Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αληθινά ισόβια τους χρειάζεονται. Να μπουν μέσα και να ξαναβγούν με το έπιπλο, όχι θανατική ποινή. Ειλικρινά μου έρχεται να ξεράσω, όταν επικαλούνται για όλους τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονός ότι κάποιοι έχουν ανθρώπινο παρουσιαστικό, δεν τους ξεχωρίζει από τα κτήνη - όχι τα ζώα, μην παρεξηγηθώ -. Και κτήνη σαν και δαύτα, δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα.

Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2025 at 18:32
  2. stratos83

stratos83 Regular Member

Να τους βάλουν ενα περπάτημα στο λιμάνι αφού θα τους φερουν που θα τους φέρουν, . από άγιο Σπυρίδωνα μεχρι άγιο Νικόλαο, απόσταση μεγάλη δεν είναι, ν έχουν και αστυνομική συνοδεία βεβαίως βεβαίως... να νοιωσουν λιγο, το ζευγαράκι, πως είναι να νοιώθεις ευάλωτος.

3. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει σωστά για αυτό θα σε ρωτήσω. Αυτό που λες είναι ότι αν ήσουν σε κάποια σχέση και η κοπέλα έμενε έγκυος κατά λάθος, αν αποφάσιζε να κάνει έκτρωση εσύ θα αποχωρούσες για αυτό τον λόγο από την σχέση;

4. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

Συμφωνώ απόλυτα.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ναι. Θα έμενα δίπλα της και θα τη στήριζα μέχρι την έκτρωση, αλλά μέσα μου μάλλον θα πέθαινε κάθε συναίσθημα για εκείνη, και επειδή το να μου γεννηθεί εξ αρχής δε μου είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αυτό θα σήμαινε το τέλος.

Βέβαια, όλα αυτά στη θεωρία—δεν το έχω βιώσει στην πράξη.

6. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Τα έχω δει όλα εδώ και μέρες με αυτή την υπόθεση. Απίστευτα επώδυνη.

Την προηγούμενη φορά με το ζευγάρι των αστυνομικών είχα μείνει στο ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, τώρα ξεκίνησα να το κοιτάζω πιο συστηματικά τι μπορεί να γίνεται από μη εντεταλμένα και μη όργανα της πολιτείας και με ποιους τρόπους. Κάθε πράγμα που γίνεται έχει άλλωστε περάσει από την αρχική φάση του "δεν μπορεί να γίνει", οπότε το κοιτάζω. Δεν θα ολοκληρωθεί αύριο αλλά θα γίνει.

Προς το παρόν είμαι χάλια, όπως και εσύ. Και συμφωνώ απόλυτα για τη θανατική ποινή και τον συγκρατημό, τη διαχείριση του θυμού. Τι να πεθάνουν οι δολοφόνοι του, πεθαμένοι άνθρωποι είναι έτσι και αλλιώς που πριν τα κάνουν τους τα είχαν κάνει.

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Είναι από αυτές τις φορές που το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι "δεν έχω στόμα και θέλω να ουρλιάξω"

Πόσο πιο εύκολο θα ήταν το γαμημένο να μπορούσαν να είναι όλα άσπρο-μαύρο, αλλά δεν είναι γαμώτο. Δεν είναι...

8. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Συμφωνώ 120%

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σε σχέση με το έγκλημα του 3χρονου. Οι δράστες δεν έχουν λόγω ύπαρξης στην κοινωνία, δεν πρόκειται να σωφρωνιστούν. Η θανατική ποινή είναι για αυτές τις περιπτώσεις. Για να επανέλθει βέβαια η θανατική ποινή, χρειάζεται επικύρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Αν όχι στο σύνολο, σίγουρα όμως στην πλειοψηφία των ...ας πούμε υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων υπάρχει η εξής αντίφαση. Απ την μία η παρόρμηση για αυτοδικία και απ την άλλη η "λογική" της ψυχραιμίας για να μην , όπως είπε ο φίλος @Arioch, καταντήσουμε αγέλη.
    Χωρίς να είμαι υπέρ της αυτοδικίας, και μάλιστα όταν αυτή γίνεται άνισα.... πολλοί έναντι ενός ή λίγων (όπως ας πούμε θα μπορούσε να γίνει μέσα στις φυλακές) Θέλω να σημειώσω ότι αν δεν υπήρχαν όλοι όσοι αμφισβήτησαν αυτό που ανά εποχές οριζόταν ως κανονικότητα/νόμιμο/ηθικό/λογικό, θα πηδούσαμε ακόμη από δέντρο σε δέντρο και θα τρώγαμε βελανίδια ...
    ΥΓ. Η φήμη ότι βίντεο της κακοποίησης του 3χρονου Άγγελου διακινούνταν στο dark web, αν είναι αληθινή, θα πρέπει αυτοί που υποτίθεται ότι προστατεύουν το σύνταγμα και τους νόμους και σε συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του εξωτερικού να ψάξουν και να βρουν όλα τα σκουπίδια που απολάμβαναν αυτό το "θέαμα" και να τιμωρηθούν αναλόγως....