Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. DiDi

DiDi Regular Member

Θέλω να βρίσω κάποιον... Υπάρχει εθελοντής???

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Μετα απο μια βδομαδα,τεσσερα τηλεφωνηματα στο 121και ενα φαξ στον προισταμενο (καπως ακομψο),εδεησαν να μου φτιαξουν τη ρημαδοσυνδεση.Αμα δεν την ειχαν δωσει "επειγουσα" τη βλαβη δηλαδη ποσο θα περιμενα; 

3. DiDi

DiDi Regular Member

Έχω την αίσθηση οτι η συγκεκριμένη σοκολάτα που τρώω θα μου φέρει πολλαπλούς οργασμούς...  

4. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Τι έγινε σημερα με τις εγγραφές νέων μελών?
    Τους άδειασε λεωοφορειο όλους μαζι??? :O

5. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

παίζει κανείς Travian?

6. female

female Contributor

Don't ---

know whyyyyy...
    :->

There's ( ξέχασα τι λέει εδώ ) .... no sun up in the skyyyyy... ( θυμήθηκα! )  )

Stoοοrmy weathaaaaa... Β-)) (Πόσο να 'χει πάει ο πυρετός, άραγε... λολλλλ )

7. Είπατε τω βασιλεί,
    χαμαί πέσε Δαίδαλος αυλά,
    ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην,
    ού μάντιδα δάφνην,
    ού παγάν λαλαίουσαν,
    αποσβέτω και λάλον ύδωρ...

8. robin30

robin30 New Member

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΕΡΕ Π....... ΑΛΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!

9. Είναι ο χρησμός που έδωσε το μαντείο των Δελφών στον αυτοκράτορα Ιουλιανό και ουσιαστικά σήμανε το τέλος της ειδωλολατρίας.

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Εχεις δίκιο..πολύ Introduce στα τελευταία μηνύματα ρε συ... (μήπως να αρχίσουμε να πουλάμε λίγο μούρη η παλιοί;   )

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

το ειπε καποιος σε καποια επιετα απο μια εβδομαδα σχεσης .. οταν αυτη του εδειξε της φωτογραφιες της και ιδιατερα πριν ενα χρονο που ειχε πολυ μακρια ομορφα μαλλια(τωρα τα εχει πολυ κοντα) .. οποτε ο τυπος αταραχος γυριζει και της λεει : " ως ανθρωπος μου ειναι αδιφορο και δεν αλαζουν τα συναισθηματα μου με ο μηκος των μαλλιων ... αλλα ως αντρας ... την γκομενα στην φωτο θα την πηδαγα σαν τρελος ... εσυ .. μμμμ .. ετσι και ετσι ... ημισκληρες καταστασεις ... ας μην τα εκοβες ... τωρα μονο λεσβιες μπορεις να καβλωσεις με τετοιο κεφαλι ..."
    Εχει επελθει μια μικρη ρηξη (δεν μιλουνται) απο την στιγμη που της μιλησε ετσι ... αλλα ολοι ξερουμε οτι την μαλακια , τα θυματα (αρσενικα και θηλυκα) , στο τελος την καταπινουν .. και προφανως για να ξεσπασει στα μαλλια της (οταν το εκανε) , περι θυματος προκειτε .. και τωρα πληρωνει γι'αυτο ....
    Ως λατρης ο ιδιος των μακριων μαλλιων , προσπαθω να σκεφτω αν ηταν αδικος ο γνωστος ή απλα ειλικρινης ...... σιγουρα παντως ηταν σκληρος ...

12. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Αδικος!Αυτος την είχε διαλέξει μια βδομάδα πριν με...κοντα μαλλια.Αν μέσα σαυτό το διάστημα έπαψε να του αρέσει...τοτε μάλλον ωμός ήταν παρά ειλικρινής και ίσως λίγο θυμωμένος με τον εαυτό του!

Εκτως κιαν μέσα στη βδομαδα τον είχε τρελάνει (με τις ανασφάλειες της, με ξυνισμένα μούτρα,γκρίνιες, δε μπορώ δε θέλω...κτλ) ε τοτε...