Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τι να σου πω καλή μου. Όταν με το που μπαίνω στο φόρουμ ο άλλος που δηλώνει μάστερ μου στέλνει το μσν του 3 φορές σε μία εβδομάδα προκειμένου να τον κάνω add (και φαντάσου εγώ δηλώνω και Top), ε τότε δεν θέλει και πολύ χρόνο η -δική μου- λογική για να μου στείλει το κατάλληλο μήνυμα. Παράδειγμα ήταν, από τα πολλά.
     
  2. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όπως λες είσαι απο το '98 στο χώρο διαδικτυακά και ακούς για ευτράπελα.Φαντάσου ένα νέο μέλος που κάποιος του τα λέει αυτά από την πρώτη στιγμή πως νιώθει.Ένα νέο μέλος που ίσως δεν έχει ξανακούσει τον όρο bdsm ή M/s και όλα τα υπόλοιπα και απλά ήρθε εδώ για να ψάξει και να ικανοποιήσει τις αναζητήσεις του.Δεν τρομάζει; Φυσικά και τρομάζει και μετά σου λέει "φεύγω,εδώ γίνονται διάφορα".Φαντάσου τώρα αυτό να γίνεται σε πολλά νέα μέλη.Αν το επεκτείνουμε λίγο θα καταλήξουμε ότι κάπως έτσι βγαίνει άσχημο όνομα για το χώρο και θέλω να πιστεύω ότι κανείς δεν το θέλει αυτό.Σωστά; Άρα βλέπουμε ότι μπορεί από λίγα άτομα να γίνει μεγάλο κακό.Και εγώ τα λέω αυτά αλλά είμαι νεούδι.Φαντάζομαι ότι όσοι είναι παλιοί και πονάνε το χώρο θα έχουν να πουν πολλά περισσότερα.
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Kassandra είμαι σίγουρος πως δεν συναντάς μόνο εδώ κόσμο που λέει διάφορα και προσπαθεί να σε προστατέψει από "κακούς". Έξω πως το αντιμετωπίζεις;
    Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να στήσουμε δικαστήρια.

    @Νinevi
    Δηλαδή όταν σου έστειλα πμ που πήγε το μυαλό σου; ε; ε;
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Κανενας δεν "ποναει" τον χωρο ειναι η αποψη μου και η διαπιστωση μου. Και γιατι αλλωστε; Τις προσωπικες μας αναζητησεις ακολουθουμε, δεν κανουμε group therapy.Τα'χουμε συζητησει πολλες φορες αυτα αλλωστε.
    Απλα υπαρχουν καποιοι που ειναι διατεθειμενοι να βοηθησουν με τον τροπο τους ωστε να υπαρχει πληροφορηση. Αυτος ειναι και ο σκοπος του φορουμ φανταζομαι. Ο μονος που σε "ποναει" και σε νοιαζεται εισαι εσυ.

    Η καυλα οταν ειναι οδηγος και η λογικη ακολουθει τοτε και λαθη θα γινουν και εξω θα πεσεις. Αλλα και ολα σωστα να τα κανεις, παλι μπορει να κανεις λαθος. Σημασια εχει να το ξεπερασεις και να μαθεις. Κανενας δεν θα βγαλει banner να σε προειδοποιησει γιατι απλα δεν γινεται, ειδικα εδω μεσα. Πριβε ρωτα, και ισως μαθεις ποιους να προσεχεις. Διπλοτσεκαρησε αυτα που σου λεει ο καθενας και ακου το ενστικτο σου.
     
  5. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ Sadal και καμία πρόθεση δεν είχα να στήσω κάποιο δικαστήριο.Κι έξω γίνονται αυτά αλλά όταν εδώ υπαρχουν άνθρωποι που έχουν φτύσει αίμα για το χώρο είναι κρίμα να γίνεται τέτοια δυσφήμιση από 2-3 άτομα που δηλώνουν παλιοί και στην ουσία μπορεί να μην ξέρουν και για ποιο πράγμα μιλάνε.
     
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Στην εκμετάλλευση φυσικά....

    ... από μεριάς μου! Πάντα ήθελα να βρω δάσκαλο για shibari  
     
  7. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σεβαστό αυτό που λες και από μία άποψη λογικό...Μόνο ο εαυτός σου σε προστατεύει. Νομίζω όμως και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που νοιάζονται για το χώρο αν και είναι λίγα τα άτομα αυτά.Αυτή είναι η δική μου διαπίστωση.
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Οι ισορροπιες ειναι δυσκολο να κρατηθουν. Δεν μπορω να καταγγειλω κανεναν ευθεως για καποια συμπεριφορα που βρηκα απαραδεκτη. Μιλω εκ πειρας. Ενα παραδειγμα που ισως σε βοηθησει να καταλαβεις γιατι.

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/25665-ατακες-κυριαρχων-και-αλλων-split.html
     
  9. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ξυπνάς τον δάσκαλο μέσα μου!!

    /me ψάχνει την βέργα του.
     
  10. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Κατάλαβα απολύτως τι εννοείς και απλά αναφέρω ότι και εγώ μιλώ απο προσωπική εμπειρία.Τώρα αν θες να τις συγκρίνουμε ευχαρίστως κάπου πιο prive για ευνόητους λόγους.   
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Υποτιμάς τη μεταδοτικότητά σου και την φανταστική ικανότητα για μάθηση που έχω ω, wise sensei!  
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    κανεις δεν ειναι αθωος στην υποθεση "λαθος σχεση"
    αν υποτιθεται οτι ψαχνεις καποιον για να μοιραστεις την ζωη σου , μα στην ουσια ψαχνεις καποιον για να μοιραστεις τα προβληματα σου ...... τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου .
    εχω σιχαθει τα παντα ....
    ακομα και εκεινους που ηταν "φιλοι" οταν ειχα οικονομικη ανεση .... καθε Σ/Κ ως δια μαγειας βρισκοντουσαν 10 επιβατες για το φουσκωτο .... θυμαμαι τις φωνες τους και τις φατσες τους που χαθηκαν οταν δυσκολεψαν τα πραγματα και αισθανομαι οτι υπηρξα μεγας μαλακας .
    ποσες περασαν απο εκει μεσα ...
    διεκδικησαν οταν ανηκα αλλου ...
    φλερταρισαν με καθε τροπο ... αβιαστα γελια ερεαν αφθονα ....
    σημερα που ειμαι διαθεσιμος και λεω ενα "καλησπερα" , με το ζορι μου ανταποδιδουν ενα χαμοογελο ...
    αλλα παντα πρεπει να περνας μια μικρη κριση για να σου ανοιγουν τα ματια ....
    μερικες εγιναν φεμινιστριες και ψαχνουν για μαλακα ... Τον μαλακα ....
    "ο αντρας πρεπει να φλερταρει .. να ειναι κυνηγος .."
    γιατι να σε κυνηγησει ? ... και εκεινος χρειαζεται την ιδια ενθαρυνση οτι αξιζεις ... μπουτια και βυζια εχουν ολες ... τι το διαφορετικο εχεις εσυ για να σε κυνηγησει .. με την λογικη αυτη επρεπε με το που θα ανοιξει το ματι του το πρωι να κυνηγα θηλυκα ...
    βαρεθηκα τα παντα .
    τις νοοτροπιες , τις περιορισμενες επιλογες , το καθε μαλακα που μου λεει "θα βρεις καποτε αυτο που ψαχνεις .." .... αει γαμησου ρε ... εχεις καμια πληροφορια για να βρω αυτο που ψαχνω ? .. αν οχι μου εισαι αχρηστος ...
    μια ζωη ημουν σε ολους χρησιμος ... μια ζωη εδινα και βοηθουσα τους παντες ..... παντα ελεγα στον εαυτο μου "δωσε στους αλλους για να μπορεις να ελπιζεις οτι και ο θεος θα δωσει σε σενα.."
    Πως να σεβαστεις και να πιστεψεις στην ουσια οταν ολες ζηταν πρωτα την βιοποριστικη εξασφαλιση και επειτα την συναισθηματικη ...
    ναι ξερω ... εσεις εδω ειστε υπερανω ...
    ουτε ειναι η BMW η καμπριο που εκανε το βλεμμα σας να το ονειρευτει .. αλλα ο Ανδρας πισω απο την BMW .... αυτη την παπαρια την εχω ακουσει 40 εκατομυρια φορες ... το ποση πρεζα πουλησε ή ποσα εκατομυρια καταχραστηκε για να παρει την BMW .. ειναι ασχετο ..
    εγω δεν πηρα καμπριο ... γιατι της πηρα μηχανακι οταν την εβλεπα να χανει τοσες ωρες μεσα στο λεωφορειο για την δουλεια .. και οταν χειμωνιασε της πηρα αυτοκινητο να μην κρυωνει .. και ευχαριστω δεν ακουσα διοτι ηταν ΑΤΟΣ μεταχειρισμενο ....
    "μαθε εδω στο φθηνο αμαξι και οταν παρεις τον αερα αγοραζεις καινουργιο ...." οοοχι ... πηγε το πουλησε σε 2 μηνες .. και εβαλε δοσεις που πληρωνα απο μισες για το 207 .. και οταν το τσαλακωσε πανω σε τοιχο παρατησα αμεσως την δουλεια μου το μεροκαμματο μου , να τρεξω για να της το δωσω με το κλειδι στο χερι , επισκευασμενο , μεσα σε δυο μερες γιτι εβλεπα δακρυ στα ματια της και ελιωνα ....
    αει γεια σου μαλακα ... σε πηρανε χαμπαρι ρεεεε ...
    ενα δακρυ φτανει για να καθεται σουζα ο ισνογκουντ ... και μετα σου λεει "δεν εισαι ο σκληρος αντρας που θελω ..." .... μααα .. συγνωμη .. ετσι με γνωρισες ....