Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον ειδα σημερα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος RottenApple, στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

1. Wolverine

Wolverine Wolvie

Ο τύπος έχει κάνει ένα απλό αλλά καλό mindfuck...

2. whisperer

whisperer Regular Member

και νομιζω οτι απλα με το να το καλεσει του δωσε το εναυσμα να θερισει τους καρπους των σπορων που ειχε φυτεψει τοσο καιρο στο μυαλλο της

3. Κι αυτή γουστάρει....

4. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

.
    Respect whisperer!!!!πρωινή έμπνευση!!!!!

5. whisperer

whisperer Regular Member

ε ξεκαθαρο ειναι..τι ομως δε ξερει..μια αρπαχτη? Μια ξεπετα? Να το ζησει κι οτι κατσει? Ας βαλει τα πραγματα κατω στο μυαλλο της να συνειδητοποιησει πως μπορει να το διαχειριστει ολο αυτο, να ζυγισει τα ρισκα.Θα μου πεις τι ψαχνεις τωρα γωνια στο 50λεπτο..

6. Wolverine

Wolverine Wolvie

Μόλις περιέγραψες με επιτυχία σε δύο σειρές αρκετές από τις παρελθοντικές μου σχέσεις.

(Respect για τα highlights που σου έχω δώσει...)

Αφιερωμένο σε όλες αυτές που πιστεύουν ότι έφταιγε ο Κυριαρχικός τους αλλά τελικώς έφταιγε μόνο ένας...ο εαυτός τους:

7. Σε τέτοιες περιπτώσεις αφήνεις τον κολλημένο / η να "ξεσπάσει" να τα βγάλει από μέσα του.
    Εξ' άλλου οι γυναίκες μετά από ένα δακρύβρεχτο ξέσπασμα πάντα αισθάνονται καλύτερα,
    δεν χρειάζονται συμπόνια.

8. Wolverine

Wolverine Wolvie

...και ενδεχομένως να αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν ήτανε τόσο περίπλοκα όσον πιστεύανε...αλλά μάταια...το πουλάκι είχε πετάξει...

9. Πυρόβλημά τους.

10. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Θα θέσω το θέμα λίγο διαφορετικά @RottenApple. Αν γύριζες το χρόνο λίγο πριν το πάρτυ, θα τον καλούσες ξανά; Αν δεν ζαλιζόσουν, πάλι θα του έδειχνες το δωμάτιό σου; Αν όχι, πράγμα μάλλον απίθανο, γυρίζεις πιο εύκολα "σελίδα" και προχωράς.

Έχω όμως την εντύπωση
    ότι ξύνεσαι μόνη σου και φυσικά μόνο να τραυματιστείς και να πληγωθείς μπορείς. Χωρίς να κερδίσεις τίποτα. Για την ακρίβεια αυτοκαταστρέφεσαι. Υπό την έννοια ότι εκείνος έχει οικογένεια και σε βλέπει, αν καταλαβαίνω καλά, ως μία καλή διέδοξο και εκ του ασφαλούς αρπαχτή. Αν κι εσύ μπορείς να το δεις στη λογική αυτή, δίχως να ποντάρεις και πολλά πάνω του, ίσως μπορέσεις να χαλαρώσεις και πάρεις το μάξιμουμ μίας τέτοιας σχέσης. Δηλαδή λίγες όμορφες στιγμές αλλά μέχρι εκεί.

Είναι πολύ δύσκολο να πεις σε κάποιον "κάνε αυτό ή εκείνο". Μεγάλη ευθύνη πραγματικά. Εμείς χωρίς να το βιώνουμε κάνουμε μία καλοπροαίρετη απόπειρα να πούμε μία γνώμη. Σημασία έχει να "καθαρίσεις" λίγο το μυαλό και τη σκέψη σου και εν θερμώ να μην πάρεις καμία απόφαση. Αφού ηρεμήσεις, βάλε μία τάξη στα "θέλω" σου και μετά κάνε μία συζήτηση μαζί του, αν το κρίνεις απαραίτητο και το θέλεις. Για να μάθεις τι ακριβώς μπορεί και θέλει να σου δώσει από την πλευρά του. Και μετά αποφάσισε ΜΟΝΗ σου.

Προσωπικά δεν ξέρω απολύτως τίποτα για σένα. Με όσα διάβασα έκανα τις σκέψεις αυτές. Εύχομαι να μη σε βλάψουν με κανέναν τρόπο και να σε βοηθήσουν, όπως και όλων οι απόψεις, έστω και λίγο. Να είσαι καλά και να αγαπάς τον εαυτό σου. Να χαμογελάς και να είσαι ήρεμη.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

''Εξαρτημένη'' σε βρίσκω, ξεκόλλα.  

12. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο σκληρός, όσο οι προλαλήσαντες.

Θα προσπαθήσω να σκύψω πάνω από τα προβλήματά σας ένα - ένα και να σας προτείνω κάποιες λύσεις.

Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται συχνά τον τελευταίο καιρό στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες.

Μία ηλεκτρική καταιγίδα, μία υπερφόρτωση δικτύου, απότομες εναλλαγές έντονων καιρικών φαινομένων δυσχεραίνουν τη σύνδεση της συσκευής που καλεί με το δίκτυο.
    Γιατί δεν του προτείνετε να δοκιμάσει την τύχη του με δύο ποτήρια συνδεδεμένα με ένα τεντωμένο σχοινί;

Χρόνια σας πολλά Ευαγγελία! Είθε το μήνυμα της διττά εορταστικής ημέρα να φωτίζει το πνεύμα σας.

Εντάξει, το να είναι κανείς εγκρατής με το αλκοόλ δεν το λες και "κακό".

Σε κάθε περίπτωση, θα σας προέτρεπα την επόμενη φορά να προτιμήσετε να πίνετε ένα ποτό ανά ημέρα για πέντε ημέρες, αντί πέντε ποτών σε μία ημέρα.

Μοιάζετε να αναρωτιέστε, εάν θα ήταν ίδια η αντίδρασή του, αν είχατε ανανεώσει τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας.

Καταλαβαίνω ότι η κρίση δε βοηθά, αλλά υπάρχουν σήμερα πολλά μαγαζιά με φθηνά έπιπλα που διευκολύνουν και με δόσεις.

Πάνω σε φωτισμένους επαγγελματικούς μέντορες χτίζονται οι μεγάλες καριέρες!
    Εύγε!

Δεν είμαι βέβαιος, αλλά μου φαίνεται ότι διαβάζοντας πίσω από τη συγκεκριμένη γραμμή διαβλέπω ένα φόβο.

Έχετε κάποια πολεοδομική παρανομία στο πίσω μπαλκόνι;

Γιατί δε δοκιμάζετε την ένταξη στο Ν 4178/2013;

Κι εγώ έχανα συνέχεια τα πράγματά μου!

Τελικά εφοδίασα κάθε τι δικό μου με ένα τέτοιο:

http://www.lalos-hellas.gr/full_product.php?prod_id=1377685915&sp=1

Μάλλον πρέπει να ζητήσετε από το μηχανικό που θα σας νομιμοποιήσει το αυθαίρετο να ελέγξει και τη δομική σταθερότητα του ακινήτου.

Γενικά το σπάσιμο της πλάκας δε συνίσταται.

Κατακέφαλα;

Καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτική, όταν καταναλώνετε αλκοόλ!

Δεν είναι ευγενικό να ρίχνουμε πράγματα στους άλλους.

Για την απαλλαγή από τις αρνητικές συνέπειες της αλκοόλης συνίσταται σκέτος καφές με λίγες σταγόνες λεμόνι.

Όσο για τον απάνθρωπο δήθεν φίλο σας που τόλμησε να ταγκάρει την είσοδο της οικίας σας, φρονώ πως ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι να του ποουκάρετε την ηλεκτρική κουζίνα.

Σας παραπέμπω στην άνωθεν ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τηλεφωνικές συνδέσεις.

ΥΓ

Συνίσταται μετ’ επιτάσεως η τήρηση προσωπικού ημερολογίου σε προσωπικό χώρο με ελεγχόμενη πρόσβαση.

Επίσης υπάρχουν ορισμένοι εκεί έξω που εξακολουθούν πεισματικά να πιστεύουν παραλόγως ότι η έκθεση των προσωπικών θεμάτων σε αόριστο αριθμό οφθαλμών άγνωστων ανθρώπων, δε συνέβαλε ποτέ στην εξεύρεση πραγματικών λύσεων.[/QUOTE][/QUOTE]