Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι φοβήθηκες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Her toy, στις 25 Δεκεμβρίου 2017.

1. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Να συγχωρήσω. Δεν ξέρω αν θα έπραττα διαφορετικά αν το ξαναζούσα . Δεν ξέρω που καταλήγει ένας δρόμος που δεν πήρα αλλά κάποιες φορες το σωστό μοιάζει..... τόσο λάθος.

2. -Volt-

-Volt- Contributor

Τα ανύπαρκτα.

3. Dancingsoil

Dancingsoil Regular Member

Φοβάμαι μην ακούς τι λέω

4. Μαύρη Ντάλια

Μαύρη Ντάλια Η μόνη ανωμαλία είναι η ανικανότητα να ερωτευθείς.

Τι φοβήθηκες να κάνεις και τελικά το μετάνιωσες;Θα άλλαζες
    εκείνη τη στιγμή που φοβήθηκες να πράξεις έτσι όπως θα ήθελες
    ή που έπραξες εντελώς διαφορετικά;
    Ερώτηση παγίδα? Μόλις είδα το νήμα κατάλαβα πως νιώθει το ψάρι όταν του πετάς το δόλωμα. α) τι φοβήθηκες να κάνεις? Να εμπιστευτώ!!! β) Και τελικά το μετάνιωσες? Τη δεδομένη χρονική περίοδο ο πόνος ήταν μεγαλύτερος από τη σκέψη που ήταν μονόδρομος. Μια και μόνη σκέψη ΄΄ΦΥΓΕΕΕ΄΄. γ) θα άλλαζες εκείνη τη στιγμή που φοβήθηκες? ΟΧΙ κατηγορηματικά, αλλιώς δε θα είχα γίνει αυτό που είμαι. δ) έτσι όπως θα ήθελες ή που έπραξες εντελώς διαφορετικά; ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ.... Ήθελα? Όταν θες κάτι πραγματικά η θέληση υπερισχύει του φόβου, ή είναι τελικά μια καλή δικαιολογία ο φόβος για να πάρουμε το χρόνο μας και να κινηθούμε ανάλογα και έχοντας το προβάδισμα της ΄΄οπισθοχώρησης΄΄? Με φοβάμαι... και δε θέλω να γυρίζω πίσω γιατί απλά δε με ξέρω, δε με αναγνωρίζω...

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Ο φόβος έχει ένα συγκεκριμένο ήχο, μια εμβοή και δε συνηθίζεται ποτέ. Καλύπτεται από άλλους ήχους, τη στιγμή της ησυχίας όμως, είναι πάντα εκεί, μέχρι να πεις πόσο αγαπάς την ησυχία και τότε μπορούν να έρθουν και οι μελωδίες.

6. JOHN_athens

JOHN_athens New Member

τι φοβηθηκα; οταν ενιωσα να ερωτευομαι

7. marget

marget New Member

Φοβόμουν τον πόνο...
    Φοβόμουν να αφεθώ....
    Φοβόμουν να με εμπιστευτώ..... Φοβόμουν να με δείξω.... Να με αποδείξω... Φοβόμουν να ανοίξω εκείνη την μικρή χαραμάδα για να μπορέσει ο άλλος να δει... Να καταλάβει...
    Το ξανά έκανα......
    Τώρα πλεον το μόνο που με φοβίζει είναι μην τυχόν και πάψω να ακούω τον ήχο της μοναξιάς μου!

8. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Φοβήθηκα τη ματιά του... αφού πια ήμουν και δεμένη και φιμωμένη και στο έλεος του...
    Πάντα φοβόμουν... αν και... ο φόβος τελικά έγινε δέος και πλήρης εξάρτηση...

9. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Την τιμή και την ευθύνη της θέσης μου.
    Την αίσθηση της μη επιστροφής...

Ολα τα υπόλοιπα τα είπε η Beth.
    Damn indeed..

10. JOHN_athens

JOHN_athens New Member

υπερβολαί, ειπε Εκείνος μ' ένα μηδίαμα.
    Κατά βάθος είσαι έτοιμη! Θα έλεγα οτι με πείσμα το απαιτείς
    Κατέβασε τη ματιά της και κοκκίνησε καθώς ένιωσε χιλια σφυράκια να χτυπουν στο κεφαλι
    και το κορμι της ν ανατριχιάζει.
    - Το θες;
    - Ναι, είπε σχεδόν χωρίς πνοή.
    Το άγγιγμα του την τιναξε... προδωσε την υγρασια που ηδη ηταν στα μπουτια της

11. nikossub93

nikossub93 Contributor

Φοβήθηκα το άγνωστο το καινούριο το να ξεπεράσω τα όρια που νόμιζα πως είχα αλλά τελικά τα όρια όλο και διευρύνονται