Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Τί ωραίο πράγμα που είναι η παγκοσμιοποίηση όταν νιώθεις ότι είσαι στο "χωριό"...ψάχνω σιντάκι στο ένα δισκοπωλείο ("α, δεν το έχει το κομπιούτερ"), στο άλλο ("μας τελείωσε"), το τρίτο ήταν κλειστό...το παραγγέλνω κι εγώ από την Πενθεσίλεια και σε πέντε μέρες έρχεται στο σπίτι με 11 ευρώ...ε, μα...
    if you can deliver, deliver...
     
  2. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Eγω να δεις γιατι αχωνευτο εχω να σου πω καλη μου.......!!!!!!

    2121212121
    Ρε δε πατε να ζητησεται βοηθεια απο οσους αγιους γουσταρεται.Αυτον τον ξεφτιλα ολων των εποχων θα τον φατε στην μαπα......τον πουστο σερβο σας.....!!!!!!
    Λεοναρντο ο μαγος(της μαλακιας)........Μακος ο φοβερος(καραγκιοζης)δεν ειναι δικες του επιλογες,αλλος τους κουβαλισε.Ξεκινησε βασικο,παιχτη που μολις ειχε ερθει η μπλε καρτα(λες και ηταν ο Μεσι)με τεσσερα στοπερ-σεντερμπακ και ενα μπακ στην σειρα(Χουαφραν,Ζεραλδο,Γιαχιτς,Αρτσε,Αραουχο)και τον Ενσαλιβα μπηκα-βγηκα..σε ενα παιχνιδι με το τελευταιο στην βαθμολογια γιαουρτι της Αγγλιας....!!!!!
    Τι και αν εχασε ενα τελικο απο 2-0 που δεν τον χανει ουτε μπασκεμπολιστρια......τι και αν εχασε την δευτερη θεση....τι και αν παραλιγο να τον αποκλεισει ενα χωριο της Ρουμανιας......τι και αν παιζεις χειροτερη μπαλα και απο τον Μεσσηνιακο....εχουμε και τις τεσσαρες τωρα......αλλα το βιολακι τους αυτοι....!!!!!!
    Ειμαστε λεει κομπλεξικοι......
    Ομαδα ξαναφτιαχνουμε και ιστορια....τον Φτουσαν τον προπονηταρα των τιτλων δεν θα ξαναβρουμε,γιατι δεν υπαρχει καλυτερος λεει......και θα παρει φετος και πρωταθλημα λεει......και αν δεν το παρουμε φετος θα το παρουμε του χρονου και του παραχρονου λεει......
    Βρε ουστ κωλοτουμπες και δεν μπαινουμε στο κλαμπ των κοροιδων(αθανατε Κωνσταντινου)να ταυτιζουμε το καλο της ομαδας με το ''εγω'' του ξεφτιλα......!!!!!!
    Ο χεσε κατω βαζει βασικο την Πεμπτη αυτον που κανανε μεταγραφη την Δευτερα,τρωει την 3αρα του(τι πασαρα ηταν αυτη μωρη Μαριν(ο)ελα)και βγαινει το ''θεριο'' αυτος ο πανυψηλος αντρακλας ο Παυλος και λεει δημοσια<<μια ομαδα ανθρωπων που το παιζουνε ΠΑΝΑΘ....πηρανε μια μεγαλη ομαδα και την καταντισανε μικρη...>>....οποιος καταλαβε...καταλαβε....!!!!!!
    Ο αλλος ο χοχοχχο με την πρωτη πενταρα σε φιλικο....ναι ρε σε ΦΙΛΙΚΟ και οχι επισημο.....τον εξαφανιζει τον προπονητη....!!!!!
    ΕΣΕΙΣ ρε ΛΑΜΟΓΙΑ με περικεφαλεα που το παιζεται διοικηση και σεις ρε κωλογλειφτες ΑΕΚοδημοσιογραφοι τον πουστοσερβο και τα ματια σας....!!!!!Οταν κανουμε καμια νικη θα ειναι ''εργο'' Φτουσαν....οταν χανουμε θα φταινε οι παιχτες,οι κακοι οπαδοι,,ο κοντος,η μπαλα,το ακουρευτο χορτο και οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον μαλακα σας....!!!!!!
    Να ξερεται κατι ομως πολυ καλα.Δεν γιναμε βαζελογαυροι γιατι πανω απο οποιοδηποτε κωλοπρωταθλημα και κωλο κυπελλο βαζουμε παντα την αξιοπρεπεια την δικη μας και της καψουρας...!!!!Και αξιοπρεπεια οταν παιρνεις για τριτη φορα ενα σκατο πατημενο δεν υπαρχει....μονο περιγελος...!!!!!Και δεν μιλαμε για το ποσο ελεινος ηταν στο παρελθον......οχι ρε δεν σας κανουμε τετοια χαρη μια και αυτα περασανε οπως λετε με μια ψευτοσυγνωμη.......σας λεμε για το ποσο ξεφτιλας και ΑΝΙΚΑΝΟΣ ειναι τωρα ρεεεεεε...!!!!!!!Πουστοδιοικηση λαμογιων....!!!!!!



    Υ.Γ.1...Δεν δινουμε αυτον τον ΣΑΧΑ ρουφα στον Ατρομητο,να παρουμε πισω τον Μιχαηλιδη που στοιχιζει λιγοτερο και ειναι και δικη μας ψυχαρα ....!!!!!
    Υ.Γ.2...Με στεναχωρει αφανταστα και ειναι πραγματικα κριμα για αυτον τον απιστευτα υπεροχο ΛΑΟ,που χαζεψε για αλλη μια φορα το νησι(μετα τις τοσες που το εχουμε ξανακανει ειδικα στης Σκωτιας τα μερη)τετοια πικρα.Και το κακο ειναι οτι χωρις τον ελεεινο ξεφτιλα θα ειχαμε διπλασιους....!!!!
    Οσοι ξερουν απο εξεδρα ΑΕΚ,ξερουν ποσοι και ποιοι δεν ηταν εκει,που χρονια παμε παντου...!!!!
    Ακου λεει ηταν ακριβη η εκδρομη.Ναι ρε μαλακες δημοσιογραφοι τοσα χρονια μας κανουν τσαμπα εκδρομες......ειμαστε απο αυτους που για την καψουρα θα κωλοσουμε στα λεφτα καραγκιοζηδες οταν για αυτην εχουμε κανει τα παντα......κωλοπιλαλες σκεπαστε την κατασταση ξανα,νουμερα...!!!!!
    Υ.Γ.3...Ρε πελατες''οπαδοι'' οταν θα τρεξεται να δειτε τα ντερμπακια και την ομαδαρα του βατραχου....η ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο χαντμπωλ ΑΕΚΑΡΑ.....ναι ρε γιατι αποκλειεται να το ξερεται καν.....θα κτυπαει πρωταθλημα....!!!!!!!Οσο για τις ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ μας στο βολλευ......βαζελογαυροι ερχομαστε...!!!!!
    Υ.Γ.4....Γιατι μια ζωη την ιδια τρελα θαχω...!!!!! 
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2009
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

  4. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Βρέξε βρεξε να πλυθούν ολά!

    ---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

    Δεν καταλαβαίνω τις ανακοινώσεις περι αποχωρήσεων...

    Σήμερα δεν γουστάρουν, αύριο μπορεί να ξανα-γουστάρουν...

    δλδ τι? αλλαξε κατι σε αυτο που είναι... δεν καταλαβαίνω!

    υγ.Η πρώτη με την δεύτερη σκέψη ειναι ασχετες!!! απλως εκανε auto-merge!
     
  5. mprou

    mprou Regular Member

    Τι κάνω στον Έβρο??? 7 μήνες ακόμα δύσκολα θα περάσουν
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    τι ειναι 7 μηνες μπροστα στα 18 μηνα που καναμε εμεις και χωρις catering  
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... Πολύ κλάψα ρε παιδάκι μου…μιλάμε για πολύ κλάψα κατάσταση:smoking1:
     
  8. mprou

    mprou Regular Member

    Μωρέ δεν είναι ο στρατός το πρόβλημα. Αυτά που περιμένουν απ' έξω είναι.
     
  9. Μα να μην καταλαβαίνουν ρε παιδί μου μερικοί-ες και να πρήζουν συνέχεια;;;
    Τς.. τς...τς...
     
  10. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ότι οι σκέψεις είναι σα τη βροχή. χάνονται όπως το νερό.....
     
  11. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Frankly my dears...
    who gives a damn?
     
  12. DiDi

    DiDi Regular Member

    Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.. κουραστικοί που είναι ορισμένοι!