Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον ειδα σημερα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος RottenApple, στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αυτο παλι το, ημουνα μικρη, δεν φταιω εγω, δεν το αντεχω.....
    Να αναλαμβανουμε τις ευθηνες των πραξεων μας.
    Δεσποινις θελω να καταλαβεις απλα οτι για να γινει κατι τετοιο, κοινη συνεναιση, εχουν την ιδια ευθηνη και οι δυο.
    Μιλαμε για ενηλικες ανθρωπους.
    Εκτος εαν αυτος ο καποιος ειναι ο Δημητρης Αλφα   , που ειναι ο κακος λυκος και παρασυρει αθωα κοριτσια στον βουρκο της ακολασιας  

2. Θα ήμουν στην Εντατική χαχαχαχα

3. Τον είδα σήμερα κυλιότανε στο βούρκο ΤΟ ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ.
    ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ γαμώτο.

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εντάξει, τώρα μιλάω σοβαρά...
    Τα δαχτυλάκια στη θέση τους θα παρακαλούσα με κάθε συμπάθεια και σεβασμό....
    Είπε η rotten ότι δεν αναλαμβάνει ευθύνες?
    Η ότι είναι μικρή και "κακομοίρα" ?...
    Σαν πολύ τιμητές δεν το παίζουμε?
    Έλεος δηλαδή...
    Έκανε το "λάθος" να γράψει ένα νήμα...ξέσπασμα πείτε το όπως θέλετε...
    Γράψαμε σοβαρά, κάναμε πλάκα...

Ε μην το γαμάμε κιόλας...Όποιος/α νιώθει Δικαστής, ας κατέβει από την έδρα του/της...

5. Τον είδα σήμερα.. ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ.
    Seirie εσύ θα την πληρώσεις.
    Που είναι το γκάνι μου.
    Το βράδυ στο KINKFEST θα σου....

6. Wolverine

Wolverine Wolvie

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν νιωθω δικαστης, δεν ανεφερθηκα αν ειναι σωστο ή λαθος.
    Δεν την ξερω καν την κοπελα.
    Γραφει κατι και ζηταει την γνωμη των αλλων.
    Αυτο νιωθω, αυτο εγραψα

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

9. Μα δεν δικάζουμε καμιά ρε παιδιά.
    Κουβέντα κάνουμε.

10. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Με ολη τη συμπαθεια που σου εχω, ξερεις κι εσυ κι εγω και ολοι πως οταν γραφεις κατι δημοσια, καθε ενας που θα ασχοληθει θα γραψει απο τη δικη του τη σκοπια. Οταν ακουω οτι ο τυπος εχει σπιτι γυναικα εγκυο κι εμενα στα παπαρια μου γιατι θελω να το ζησω ειναι μονο δικο του θεμα, δεν παει ετσι, με συγχωρεις. Φυσικα και εχει ευθυνη την οποια αποποιειται, μπορει να ειναι ενα 20% και του αλλου 80 αλλα δεν αναιρει το γεγονος οτι εχει μεριδιο. Κι οσοι το βλεπουν το θεμα διαφορετικα απο εκεινη θα εκφρασουν την αποψη τους. Δεν ειναι θεμα δικαστη ή κατηγορου, απλα δεν το αντιμετωπιζουν ολοι με τον ιδιο τροπο.

11. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

....Eν τω μεταξύ, πάω στοίχημα ότι η rotten είναι στην πραγματικότητα άντρας κοντά στα 40 που βαριέται

12. Χαχαχαχαχα