Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

2. Just_Me

Just_Me Contributor

Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά σκέφτηκα και την περίπτωση του exhibitionism ως εργαλείο εξευτελισμού ή απλά να γουστάρουν να δείχνονται κι επειδή μπορούν το κάνουν και σε παγκόσμια εμβέλεια.

3. Dark_Explorer

Δεν είναι τυχαία η γύμνια της γυναίκας. Κλασική εμπορευματοποίηση.
    Πάντως, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, κοπελούδι.

4. Just_Me

Just_Me Contributor

Αν εμφανιζόταν ο West γυμνός τι σάλος θα γινόταν άραγε;

5. Dark_Explorer

Το ανδρικό γυμνό δεν είναι τόσο διαδεδομένο και φυσικά όταν γίνεται εστιάζεται στο πουλάκι που δεν είναι το μοναδικό σημείο του ανδρικού γυμνού σώματος. Δεν είναι τυχαίο που οι άνδρες διστάζουν να φορέσουν sexy στενά διάφανα ρούχα. Θα είχε ενδιαφέρον να φορούσε ο ράπερ αυτό το διάφανο φόρεμα της συντρόφου του.

6. KA.77

KA.77 Premium Member

Εγώ βλέπω απλά μια M/s παράσταση. Το αν έχει σχέση ή όχι με την πραγματικότητα τους ως ζευγάρι είναι δευτερεύον.
    Ζήλεψαν τα εισιτήρια που έκοψε το 50 shades και δουλεύουν σε αυτή τη κατεύθυνση.
    Όπως δείχνει τους βγαίνει, αφού έχουν καταφέρει τόσο κόσμο να ασχολείται μαζί τους.

Όσο για την επιλογή του ποιος θα κυκλοφορεί γυμνός, νομίζω πάλι οδηγός είναι η ταινία.
    Αν έσπαγε ταμεία κάποια ταινία με αντίστροφη M/s δομή, δεν νομίζω να είχε κανένα θέμα ο φίλος να κυκλοφορεί ολόγυμνος.

Κατά τα άλλα το όλο στήσιμο το βρίσκω τελείως κακόγουστο, μπορεί όμως να φταίει και η ηλικία...