Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

.....πάρα πολλά ,
    και έχω και ένα σωρό απορίες και ερωτηματικά ,
    που δεν θα απαντηθούν ποτέ , δυστυχώς !

this is life !

2. kerkyraiosfun

kerkyraiosfun New Member

Να μπορουσα να βρω αυτο το χωρο 6-7 χρονια πιο πριν και πριν (σμιξω) με τη γυναικα μου...να μην ειχα κανει το μεγαλο λαθος..., να ειχα εξακριβωση 100% τις ερωτικες τις επιθυμιες

3. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

.....μόλις γύρισα απ'έξω και σκεφτομαι πως πρεπει να πλύνω το πρόσωπό μου
    ...... ουφ και βαριέμαιιιιιιιιιιιιι  

4. female

female Contributor

Άτημι κενωνοία, (άτημι ζοή) πός τα φαίρνης, άλωτε μας καταιβάζης κι άλωτε μας αναιβάζης, τι μήα κλέμαι και τιν άλλι γαιλάμαι...
    Ζαλάδα σε τρενάκη του λουναπάρκ...

5. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Σκέφτομαι πως με χαλάνε τα πολλά Vs.
    Αυτό Vs εκείνου. Το άλλο Vs του παράλλου κτλ κτλ.

6. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

άλλη μία εβδομάδα αρχίζει, ελπίζω να περάσει γρήγορα....

Καλή εβδομάδααααααααααα !!!!!

7. zinnia

zinnia Contributor

χτες τελειωσε και τυπικα ενα πολυ σημαντικο κεφαλαιο της ζωης μου..

Γυρισα το βραδυ σπιτι.. Το αλλαξα..καναπεδες εφυγαν απο εδω, πηγαν εκει..βιβλιοθηκες αλλαξαν, πινακες μπηκαν αλλου.. Εγινε πολυ ομορφο.. Ειναι το σπιτι μου και μου ανηκει ολοκληρωτικα για πρωτη φορα στη ζωη μου.. Να θυμηθω να τηλεφωνησω να μου φερουν και τα χαλιά..

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Ναναι καλο και ευχαριστο, το νεο ξεκινημα...
    Ευχομαι να σε περιμενουν ομορφες εκπληξεις!!

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

καπου ειχα δει ενα σχετικο τοπικ με αυτο που θα πω αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ....
    τεσπα το θεμα ειναι περι εκμεταλευσης ενος υποτακτικου ....
    Καποια στιγμη μεσολαβησα για να βρει εργασια σε εμπορικο καταστημα μια κοπελα .. Δυστυχως φανηκε οτι η υπερβολικη φιλοτιμια δεν εχει την αντιμετωπηση που της αξιζει ... με αποτελεσμα - και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα απο πολλα - , την προυηγουμενη τεταρτη (Ταξιαρχων) και αργια για το νησι (απελευθερωση) για αλαγη βιτρινας που κρατησε απο 8,30 (πρωι) εως 9,30 (το βραδυ) εδωσε στην κοπελα μολις 15 ευρω!!!!! ... για εργασια την Κυριακη απο 9,00-15,00 12 ευρω !!!! και αυτα τα εμαθα απο τριτο .. η ιδια αισθανεται ευγνωμοσυνη που την πηρε στην δουλεια και δεν παραπονιεται , αλλα ουτε και σε μενα το ειπε διοτι ντρεπεται επειδη εγω την συστησα ...
    προσεχοντας πολυ να μην ανακατευτω ειπα οτι καποια θεματα πρεπει να ειναι ξεκαθαρα και οι εργασιακες σχεσεις να εχουν ορισθει , να μην ειναι αοριστες (ωραριο, μισθος) .. δεν ειναι ουτε ντροπη ουτε κακο ... Δυστυχως η κοπελα θεωρει οτι περα απο την οικονομικη αδικια , η ιδιοκτητρια του μαγαζιου της φερεται αψογα και δεν θελει να την στεναχωρεσει (?????) ......
    Ρωτω λοιπον , εσεις τι θα κανατε ? .. και τα δυο μερη ειναι καλοι μου φιλοι .... ειναι ο υποτακτικος χαρακτηρας εμποδιο στην διεκδικηση των καθημερινων δικαιωματων ? . Νομιζα οτι η υποταγη βρισκεται μονο σε ερωτικο επιπεδο και ειναι απλα μια μορφη επιθυμιας ... εδω ομως δεν μιλαμε πλεον για επιθυμια αλλα για ανοχη ..
    Το "αστειο" ειναι πως ο φιλος της κοπελας θεωρει την ολη υποθεση απο ενοχλητικη εως ψηλοζηλευει διοτι οπως και να το κανουμε , αυτου του ειδους η ανοχη (απο μεριας της κοπελας) ειναι μια μορφη υποταγης ...*
    Επισης καταλαβα οτι η συζητηση για τα δικαιωματα της , της εφερε νευρικοτητα ....
    Γιατι συμβαινει αυτο ? .... ποσο εμπλεκεται η υποτακτικη ψυχολογια στην καθημερινοτητα ?

* καλα .. ενταξει .. εβαλα λιγο το χερακι μου σε αυτο για να τον πειραξω.... του ειπα απλα να κοιταξει να της πλενει και να της σιδερωνει κανενα ρουχο γιατι το πραγματικο της αφεντικο την θελει καθαρη στην δουλεια ...... και .... οτι εκεινος μπορει να αυτοαποκαλειται "κυριαρχος" αλλα το "μαλιστα κυρια Χ" , εκεινη , το λεει αλλου ....

10. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Mη ξεχνας να τα τιναζεις που και που, για να παιρνουν αερα.

11. gaby

gaby Guest

Ασφαλώς και της φέρεται άψογα, χαζή είναι να μην της φέρεται άψογα;

Η διαφορά είναι ότι αν με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είχαν σχέση Αφέντας σκλάβας τότε δεν θα της φερόταν άψογα και η κοπέλλα δεν θα είχε αυτά τα διλήμματα παρά θα δούλευε και 17 ώρες την ημέρα χωρίς καμμία αμοιβή παρά μόνο να κοιμάται μαζί με την Κυρία της και να κάνουν σκηνές πότε πότε...και θα την δάνειζε και σε άλλες και σε άλλους... καλά σε πειράζω τώρα, την εποχή του SSC τα πράγματα έχουν μαλακώσει πολύ...

Περί του πρακτέου τώρα... μία φιλική άποψη είναι ν αφήσεις για λίγο τις φαντασιώσεις και τις πραγματικές σκηνές με σοκολάτες, λιωμένες ή σε ατόφιες πλάκες σε όμορφο εβένινο γυαλιστερό χρώμα, και μαζί με τον φίλο της να προπονήσετε λίγο την κοπέλλα να διεκδικήσει κομψά και αποτελεσματικά τα οικονομικά της δικαιώματα.

Ακριβώς επειδή η αφεντικίνα πρέπει να πληρώνει για ότι παίρνει... σου θυμίζω τίποτα μ αυτό που λέω;  

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μία φιλική άποψη είναι ν αφήσεις για λίγο τις φαντασιώσεις και τις πραγματικές σκηνές με σοκολάτες, λιωμένες ή σε ατόφιες πλάκες σε όμορφο εβένινο γυαλιστερό χρώμα,

....αγαπητη tender ... δεν ξερω αν ειναι ευφυια ή συγχρονισμος σκεψης ....   .... αλλα .... η προκληση εχει γουστο οταν βουτας και ο ιδιος μεσα σ'αυτη ....

Ακριβώς επειδή η αφεντικίνα πρέπει να πληρώνει για ότι παίρνει... σου θυμίζω τίποτα μ αυτό που λέω

... ναι .. να κοιταξω την σκεπη διοτι απο καπου μπαζει ....   .....
    ..... ομως παρα το πετυχημενο σχολιο σου , εξακολουθω να υποστηριζω το "οτι πληρωνεις παιρνεις" , διοτι στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αδυνατο να προβλεψεις τι εχει χασει απο την υπαλληλο της δινοντας λιγοτερα χρηματα ... θα μπορουσα λοιπον να σου αποδειξω πως "οτι πληρωνεις παιρνεις" , αν εκεινη πληρωνε κανονικα και ετσι μετρουσα την διαφορα ..

τελος η υπαλληλος , δεν θελει να ακουσει πλεον κουβεντα για το θεμα ..... πραγμα που με οδηγει στην σκεψη περι ανοησιας ... τελικα οτι πληρωσεις παιρνεις .....