Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Μη επισκευάσιμος Contributor

Εγώ υπήρχαν περίοδοι, που τον κρατούσα ανεβασμένο έστω και με το ζόρι. Σήμερα πια κλάταρα, έσπασε ο διακόπτης και κατέβηκε μια και καλή.

Το 45 χρόνια επιτυχίες μου θύμισε Πανούση χαχα

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

The void within.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Υιοθέτησε μία ή περισσότερες γάτες. 50 χρόνια κυνόφιλος εγώ, αντιπάθεια στις γάτες η σύζυγος, ήρθαν τέσσερα τριχωτά καθάρματα και μας έφεραν τον κόσμο τούμπα. Θαυματουργά, ντε λόγο!

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

@Arioch @Tenebra_Silente ... Αν μου επιτρέπετε κύριοι, και όχι ελαφρά τη καρδία αλλά μετά λόγου γνώσεως και στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου: Κάθε διακόπτης που κατεβαίνει, ξανανεβαίνει. Μπορεί να πάρει καιρό, ακόμα και παρά πολύ. Αλλά ξανανεβαινει. Και τα πλάσματα που αγαπάμε είναι η δύναμη εκείνη, κινητήριος και ακατανίκητη που σπρώχνουν το διακόπτη πάλι επάνω.
    Ξεκούραση, περισυλλογή και εσωστρέφεια για όσο χρειαστεί, δεν πειράζει.
    Αλλά ξανανεβαινει.
    Ευχές για μια χρονιά δύναμης, ευαισθησίας και ανθεκτικότητας!

5. Tenebra_Silente

Αγαπητή @margarita_nikolayevna το πρόβλημα είναι, ότι όταν ένας από τους λόγους που ο διακόπτης σπάει, είναι ένα από κεινα τα πλάσματα που αγαπάς. Σπάει μέσα σου και χάνεται κάτι τόσο σημαντικό, που ο διακόπτης μένει λειψός, για να ξανασηκωθεί.

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ απόλυτα, κυρίως με την εσωστρέφεια και την περισυλλογή.  

6. rea..

rea.. Contributor

Η πιο απλή λιτή και σύντομη αντίδραση που ξέρω είναι η απευθείας κ άμεση.
    Να κατεβάσουμε προγραμματισμούς και ντάτα απαξίωσης μου κάνει σαν πιο κόπος.  

7. Tenebra_Silente

Να είσαι καλά, αλλά δεν θέλω να βλέπω ούτε φωτογραφία κατοικίδιου. 50 χρονών κι εγώ . Έδωσα, φτάνει. Σαν κατοικίδιο μου φτάνω εγώ και το mouse του υπολογιστή μου χαχα.

8. rea..

rea.. Contributor

Τσαμπουκαλεμένο (μας) μπήκε το 25..   

9. Tenebra_Silente

Χαχα, μια ημερομηνία που άλλαξε είναι. Τίποτε άλλο. Εγώ δεν περίμενα κάτι καλύτερο  

10. rea..

rea.. Contributor

χαχα Αδικείτε το εθυμοτυπικό.. υπάρχει μια "μοναδικότητα" κ "πρωτοτυπία" στο καμένο ρελέ για ποδαρικό.
    Απλα αρνούμαι να μου το στερήσει αυτό η κοινή λογική.

11. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

12. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor