ότι θα σας ξεφτιλίσω αν δεν μου δώσετε τους αγώνες, έχε υπόψη σου ότι αυτή την Αλγερινή τη Khelif την έχουμε μετρήσει και έχει ΧΥ αλλά εγώ θα σε σώσω γιατί έχουμε και έτοιμους κανόνες που έχουμε βγάλει (σ.σ. εκ των υστέρων) και μπορώ να στους δώσω να τους εφαρμόσεις και να την ξεφορτωθείς. Δες και τις εξετάσεις της που σου επισυνάπτω και κανόνισε να τα πούμε τώρα κοντά, στο Ευρωπαϊκό.

    Απαντάει η ΔΟΕ (συνοπτικά): Οι αγώνες και τα προκριματικά θα οργανωθούν από μας, όπως έγινε και στο Τόκιο, σύμφωνα με τις αποφάσεις τάδε, τάδε και τάδε και θα γίνουν με τα κριτήρια που έχουν ήδη ανακοινωθεί στις τάδε του μηνός τάδε, και τα οποία είναι ίδια με τα κριτήρια που είχαμε στους αγώνες του Ρίο και του Τόκιο. Για την αθλήτρια που μου λες (σσ. no name!) στείλε μου την έγκριση που σου υπόγραψε λόγω GDPR για να μπορείς να διακινείς εσύ νομίμως ηλεκτρονικά τις ιατρικές της εξετάσεις (σ.σ. ώστε να μπορώ να τις ανοίξω, πόσο μάλλον να τις αξιολογήσω προς χρήση).

    Γι αυτό έγραψα, πού πας να τα κάνεις αυτά βρε πρόεδρε της ΙΒΑ; Οταν εσύ με το σουγιά άνοιγες κοτέτσια για να κλέψεις καμμιά κότα και σε τσιμπάγαν τα κοκόρια, οι άλλοι ήταν τεχνικοί σύμβουλοι του Αρσέν Λουπέν...

    Ασχέτως αν η ΔΟΕ έχει δικά της κριτήρια και της είναι αδιάφορα τα ΧΥ, είναι άραγε "γεγονότο" ή όχι ότι η ΔΟΕ έλαβε επίσημα γνώση των ιατρικών εξετάσεων της Imane; Δεν ξέρω, θα σας γελάσω, και δεν το θέλω... Σεις μοιάζετε να ξέρετε από αυτά.

    Στο μεταξύ, για να μείνουμε λίγο ακόμη στα "facts" η επίσημη ανακοίνωση που βάλατε από την IBA έχει τον κομψό αλλά παραπειστικό τίτλο:

    IBA clarifies the facts: the letter to the IOC regarding two ineligible boxers was sent and acknowledged

    Και σας ερωτώ, στο γράμμα προς τη ΔΟΕ στο οποίο έχει λινκ, αναφέρονται όντως τεστ σε δύο αθλήτριες, αλλά ΠΟΙΑ είναι η δεύτερη; ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει το όνομα της άλλης αθλήτριας στο γράμμα! Κουβέντα για την Lin! Γι αυτό και η ΔΟΕ στην απάντηση γράφει "η αθλήτρια". Τί περίμεναν από την ΔΟΕ; Να βγάλει μια ανακοίνωση "Ακυρώνω την Khelif και μιαν άλλη";

    Είπαμε: "μόνοι τους τα μολογάνε, δίχως καν να τους βαράνε"

    Μάλλον περίμεναν να δουλέψει ο εκβιασμός, αλλά πραγματικά, είναι γεγονός ότι ούτε ο Γκάι Ρίτσι που ειδικεύεται πλέον σε ξεκαρδιστικές ταινίες με λούμπεν μικροαπατεώνες που προσπαθούν να μπουν στα μεγάλα κόλπα δεν θα μπορούσε να επινοήσει τέτοια "γεγονότα" και "πραγματικότητες"...

    Γιατί πια τόση λύσσα για την Khelif, γιατί τόσος βόθρος στο Ιντερνετ, βόθρος που ξεχείλισε μέχρι αυτό το φόρουμ;

    Για πολλούς λόγους, (κυριότερος το ότι αυτήν σας "είπαν" να βρίσετε, αν σας λέγαν την άλλη, την άλλη θα βρίζατε, σαν καλές μαριονέτες μίσους), αλλά ο πρωτίστως προβαλλόμενος είναι η αποχώρηση με κλάματα της Carini σε 46'' στον πρώτο κιόλας αγώνα της στους Ολυμπιακούς όπου έπεσε επάνω στην Khelif. Εδώ δεν μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί υπάρχει και η τύχη της κλήρωσης. Και πραγματικά η γκαντεμιά αυτής της Carini δεν λέγεται!

    Τα ξέρετε εσείς τα γεγονότα και τις πραγματικότητες: το 2022 στο Παγκόσμιο της ΙΒΑ στην Κωνσταντινούπολη, πάλι στον πρώτο της αγώνα, η Carini βρέθηκε απέναντι στην Τουρκάλα Σουρμενελί και αποχώρησε με κλάματα - εκεί τουλάχιστον έπεσε μόνη της. Αυτά όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του προέδρου της διοργανώτριας ΙΒΑ. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν πήρε και τότε τα 100 χιλιάρικα ή εκεί το άντεξε να την βλέπει να κλαίει. Ισως το έχετε δει κάπου εσείς ως "γεγονότο", λέω μιας που δείχνετε να είστε συνδρομητής στα "Νέα της ΙΒΑ" και τα βλέπετε νωρίτερα, μήπως έχετε πρόσβαση και στο αρχείο τίποτα παλαιών ανακοινώσεων; Της έδωσε και τότε 100 χιλιάρικα;

    Απ΄την άλλη, πρέπει να πούμε ότι μπορεί η Carini να είναι γκαντέμω για τον εαυτό της, αλλά φέρνει γούρι στις αντιπάλους: και η Σουρμενελί και η Khelif μπροστά στις οποίες εγκατελειψε κλαίγοντας στον πρώτο γύρο κατέκτησαν το αντίστοιχο χρυσό! Βάζει ιδέες...

    Ή όπως λεν κι αυτοί που ξέρουν από γεγονότα και πραγματικότητες:


    Και πάμε στο τέλος στο highlight του μήνα σε standup comedy: η press conference της ΙΒΑ!

    Τι ήταν πάλι αυτό; Τί αριστούργημα, τί μεγαλείο, τί "ο Αλμοδοβάρ συναντά τους Μόντι Πάιθονς" ήταν αυτό!

    Χίλια ευχαριστώ που μας την επισημάνατε, διέλυσε όλες τις αμφιβολίες και βγάζει και πολύ αυθόρμητο γέλιο...

    Εισαγωγή με εκτενές "Κορίτσια, μας βιάζουνε!" για την τελετή έναρξης, κλάμα και οδυρμός, και να σου απανωτά να παρουσιάζονται το ένα "γεγονότο" πίσω απ΄τα άλλο:

    - Ο πρόεδρος της ΔΟΕ είναι "σοδομίτης" (σ.σ. γιατί τον γλείφει να πάρει τους αγώνες; δεν φοβάται μην κολλήσει; )

    - Η τελετή έναρξης πρόσβαλε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους (σ.σ. φίλους του Ντα Βίντσι; )

    - Καταπατώνται οι παραδοσιακές αξίες του Δυτικού πολιτισμού (σ.σ. λέει ένας 40άρης Ρώσος)

    Πάντα με το γνωστό και εξαίρετο κριτήριο σημαντικού και κρίσιμου για τη συζήτηση....

    Και μετά, φουλ πρόγραμμα "γεγονότου" και πραγματικότητας:

    Να λέει ο ένας "We're not able to disclose the results of any tests, but you can read between the lines about where that sits" - τί μου θύμισε...

    (μα καλά, φωτοτυπημένα σας τα μοιράζουνε; )

    Να λέει ο άλλος "The tests show they were men. We don't verify what they have between their legs. We don't know if they were born like that, or if some changes were made"

    Να λέει ο τρίτος "They have high levels of testosterone, like a man", ενώ στα Νέα της ΙΒΑ (θα το είδατε) έγραφαν στις 31 Ιουλίου "did not undergo a testosterone examination but were subject to a separate and recognized test, whereby the specifics remain confidential."

    Μα πόσο confidential πια κι εσείς; Μιλήστε ελεύθερα, πείτε τα όλα, μεταξύ μας είμαστε....

    κλπ. κλπ.

    Για την οικονομία της συζήτησης, ίσως μια εικόνα (με πολλές εικόνες) δίνει τον ακριβή τόνο.

    Ευλόγησον τον μισογυνισμό υμών! Ευλόγησον τη σκατοψυχία υμών! Ευλόγησον την μισανθρωπία υμών!

    Ευλόγησον!




    Επί της ουσίας του θέματος:

    Όπως δείχνει και το τρέχον δεκαήμερο των Κρυστάλλων στη Βρετανία, ο ακροδεξιός εσμός ΔΕΝ χρειάζεται κανένα "γεγονότο" και καμμία πραγματικότητα για να τριγκαριστεί. Χάρη στους ακροκεντρώους που άρχισαν να χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια μαζι με την κουτάλα, και τους έφεραν στο προσκήνιο μπας και χρειαστούν τη "χρυσή" εφεδρεία ξανά μετά από 100 χρόνια, ο ακροδεξιός εσμός τριγκάρεται πανεύκολα με οτιδήποτε έχει να κάνει με το Διαφορετικό που μας απειλεί (?!?). Κι αν δεν υπάρχει "γεγονότο", το επινοεί και αυνανιστικά ξερνάει το μίσος του: τι, δεν είναι πρόσφυγας από βάρκα που περιμένει άσυλο; θα μπορούσε να είναι! δεν είναι μουσουλμάνος; θα μπορούσε να είναι! μα γεννήθηκε εδώ με καταγωγή από την κοινοπολιτεία; αφού είναι μαύρος, τί συζητάμε;!

    Κάντε το λίγο εικόνα: ένας λευκός ΒΡΕΤΑΝΟΣ, ένας αναντάμ-παπαντάμ ΒΡΕΤΑΝΟΣ, ανοίγει το στόμα του και βγαίνουν από μέσα οι λέξεις: "Ερχονται οι μαύροι ακάλεστα στη χώρα μας από το πουθενά και σφάζουν τα παιδιά μας"....

    Ετσι, γενικά... "οι μαύροι"... "ακάλεστα και απ' το πουθενά"... "και σφάζουν τα παιδιά μας"...

    Το λέει αυτό λευκός ΒΡΕΤΑΝΟΣ και δεν ντρέπεται η ντροπή...

    Και στα ΜΚΔ λοιπόν θα έχουμε στάνταρ ραντεβού όταν ξερνάει το μίσος του ο εσμός, κι ακόμη περισσότερο στους δρόμους.

    Μέχρι να ξαναγυρίσουν πίσω στις τρύπες τους, να κλωσήσουν κι άλλο τα αυγά τους. Φιδάκια...
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2024
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όποιος δεν έχει δει από κοντά δασική πυρκαγιά δεν μπορεί να αντιληφθεί για τι μεγέθους λαίλαπα μιλάμε.

    Ήταν καλοκαίρι του 1993 και ένας φίλος εδώ έκανε πάρτι. Είχα βγει στο μπαλκόνι και μου μύρισε φωτιά... θα σας φανεί αστείο αλλά δε φαντάζεστε πόσο έχουμε εκπαιδεύσει την όσφρησή μας όσοι μένουμε δίπλα σε δάσος... Μου μυρίζει φωτιά λοιπόν, και παίρνω τον κολλητό μου και μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και βγαίνουμε έξω προσπαθώντας να καταλάβουμε που έχει φωτιά διά της οσφρήσεως, λες και ήμασταν κυνηγόσκυλα να πούμε.

    Με τα πολλά τη βρίσκουμε, είναι στο κτήμα του Καρρά. Κάτι είχαν κάψει το μεσημέρι και δεν είχαν φροντίσει να βεβαιωθούν ότι η φωτιά είχε σβήσει καλά. Είμαστε τυχεροί, μόλις έχει πιάσει σε χαμηλούς θάμνους και είναι ακόμα μακρυά από δέντρα. Καλούμε με τη μία την πυροσβεστική και τρέχουμε και ξυπνάμε γείτονες, να πάμε ό,τι μέσα έχουμε να προσπαθήσουμε να την περιορίσουμε πριν πάει στα πεύκα. Το πυροσβεστικό όχημα έρχεται μέσα σε δέκα λεπτά. Καταφέρνουμε να την περιορίσουμε και να την περιχαρακώσουμε σε μια μικρή έκταση 30-40 τετραγωνικών όπου καίει θάμνους και χαμηλή βλάστηση.

    Ένα πυροσβεστικό όχημα με πέντε πυροσβέστες και 15 νοματαίοι, σε μια νύχτα με άπνοια, έχοντας περιορίσει τη φωτιά σε μια έκταση 40 τετραγωνικών μέτρων, και μας πήρε 6-7 ώρες να τη σβήσουμε, από λίγο μετά τις 01:00 τη νύχτα μέχρι τις 08:00 το πρωί.

    Ξαναλέω, άπνοια, περιχαρακωμένη φωτιά σε χαμηλή βλάστηση, ένα πυροσβεστικό, 5 πυροσβέστες και δεκαπέντε άτομα, μας πήρε 7 ώρες να σβήσουμε μια φωτιά σε θάμνους.

    Για τις δασικές πυρκαγιές υπάρχει μόνο ένας τρόπος αντιμετώπισης: Πρόληψη. Αντιπυρικές ζώνες που συντηρούνται και συνεχείς περιπολίες, με στόχο να μπορείς να την αντιμετωπίσεις στην αρχή της. Αν ξεφύγει, φωτιά σε δάσος μετά από παρατεταμένη ξηρασία και άνεμο έστω και πέντε μποφόρ, δεν αντιμετωπίζεται από όλα τα πυροσβεστικά του κόσμου, είναι λαίλαπα σε ασύλληπτο βαθμό.

    Το 2021 η φωτιά πέρασε από τη δροσοπηγή προς το πευκόφυτο και από τη μαλακάσα προς τον κάλαμο διασχίζοντας την εθνική σε δύο σημεία, δύο σημεία στο οποίο η εθνική είναι τρεις λωρίδες από τη μία κατεύθυνση και τρεις από το άλλο με διαχωριστικό πλάτους ενός μέτρου στη μέση, μιλάμε για μια απόσταση πάνω από 50-60 μέτρα...

    Πρόληψη γιατί αν μια δασική πυρκαγιά ξεφύγει... σταματάει μόνο αν ρίξει βροχή ή τη γυρίσει ο αέρας στα καμμένα ή κάψει ό,τι έχει να κάψει.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2024
  4. Alucard

    Alucard Regular Member

    Δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να σας το κάνω ταληράκια. Όπως φαίνεται, μάλλον σας είχα αξιολογήσει λάθος. Επειδή θα μου πάρει κάποιο χρόνο για να απαντήσω σε όλο αυτό το σεντόνι και για να έχετε κάτι να διαβάσετε μέχρι τότε, θα σας αφήσω ένα link που πιστεύω θα βρείτε ενδιαφέρον.
    Περιέχει αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Georges Cazorla (μέλους του προπονητικού team της Imane Khelif) στο Le Point σχετικά με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε η δική της ομάδα, καθώς και αποσπάσματα από τη συνέντευξη στο Radio Marca του ισπανού
    προπονητή Rafael Lozano που η ομάδα του προπονήθηκε στη Μαδρίτη μαζί με την Khelif σχετικά με το λόγο που τον ανάγκασε να τη βάζει να κάνει sparring με τον Jose Quiles και όχι με άλλη γυναίκα της ομάδας του:
    https://reduxx.info/khelifs-coach-c...sidered-too-dangerous-to-train-against-women/
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Για την φωτιά στην Αθήνα

    Έκτακτο κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό κέντρο ΒΟΞ (Αραχώβης και Θεμιστοκλέους πλ.Εξαρχείων).

    Σήμερα Δευτέρα 17.00 με 23.00

    Τρίτη 11.00 με 19.00

    - Νερά
    - Ισοτονικά
    - Φυσιολογικοί οροί σε αμπούλες ή μεγάλες συσκευασίες
    - Χυμοί
    - Σνακ (Μπάρες δημητριακών, μπισκότα, κρουασάν)
    - Γάζες, επίδεσμοι
    - Γάντια μιας χρήσης
    - Μεγάλες σακούλες σκουπιδιών
    - Γυαλιά εργασίας για πυροσβέστες
    - Pulvo, Nebacitin spray πούδρα
    - Flogo και Japlast plus για εγκαύματα
    - Betadine, Hibitane, παυσίπονα
    - Οφθαλμικές σταγόνες με υαλουρονικό
    - Μάσκες FFP2/FFP3
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Υπάρχει το status των sub. An εσεις λοιπον δηλώνετε sub και είστε, τότε εκρποσωπείται το status των sub στο forum.
    Το άν πραγματικά είστε δεν μπορέι να το επιβεβαιώσει κανείς που δεν σας γνωρίζει. Και σαφως δεν είναι απαραίτητο στο πλαίσιο του αρχικού ερωτήματος   (βλ. «Υπάρχουν άνθρωποι εδώ πού πραγματκιά εκπροσωπούν το στατους που δηλώνουν? Η απλώς πιστεύουν πως το κανουν???» )
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους προχωρά το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής και καλεί τον λαό της περιοχής να συνδράμει στην άμεση πρωτοβουλία του. Συγκεκριμένα, συλλέγει: Νερά, Γάζες, φυσιολογικούς όρους, κολλύρια για τα μάτια, Μπεταντίν, Πούλβο, αλοιφές εγκαυμάτων.

    Η συλλογή θα γίνεται πρωινές ώρες 9πμ έως 2μμ στα γραφεία του ΕΚ Λαυρίου-Αν Αττικής στο Λαύριο, τις υπόλοιπες ώρες κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 22920 25328 και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Έκτακτο κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης στον χώρο του Μετώπου Λαϊκού Αγώνα "Ηλέκτρα Αποστόλου" - τομέας κέντρου (Ιωάννη Σούτσου και Κάλβου - Γκύζη)

    Σήμερα Δευτέρα 18:00 με 21:00

    Τρίτη 19:00 με 21:00

    - Νερά
    - Ισοτονικά
    - Φυσιολογικοί οροί σε αμπούλες ή μεγάλες συσκευασίες
    - Χυμοί
    - Σνακ (Μπάρες δημητριακών, μπισκότα, κρουασάν)
    - Γάζες, επίδεσμοι
    - Γάντια μιας χρήσης
    - Μεγάλες σακούλες σκουπιδιών
    - Γυαλιά εργασίας για πυροσβέστες
    - Pulvo, Nebacitin spray πούδρα
    - Bepanthol για εγκαύματα
    - Betadine, Hibitane, παυσίπονα
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Η χρυσή ολυμπιονίκης στην πυγμαχία Imanan Khalif όπως αναφέρει ο δικηγόρος της «έκανε καταγγελία για πράξεις επιδεινούμενης κυβερνοπαρενόχλησης, στην εισαγγελία του Παρισιού στον τομέα καταπολέμησης του διαδικτυακού μίσους.»

    Δηλαδή καταγγέλλει όσες/όσους μιλήσαν με μίσος εναντίον της όπως:

    Με την Khalif και με κάθε γυναίκα που είναι στόχος της ρητορικής μίσους...καμουφλάρισμένης με την μάσκα της "άποψης"...
     
    Last edited: 15 Αυγούστου 2024
  10. Alucard

    Alucard Regular Member

    Σας είχα παραπέμψει στο άρθρο του Alan Abrahamson για να διαπιστώσετε ότι σε αντίθεση με ό,τι πιστεύατε η IBA είχε ήδη αρχίσει να διαρρέει πληροφορίες σχετικές με τα αποτελέσματα των ελέγχων. Με τον όρο "συνημμένα" εννοώ τα pdf αρχεία που υπάρχουν στο άρθρο από τα πρακτικά, τους κανονισμούς κτλ. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσα να σας παραπέμπω σε στοιχεία που έγιναν γνωστά την επόμενη ημέρα. Αν εννοούσα εκείνα, θα είχα κλείσει το σχόλιό μου στο post #50153 με άνω και κάτω τελεία.

    Διαβάσατε το άρθρο και οι σχολιασμός σας υποτίθεται ότι αφορούσε σε αυτό:
    Είδατε στο άρθρο να λέει ότι ο έλεγχος στην Κωνσταντινούπολη έγινε μετά τους αγώνες ή ότι στο Ν.Δελχί η Kehlif ελέγχθηκε μετά τον πρώτο νικηφόρο αγώνα της; Για ποιο λόγο γράψατε αυτές τις ανακρίβειες;

    Σας το επισημαίνω και σας λέω να ξανακοιτάξετε με περισσότερη προσοχή και μου απαντάτε ότι δεν έχει σημασία ποια μέρα έγινε ο έλεγχος γιατί εσείς... αντιμετωπίζετε την Imane ως άνθρωπο και άλλα τέτοια "όμορφα".

    Η ημερομηνία 17/3 δεν ισχύει επειδή το λέει η IBA αλλά επειδή η ίδια η Khelif με την υπογραφή της στο "CONFIDENTIAL" έγγραφο την αναγνωρίζει ως ημέρα που διεξήχθη ο έλεγχος. Η ΔΟΕ μπορεί να λέει "kind of overnight" αλλά δεν παρουσιάζει κάποια απόδειξη για αυτό. Μπορεί η IBA να έχει τα θέματά της και ο επικεφαλής της να είναι τέρμα γραφικός ωστόσο είναι η μόνη που παρουσιάζει αποδείξεις. Έχουμε δει ονόματα εργαστηρίων, ημερομηνίες, έγγραφα με υπογραφές των εμπλεκόμενων, επιστολές κτλ. Από τη ΔΟΕ έχουμε δει κάποια απόδειξη;

    Ναι, ο αποκλεισμός έγινε τρεις μέρες μετά τη νίκη της επί της Amineva. Και αυτό υποτίθεται ότι αποδεικνύει κάτι; 17/3 έγινε ο έλεγχος, 21/3 ο αγώνας Khelif/Amineva, η Khelif συνέχισε να αγωνίζεται νικηφόρα 22/3 και 23/3 και στις 24/3 που ήρθαν τα αποτελέσματα αποκλείστηκε. Βλέπετε κάτι περίεργο σε όλο αυτό; Και στην Κωνσταντινούπολη μια εβδομάδα μετά τον έλεγχο βγήκαν τα αποτελέσματα. Η Lin Yu-Ting άραγε γιατί αποκλείστηκε; Δεν αγωνίστηκε με καμία ρωσίδα ούτε το 2022 ούτε το 2023. Ούτε βέβαια και η Khelif είχε αγωνιστεί με κάποια ρωσίδα το 2022. Γιατί ελέγχθηκαν τότε και οι δυο τους στην Κωνσταντινούπολη; Εξηγήστε μου λίγο το σκεπτικό σας για το πως εμπλέκεται η Amineva.

    Στην επιστολή της IBA προς την ΔΟΕ δεν γίνεται αναφορά σε δύο αθλήτριες. Ο λόγος που γίνεται αναφορά στην Khelif είναι γιατί η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αλγερίας είχε ανακοινώσει ότι σκόπευε να πάρει μέρος στους προκριματικούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - το οποίο αναφέρεται στην επιστολή αλλά μάλλον σας διέφυγε. Η χρονική περίοδος που στέλνεται η επιστολή είναι περίπου δύο και κάτι μήνες μετά τους αποκλεισμούς. Η Lin είχε αποκλειστεί και η προθεσμία για την δυνατότητα ένστασης στο CAS είχε παρέλθει, πράγμα που σήμαινε ότι αποδεχόταν ως νόμιμο τον αποκλεισμό της και δεν φαινόταν εκείνη τη στιγμή να υπήρχε κάποια δική της πρόθεση να συνεχίσει να αγωνίζεται. Αντιθέτως, η Khelif δεν είχε αποσύρει ακόμα την ένστασή της από το CAS και υπήρχε και η ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αλγερίας. Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, να υπάρχει αναφορά μόνο στην Khelif. Φυσικά μετά την απάντηση της ΔΟΕ δεν είχε πλέον καμία σημασία.

    Όπως δεν έχει σημασία και όλο αυτό που συζητάμε. Και δεν έχει σημασία, γιατί τόσο η Imane Khelif όσο και η Lin Yu-Ting με τη στάση τους μετά τον αποκλεισμό τους από την IBA απέδειξαν την ενοχή τους. Αν δεν είχαν κάτι να κρύψουν θα είχαν διεκδικήσει την δικαίωσή τους στο CAS. Αλήθεια, εσείς για ποιο λόγο πιστεύετε ότι δεν το έκαναν;
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μόλις έμαθα ότι έχω το πιο τοξικό red flag ανδρικό όνομα! Φοβού!
     
  12. skia

    skia Contributor

    Κουράγιο κι υπομονή θα ευχηθώ.