Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι φοβήθηκες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Her toy, στις 25 Δεκεμβρίου 2017.

1. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ειμαι απο τους ανθρωπους που πιστευουν οτι χωρις εξωστρεφεια δεν υπαρχει προοδος, ο Βαρδινογιαννης δεν δουλευει μονος του.
    Θα σου πω αυτο που λεω σε ολους. Υπαρχει ο καλος και ο κακος τροπος για να μοιρασει καποιος ευθυνες και αρμοδιοτητες. Το σιγουρο ειναι πως αν πεθανεις δεν θα σταματησει να γυριζει η γη. Ο κακος τροπος ειναι να σπασεις χερι, ποδι, να στραμπουλιξεις κανενα αρχιδι και να χρειαστει να μεινεις στο νοσοκομειο, κρεβατι, ντιβανι, κασελα για κανενα μηνα... στην αρχη θα ζοριστουν, θα κανουν λαθη, θα μαθουν και θα προχωρησουν. Ο καλος τροπος ειναι μικρα βηματα σε αρμοδιοτητες στην αρχη με ελεγχο, επιβλεψη και μετα τους ανακοινωνεις οτι πας διακοπες 3, 5, 10, 15 μερες, ενα μηνα!
    Αν δεν σπασεις αυγα, ομελετα δεν κανεις!!

Υ.Γ. Υπαρχει η λογικη "αφου τα κανει ο αλλος και τα κανει καλα τωρα γιατι μου τα φορτωνει? ". Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να θεωρουν την αρμοδιοτητα "προσωρινή " και απλα το κανουν μονο για να το κανουν μεχρι να επιστρεψει στον προηγουμενο που την εκανε σωστα και καλα. Αν καταλαβουν οτι η αρμοδιοτητα δεν θα επιστρεψει εκει που ηταν και οτι τωρα αυτοι εχουν ευθυνη για το αποτελεσμα, το αποτελεσμα θα ειναι ευχαριστα διαφορετικο

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Ο φοβος ητανε παντα ενα δοκιμιο μελετης για μενα. Φοβαμαι ελαχιστες φορες ... 9 στις 10 φορες που θα φοβηθω ειναι οταν πηγαινω σε γιατρο. Να σκεφτειτε οτι για να παω σε οδοντιατρο για απλο σφραγισμα , παιρνω αγχολυτικα χαπια για το στρες. Ειναι δε τοσο υψηλα τα επιπεδα φοβου που απο την ενταση η αναισθησια διαρκει ελαχιστα λεπτα. Ομως λατρευω την αναμετρηση με τον κινδυνο. Φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να κανω οσα ηθελα. Ειμαι 52 και ακομη δεν εχω ερωτευτει .. ουτε καν δεν εχω μεθυσει μια φορα ... πραγμα λιγο δυσκολο να συμβει αφου μονο κοκα κολα πινω ... ΟΛΕΣ οι γυναικες της ζωης μου ητανε κατι περισσοτερο απο υπεροχες και ως συζυγοι στους 2 γαμους μου και ως σχεσεις .. πραγμα που με φερνει ενωπιον ενος ακομη φοβου : μηπως καποιοι ειμαστε μη συμβατοι με τον Ερωτα ??? ... μανουλα μου αν ειναι αληθεια. Επισης φοβαμαι οτι μεχρι να ερθει η στιγμη που εχω σχεδιασει το τελος , δεν προκειται να μου συμβει τιποτα το καταπληκτικο , φοβαμαι οτι θα ειναι μια τοσο βαρετη διαδρομη μεχρις εκει που θα νιωθω ενθουσιασμενος για το κλεισιμο του κυκλου

3. Kentavros

Ο ερωτας ειναι σαν την αναισθησια, οσο περισσοτερη ενταση εχει τοσο λιγοτερο διαρκει

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ισως γι αυτο ο Σαιξπηρ "σκοτωνει" ολους του τους ηρωες .... ετσι παραμενει αιωνιος ο ερωτας

5. karamel

karamel Don't bother! I won't.

Νομιζω πως τους σκοτωνει γιατι μεσω αυτου ποιει ηθος...αλλα δεν ηταν πρωτοπορος... αντιγραφες επι τους τραγικους ποιητες της ελλαδας ηταν...και δεν ποιει ηθος μεσω αντιγραφων... μεταξυ μας σιγα το σουργελο, αλλα ειμαστε οι μονοι ως ελληνες που το κατανοουμε.. γιατι ξερουμε αρχαια τραγωδια και σαιξπηρ..

6. Kentavros

Για να τους σωσει το κανει!

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Είναι φανερό ότι δεν σας είναι γνωστή η διαφορά ανάμεσα σε γνώση, επιρροή και αντιγραφή. Τουλάχιστον στη λογοτεχνία.  
    Ο, τι να 'ναι.

8. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

φοβάμαι όταν μου έρχεται η ανάποδη,πιο πολύ για το τι θα ακολουθήσει και ακομα πιο πολυ πολυ για το τι εκανα χμμμμμ σωστο η λαθοσ?

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Χα! Πάνω σε καυγά, σε έξαλλη κατάσταση σήκωσα κωλοδαχτυλο, πέταξα ένα επικό "άιντε γαμησου" και πάω προς την πόρτα να φύγω κυρια. Δεν πρόλαβα να πιάσω το χερούλι.

10. Kentavros

Ξαναπηγες την αλλη μερα ή κρατησες χαρακτηρα 2-3 μερουλες μεχρι να πας?

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ε, όχι! Για ποια με πέρασες, είμαι σκληρό καρύδι.  

Τρεις μέρες μου πήρε μέχρι να συνειδητοποιήσω πλήρως τι έγινε το πρωινό εκείνης της Παρασκευής, τις επόμενες δεκαπέντε έκλαιγα ασταμάτητα και τις υπόλοιπες εφτά τον παρακαλούσα να με δεχτεί πίσω. Δεν είμαι καμία τυχαία ΕΓΏ!!!

12. Xtx

Xtx Ούτε καν βανίλια, σκέτος χωνάκης

Φοβάμαι οτι δεν ζούμε, και πολύ φοβάμαι οτι ειμαι και εγώ υπεύθυνος γι αυτό.